- Vajinismus
Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221, Yıldırım
Özel Doruk Yıldırım Hastanesi
Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221, Yıldırım 16270
n....s
Labioplasti ameliyati oldum sürecim cok iyi geç ti bugün son kontrolumu oldum her şey yolunda sonucu beğendim keşke daha önce olsaydim
T
t.....
Benim iç dudaklarımda sarkmalar vardı buna bağlı olarak sürekli enfeksiyon kapıyordum çok uzun süre ilaç tedavisi aldım ama işe yaramadı arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisiyle görüşme sağlayıp ameliyat oldum hem görünüm hemde enfeksiyon açısından çok rahatladım zaten kendisinin ilgisi ve becerisi herşeye bedel burdan sevgilerimi iletiyorum
• başka bir yer • Diğer •
Uzun zamandır düşündüğüm genital estetik konusunda derya hocayla tanışınca tüm kaygılarım gitti. İlk andan itibaren sorunsuz bir şekilde en ince detayına kadar ilgilendiler bana özgüvenimi tekrardan geri verdi. Doğal bir görünüm istiyordum ve tam da öyle oldu . Derya hocam ve ekibi iyi ki var
mm...e
Labioplasti, vajinoplasti ve dolgu işlemi yaptırdım. Üçünü birden yaptırdım ve aradan zaman geçtikten sonra ne kadar iyi olduğunu fark ettim. Bu işlemler vajina hijyenine de fayda ettiği için kronik vajinitim de geçmiş bulundu. Çok memnun kaldım!
h ...m
Doktor hanima sosyal medyadan ulastim daha oncesinde cok tedirginliklerim vardi 2 normal dogumdan sonra vajen genislemem vardi doktor hanim guzelce aciklama yapti ameliyata karar verdim ve oldum memnunum kendisine ve ekibi iyi ki var
Y
ya...n
İdrar kacırma şikayeti olarak gittim kendisine o süreçte güler yüzlü samiyeti karşısında hiç bir dr ile paylaşamadığım sıkıntılarımızda çok rahatlıkla paylaştım okadar memnunumki iyiki tanımışım gönül rahatlığıyla gidilebilecek tek doktor
• Özel Doruk Yıldırım Hastanesi • Diğer •
hi...s
Uzun zamandır miyom sorunu yaşıyordum doktor hanımın videolarına denk geldim açıkcası görür görmez içim ısındı güvendim hem miyom ameliyatımı hem de estetik ameliyatımı yaptı kendisi çok ilgilendi hatta arkadaşlarımı yönlendirdim kendisine buradan sevgilerimi iletiyorum
• başka bir yer • Diğer •
Doktor hanımla yakın zaman önce doğumumun başlamasıyla tanıştım.Takipli olduğum doktor şehir dışında olduğu için çok zor duruma kaldım.Acil olarak hastaneye gittim Derya hanım nöbetçiydi.Çok panik olmuştum sancım beni beter etmişti eşimde çok gergindi.Derya hanım yavrumu kucağıma sağlıkla almamı sağladı.Çok ilgilendi çok mutlu olduk.Bundan sonra başka doktor aramam herkese tavsiye ederim
• Özel Doruk Yıldırım Hastanesi • Diğer •
s....a
Doktor hanıma tavsiye üzerine gittim. Geçmeyen bir mantar sorunum vardı. Benimle çok ilgilendi detaylı açıklama yaptı. Gerekli tedavileri uyguladı ve sorunum çözüldü, çok memnun kaldım.
C
ca...a
Doktor hanıma adet düzensizliği ve gebelik istemi için gitmiştim. Detaylı bir şekilde bilgilendirme yaparak tedavi sürecini başlattı. Ne zaman mesaj atsam mutlaka geri dönüş yapıyor. Güzelliği ve güler yüzlülüğünü de ayrıca çok sevdim :)
• Özel Doruk Yıldırım Hastanesi • Randevu •
Derya Solmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Solmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Derya Solmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Derya Solmaz adresi nerede?Derya Solmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Solmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Solmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Solmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Solmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Solmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Solmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Derya Solmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yıldırım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yıldırım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yıldırım bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yıldırım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yıldırım bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları