Op. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bursa 1 adres
Op. Dr. Derya Solmaz Meram Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şuanda özel kliniğinde hizmet vermektedir.
- Vajinismus
- Cinsel İşlev Bozukluğu
- Rahim ve Vajina Sarkması
- Çikolata Kisti
- Over Kistleri
Sanayi Caddesi, Deniz Bora İş Merkezi Kat:3 Daire:6, Osmangazi, Bursa
- Sigortası olan hastalar
y.....
Derya hanıma bir yıl önce vajinopasti labioplasti yağ dolgusu ve hudoplasti ameliyatı oldum sürecim çok rahattı agrı hic hissetmedim iyileşme sürecim hızlıydı sonuç beni çok tatmin etti kendisi güler yüzlü ve güven veren biri tavsiye ederim
• Op. Dr Derya Solmaz • Diğer •
Yaklaşık bir ay önce genutal kurulyk için doktor hanıma başvurdum doktor hanım bana lazer ve prp tedavisi planladı bu gun son islemi yaptik sikayetlerim ciddi oranda düzeldi doktor hanımın emeğine saglık
T
t…...…
Siğil rahatsızlığımdan dolayı daha önce başka bir doktora gidip sonuç alamadım. Derya Hanım sayesinde kurtuldum. Şu an çok sağlıklıyım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
y....y
Labioplasti operasyonumu çok kısa sürede planladık ve gerçekleştirdik. Henüz 10 gün oldu ama iyileşme süreci çok hızlı oldu 3 gün içinde hızlıca günlük yaşama dönüş yaptım. Oldukça ilgili ve güler yüzlü yaklaşımı beni rahatlattı.
y.....
idar kaçırma problemi için gittim Derya Hanım a 3 seans lazer tedavisi gördüm sonuç aldım. Güler yüzlü ve kibar biri iyi ki gitmişim
y....y
Labioplasti ve vajinoplasti ameliyatını aynı anda oldum. Açıkçası başta korkularım olmuş olsa da doktorum süreç boyunca hem çok ilgili hem de açıklayıcıydı. Kendimi güvende ve rahat hissetmemi sağladı. Sorularımı sabırla yanıtladı ve her aşamada destek oldu. Emekleri için minnettarım.
b...
Doktor hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Tekrar eden ilaç kullandığım halde iyileşmeyen enfeksiyon vardı. Lazer ve PRP uygulamaları sayesinde iyileştim. Op. Dr. Derya Solmaz Hanım ve ekibi çok başarılı, ihtiyaç duyan herkese tavsiye ediyorum.
m...
Kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde sürecimi güvenle emanet edebileceğim bir hekim arayışına girdim. Sosyal medya üzerinden Derya hocamı bulup randevu aldım ve ilk görüşmeden itibaren doğru yerde olduğumu hissettim. Bir kadın için gebelikte en temel ihtiyaç güvendir; hocam bu duyguyu yaklaşımı, açıklayıcı anlatımı ve sakinliğiyle fazlasıyla hissettirdi. Tüm kontrollerim planlı, titiz ve profesyonel şekilde ilerledi. Son haftamda şehir dışında olması gerekse de onu bekleyeceğimize söz vermiştik; döner dönmez kızımızı sağlıkla kucağımıza almamıza vesile oldu. Ameliyathanede elimi bırakmaması ve gece geç saatte durumumu takip ettiğini öğrenmem benim için çok kıymetliydi. Doğum sonrasında da her sorumda yanımda oldu. Mesleğine duyduğu saygı, zarafeti ve içtenliğiyle iyi ki yollarımız kesişmiş. İyi ki varsınız hocam; tüm kadınlara gönülden tavsiyemdir.
es...a
Liken sklereoz hastalığıma lazer ile tedavisi yapıldı çok ilgili güler yüzlü işini güzel yapan bir doktor çok memnun kaldım
• başka bir yer • Diğer •
K
kü...n
Bartholin kisti ameliyatı sürecinde doktor hanımın açıklayıcı yaklaşımı ve hastaya verdiği güven sayesinde operasyonu oldukça rahat geçirdim. Süreç boyunca ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Gönül rahatlığıyla öneririm.
• Özel Doruk Yıldırım Hastanesi • Diğer •
Derya Solmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Solmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Derya Solmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Derya Solmaz adresi nerede?Derya Solmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Caddesi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Solmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Solmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Solmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Solmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Solmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Solmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Solmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Derya Solmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Solmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Solmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ace European Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları