Uzm. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bursa 1 adres
Çocuk ve Ergen Psikiyatristi & Psikoterapist
1971 yılında Bursa’da doğan Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan, çok kültürlü bir eğitim temeliyle şekillenen öğrenim hayatına Almanya’da başlamış, ortaöğrenimini Bursa’da, lise eğitimini ise Deniz Kuvvetleri bünyesindeki askeri lisede tamamlamıştır. Tıp eğitiminin ardından Dr. Özcan, mezuniyet sonrası Türkiye’nin farklı noktalarında hekimlik ve üst düzey yöneticilik görevlerini başarıyla yürütmüştür.
Uluslararası Akademik Kariyer ve İhtisas
Vizyonunu küresel bir ölçeğe taşımak amacıyla Almanya’ya yönelen Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan, uzmanlık eğitimini Freiburg Üniversitesi bünyesindeki prestijli bir araştırma hastanesinde, "Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi ile Psikoterapisi" alanında tamamlamıştır. İhtisas süreci ve sonrasında Almanya’nın en saygın sağlık kurumlarında kritik deneyimler kazanmıştır:
LWL Klinik Marl-Sinsen: Almanya’nın en büyük çocuk ve ergen psikiyatri merkezi olma özelliğine sahip bu klinikte ileri klinik uygulamalarda bulunmuştur.
Evangelische Kliniken Gelsenkirchen: Klinik perspektifini genişletmek amacıyla, vaka yoğunluğunun en üst düzeyde olduğu bu merkezde konvansiyonel erişkin psikiyatrisi üzerine derinlemesine çalışmalar yürütmüştür.
Luise Klinik: Psikoterapi ve rehabilitasyon süreçlerinde uzmanlaşarak klinik yetkinliğini pekiştirmiştir.
Bilimsel Kanıta Dayalı Terapi Yaklaşımları
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan, Almanya’da aldığı kapsamlı eğitimleri modern klinik pratiğine entegre etmektedir. Tedavi protokollerinde, çocuk ve ergenler için altın standart kabul edilen Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)’nin yanı sıra, üçüncü dalga ekoller olan:
Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT)
Şema Terapi
Bilinçli Farkındalık (Mindfulness)
yöntemlerini, bilimsel kanıta dayalı bir disiplinle uygulamaktadır.
Bütüncül ve Multimodal Tedavi Felsefesi
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan’ın klinik yaklaşımı, bireyi yalnızca semptomlarıyla değil; ailevi, sosyal ve gelişimsel ekosistemiyle bir bütün olarak ele alan "Multimodal Tedavi Modeli" üzerine kuruludur. Bu model; çocuk odaklı psikoterapiyi, stratejik aile görüşmelerini, sosyal çevre müdahalelerini ve gerekli durumlarda en güncel farmakolojik destekleri kişiye özel bir sentezle sunar.
Türkçe ve Almanca dillerinde sunduğu çift dilli terapi hizmetiyle, özellikle yurt dışında yaşayan Türk aileler ve çocukları için kültürel hassasiyeti yüksek, özgün bir köprü oluşturmaktadır.
Klinik Deneyim ve Vaka Yönetimi
Kariyeri boyunca çocuk ve ergen ruh sağlığının en kompleks spektrumlarında yer alan binlerce çocuğa ve aileye dokunmuş olan Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan; Nörogelişimsel Bozukluklar (DEHB, Otizm Spektrum Bozukluğu, Tik Bozuklukları), Duygudurum ve Kaygı Bozuklukları (Depresyon, OKB, Sosyal Fobi, Panik Bozukluk) ile Ergenlik Dönemi Kimlik ve Uyum Sorunları başta olmak üzere, çocukluktan erişkinliğe geçiş sürecindeki tüm psikopatolojik tabloların tanı ve tedavi süreçlerini 'sorumlu hekim ve terapist' sıfatıyla başarıyla yönetmiştir. Karmaşık vakalardaki bütüncül yaklaşımıyla çocuk ve ergen psikiyatrisi alanında uluslararası standartlarda bir hizmet modelini temsil etmiştir.
Üyelikler ve Profesyonel Network
Mesleki gelişimini uluslararası dernekler aracılığıyla sürdüren Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan; Bursa Tabip Odası, COGEPDER (Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği) ve Almanya’nın bu alandaki en köklü kuruluşu olan DGKJP (Alman Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Psikosomatik ve Psikoterapi Derneği) aktif üyesidir.
2022 yılından bu yana Bursa – Nilüfer bölgesinde bulunan kliniğinde, etik değerler ve bilimsel titizlik çerçevesinde ekibiyle birlikte pratiğine devam etmektedir.
- Otizm
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
n....g
Son derece ilgili ve güler yüzlü doktor bey. Şikayetimizle ilgili oldukça detaylı bilgi verdi. Memnun kaldık tavsiye ederiz.
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan
Bu güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Şikayetinizi dikkate alarak sizi en doğru şekilde bilgilendirmek her zaman önceliklerimiz arasındadır. Yanınızda olmaya devam etmekten mutluluk duyarız. Sağlıklı günler dileriz
Yaklaşık 3 yıldır kızım için düzenli olarak takip ve DEHB tedavisi sürecine devam ediyoruz. Bu süreçte yaklaşımından, ilgisinden ve yönlendirmelerinden memnunuz. Kızımın ihtiyaçlarını dikkatle değerlendirmesi ve süreci özenle takip etmesi bizim için güven verici oldu.
