Liseyi Özel İstek Mersin Anadolu Lisesinde okudum. Ardından Yeditepe Üniversitesi %100 İngilizce Psikoloji Lisans Programını ise 3.5 yılda tamamladım. Bu süreçte Türkiye Disleksi Vakfında gönüllü stajyerlik yaptım ve Özgül Öğrenme Güçlüğü olan çocuklar ile birebir çalışma fırsatı buldum. Yine lisans sürecimde çeşitli danışmanlık merkezilerinde staj yaptım. Mezun olduktan sonra ise Mersin’e döndüm ve burada da staja devam ederken Yeşilay gönüllüsü olarak gönüllülük projelerine katıldım. Bu süreçte psikoloji alanında eğitimler alarak kendimi geliştirmeye devam ettim.
Aynı zamanda MOXO Dikkat Testi, Çocuk Değerlendirme Testleri(AGTE, Frostig Görsel Algılama Testi, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Kelime Söyleyiş Testi, Frankfurter Dikkat Testi, D2 Dikkat Testi, Burdon Dikkat Testi, Cattell 2A Zeka Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Porteus Labirentleri Testi) uygulayıcısıyım. Şu anda aktif olarak çocuk/ergen danışan görmekteyim.
- Sınav Kaygısı
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Okula Uyum Sorunları
- Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
1947. Sokak, Optima İş Merkezi No:25/1 Kat:2, Yenişehir, Mersin 33140
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Derya Kılıç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Derya Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Kılıç, Psikoloji.
Derya Kılıç adresi nerede?Derya Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1947. Sokak Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Derya Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.