Prof. Dr. Deniz Seçkin

Dermatoloji daha fazla

Nilüfer 1 adres

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim dalında ihtisasını tamamlamıştır.

Özel Doruk Nilüfer Hastanesi

Konak, Lefkoşe Cd. No: 22, Nilüfer 16110

• M

Bir anda çıkan sivilcelerim için doktor hanımın geçmiş eğitim hayatına da güvenerek baya uzak bir yerden randevuya gittim,kendimi anlatmaya çalıştım fakat ilgisizdi ve sadece yüzüme bakıp ilaç yazmak istedi.Yani zaten bir anda olan bir şey olduğu için 5 6 doktor gezmistim öncesinde direkt yüzüme baktı sana bunu yazıyorum dedi ama benim daha önceki sürecim böyle böyle diye anlatmaya çalıştım sen sus ben soracağım dedi.Yani bu tür şeyler hoş olmayan zaten sıkıntıda olan bir hastayı daha da kötü duruma düşüren şeyler.Kendisinden istediğim şey hastalarına karşı biraz daha anlayışlı olması sıkıntılarını dinlemesi.

• Özel Doruk Nilüfer Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• Ö

Muayenede beklentilerim karşılanmadı. Konsültasyonlar çok kısa sürdü ve yeterince detaylı değerlendirme yapılmadığını düşünüyorum. Farklı ziyaretlerimde aldığım teşhisler sonradan farklı çıktı - örneğin "ben" olarak teşhis edilen durumun siğil olduğu anlaşıldı. Mantar tedavisi için önerilen krem de etkili olmadı. Prof. Deniz Seçkin Hanım çok ilgisiz hissettirdi, sorularıma yanıt alırken bile zorlandım. 2 veya 3 kere gittim ama toplam muayene sürem 10 dakika civarlarındadır.

• Özel Doruk Nilüfer Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• Babamı Tavsiye üzerine malatyadan götürdüm İLAÇLARI İYİLEŞTİRDİ .daha önce MALATYADA babamı götürmedigim DOKTOR DOÇENT PROF kalmadı Ama babamın hastalıgını sadece DENİZ hocamızın İlaçları tedavi etti . çok güler yüzlü biz taşradan gittigimiz için hastamızı tedavi sürecince tlfla sürekli takip etti çok çok sag olsun çok tşkler hocanıma

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi CİLTTEKİ KAŞINTI VE KIZARIKLIKLAR  •

• Bu zamana kadar bu kadar detaylı inceleme yapan başka doktor görmedim. Hem bilgili hem güleryüzlü....

•  •

SİVİLCE PROBLEMİM İÇİN GİTMİŞTİM .ALTTA YATAN NEDENİ ARAŞTIRMADAN ANTİBİOTİK TEDAVİSİNE BAŞLADI.ACİL DURUMLARDA ULAŞMAK ÇOK ZOR.PEK KONUŞKAN OLDUĞU SÖYLENEMEZ.

• Z

Deniz Hnm.ne ilaç verdi ise doğru karardı ve çok yararlı oldu.

Profili düzenle veya yönet