Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
- Acıbadem (TSS)
- Allianz Sigorta
- Ana Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bereket Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Demir Sağlık ve Hayat
- Diğer (İade)
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Eureko Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Generali Sigorta
- Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
- Groupama Sigorta
- Güneş Sigorta
- HDI Sigorta
- Halk Sigorta
- Halkbank Mensupları
- Hepiyi Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Magdeburger Sigorta
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Mapfre Sigorta
- Medisa Sigorta
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- NN Hayat Ve Emeklilik
- NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Neova Sigorta
- Ray Sigorta
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- SGK
- Sompo Sigorta
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
g....
Kanser tedavim sürecinde yaşadığım ciddi iletişim ve bilgilendirme sorunları nedeniyle bu yorumu yazıyorum.
Tedavim sırasında yapılan görüntülemelerde bazı ek bulgular olduğunu sonradan öğrendim. Bu bilgilerin bana zamanında ve yeterince açık şekilde aktarılmadığını düşünüyorum.
Daha sonra başka bir hastanede yapılan değerlendirmede tedavim ve ameliyat sürecimle ilgili yeni bilgiler öğrendim. Bu durum bende ciddi soru işaretleri oluşturdu.
Bir kanser hastası olarak en temel beklentim, kendi tedavimle ilgili önemli bilgilerin bana açık, doğru ve zamanında aktarılmasıydı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fu...k
2015 yılında kızımızın kontrolleri için tanıştığımız Berkan Bey’den, şimdi 2025 doğumlu oğlumuzun takibinde de aynı güven ve memnuniyetle destek alıyoruz.
Özellikle muayeneleri sırasında her detayı titizlikle değerlendirmesi, aklımızda hiçbir soru işareti bırakmadan süreci ayrıntılı şekilde anlatması ve her ihtimali göz önünde bulundurarak yaklaşması bizim için çok kıymetli. Her sorumuzu sabırla yanıtlaması ve ebeveyn olarak kendimizi güvende hissettirmesi, kendisinden duyduğumuz memnuniyetin en önemli nedenlerinden.
Yıllar sonra ikinci çocuğumuzun takibinde de hiç tereddüt etmeden Berkan Bey ile devam ediyor olmak, kendisine duyduğumuz güvenin en güzel göstergesi. Gerek ilgisi gerekse detaycı ve özenli yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir doktor.
sü...
Canım dr um sayesinde meme kanserim yok olmak üzere bilgisi tecrübe si ilgisi ve güler yüzüyle muhteşem bir hekim.
n....g
Tesadüfen gittim çok memnun kaldım...Sade basit anlatımı , İlgisi çok iyi herkese tavsiye ediyorum
ce...
Elif hocam ilk doğumumu yaptırdı normal olarak rahat bı doğum oldu her kontrlmde güler yüzle karşıladı ilgili olarak bilgi verdi 9 ay süreci birlikte geçirdik hep morel verdi. Doğumda hep ekibide destek çıktı ebelere hemşirelerde
Hayatımda daha önce hamile kalmadığım için bu sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyorum. Bu nedenle en ufak bir durum bile insanı endişelendirebiliyor. Profesyonel destek almak ve içimi rahatlatmak amacıyla doktora gittim; ancak muayene sonrasında kendimi oldukça kötü ve yeterince bilgilendirilmemiş hissettim.
Genel kontrol ve gebelik şüphesiyle başvurmama rağmen muayenenin yeterince detaylı yapılmadığını düşündüm. Smear testi yapılmadı, herhangi bir test veya tahlil konusunda da yönlendirme yapılmadı. Gebe olmayabilirim; ancak özellikle böyle bir endişeyle başvuran bir hastanın sorularının dinlenmesini, endişelerinin anlaşılmasını ve gerekli bilgilendirmenin yapılmasını beklerdim.
Benim açımdan yaşadığım deneyim maalesef beklentimi karşılamadı. Doktor seçimi konusunda karar vermeden önce farklı deneyimleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Berkan Bey ile bebeğimin ilk kontorlünde tanıştık. Sormasında da rutin kontolleri için kendisiyle ilerledik. Bebeğimiz şuan 7 aylık ve bu zamana kadar ne zaman ne sorduysak bizim için hep ulaşılabilir oldu. Açıklayıcı anlatımı yeni anne baba olan bizi epey rahatlattı. Anne sütünü desteklemesi, gerektiğinde takviye vermesi her kontroldeki ilgisi bizim için yeterliydi. Yollarımız kesiştiği için kendimizi şanslı hissediyoruz. İyi ki varsınız…
ha...
Doç. Dr. Nesibe Gül Yüksel Aslıer’e ilgisi, güler yüzü ve hastasına yaklaşımı için çok harika. Muayene sürecinde her şeyi detaylı ve anlaşılır bir şekilde açıklaması, hastasını gerçekten dinlemesi ve güven vermesi benim için çok değerliydi. Alanındaki bilgisi ve profesyonelliğiyle kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Başarılarının devamını diliyorum.
ay...
Annem de babam da belini kırdı. Uyguladığı tedaviler onları ayağa kaldırdı. Çok iyi bir doktor.
du...n
Mükemmel bir insan ,profesyonel bir hekim .iyi ki yollarımız kesişti oldukça rahat stressiz bir gebelik yaşadım sayesinde . Gebelik öncesi aylarca süren tiroid rahatsızlığımı aşırı kilo alma problemimi gittiğim dahiliye dr anlamazken branşı olmayan Melike hanım sayesinde çözüme ulaştı tecrübe böyle bir şey. her an kendisine ulaşabildim sayesinde güzel ve sorunsuz hamilelik geçirdim kendisini ne kadar övsem az kalır herkese cani gönülden tavsiye ediyorum tesadüfen tanıştık iyi ki de tanıştık.Bursamızın en iyi en güler yüzlü tecrübeli hekimlerinden canım hocam
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi, toplam 577 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Doruk Nilüfer Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Doruk Nilüfer Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Doruk Nilüfer Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 171 hasta/danışan, Özel Doruk Nilüfer Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi nerede?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi adresi Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer şeklindedir.