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan
Bu düşünceli ve anlamlı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Üç yıl boyunca süreci kararlılıkla sürdürmüş olmanız, hem sizin hem de kızınız için büyük bir emek ve özveriyi yansıtmaktadır. DEHB tedavisinde uzun soluklu ve düzenli takip sürecinin sağlıklı ilerleme açısından ne denli belirleyici olduğunu biz de yakından biliyoruz.
Kızınızın ihtiyaçlarını doğru değerlendirmek ve süreci özenle yönetmek her zaman öncelikli yaklaşımımız olacaktır. Güveniniz bizim için çok değerlidir; yanınızda olmaya devam etmekten memnuniyet duyarız. Sağlıklı günler dileriz
a....y
Gayet ilgili ve deyatlı şekilde anlatıyor süreci
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan
Bu güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Süreci açık ve anlaşılır bir şekilde aktarmak, danışanlarımızın sürece bilinçli biçimde katılabilmesi açısından bizim için çok önemlidir. Yanınızda olmaya devam etmekten memnuniyet duyarız. Sağlıklı günler dileriz
Z
ze...a
Cüneyt bey son derece etik bir hekim. İlk görüşmeden itibaren kendimizi oldukça güvende hissettik. Doktorumuzun yaklaşımı son derece sakin, anlayışlı ve profesyoneldi. Hem çocuğumuzla kurduğu iletişim hem de bize yaptığı açıklamalar çok net ve yol göstericiydi.
Kısa sürede bile çocuğumuzun rahatladığını ve kendini güvende hissettiğini görmek bizim için çok kıymetliydi. Ebeveyn olarak sorularımıza sabırla yanıt verilmesi ve sürecin açık bir şekilde anlatılması içimizi rahatlattı. İlk izlenimimiz son derece olumlu; çocuk psikiyatrisi alanında güvenle başvurulabilecek bir hekim. Kendisini çok seviyoruz• Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan • Randevu •
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan
Çocuğunuzun kısa sürede rahatlaması ve güven duyması, bizler için en değerli geri bildirim. Hem çocuğunuzun hem de sizlerin kendilerini güvende hissetmesi, tedavi sürecinin en önemli temelini oluşturuyor.
Bu güzel sözleriniz ve güveniniz için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz
Cüneyt beyle tanıştıktan sonra dehb’li olan oğlumla çok güzel şekilde yol katettik Cüneyt beyin önerileri ve tedavi sürecinde bize kattıkları çok değerli
• PSİKOÇOCUK, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi & Psikoterapi Merkezi • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan
Oğlunuzla birlikte kat ettiğiniz yol, bizler için çok anlamlı. DEHB sürecinde aile desteği ve doğru yönlendirme çok önemli, bu yolda birlikte ilerlemeniz harika.
Güzel sözleriniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz
n....p
Doktor beyin iletişimi ve aileyi bilgilendirmesi çok iyi. Kızımla gerçekten çok kısa zamanda iyi bir bağ yakaladı. Aneroksiya tedavisi için başvurduk. İşinde çok iyi bir doktor.
e....c
Önce çocukla görüşüp gözlem yapıp sonra aile ile görüşülüyor bundan çok memnunum verilen tedavi uygulanıp tekrar dönüş sağladığimizda ilgileri çok iyi her yönden tavsiye ediyorum oğlumda çok güzel değişimler var çok şükür
T
t.....
Doktor bey alanında tecrübeli bir uzman.. oğlumla ilk görüşmesinde bile sıkıntılı yönlerimize nokta atışı tespitlerde bulundu ve çözüm süreci hakkında bizi aydınlattı.. onun rehberliğinde yol alabileceğimizi düşünüyoruz..
s....ç
Cüneyt bey ile çocuğumuzun okuldaki uyum problemleri ile ilgili görüştük. Yaklaşımı olaylara bakışı açısı bizi mutlu etti umarım çocuğumuz ile ilgili olumlu sonuçlar alırız
f.....
‘insan’ odaklı doktor… cidden bulmak çok zor. hafi ilaç başlayalımdan çok yazılı,test, öğretmen, anne baba vs tüm etkenleri sürece dahil ederek bilgi edinmesi iyi bir gözlemci olması bizi oldukça etkiledi ve diğer deneyimlerimizden kaynaklı negatif düşüncelerimizi pozitife çevirdi.
• PSİKOÇOCUK, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi & Psikoterapi Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Cüneyt Muammer Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cüneyt Muammer Özcan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Cüneyt Muammer Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cüneyt Muammer Özcan adresi nerede?Cüneyt Muammer Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Okul Caddesi No:6 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cüneyt Muammer Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cüneyt Muammer Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cüneyt Muammer Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cüneyt Muammer Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cüneyt Muammer Özcan hangi dilleri konuşuyor?Cüneyt Muammer Özcan ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cüneyt Muammer Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cüneyt Muammer Özcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cüneyt Muammer Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Cüneyt Muammer Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.