Uzman Klinik Psikolog Derya Yüzey, lisans eğitimini psikoloji alanında tamamladıktan sonra klinik psikoloji yüksek lisansını başarıyla bitirmiştir. Akademik ve mesleki gelişimi süresince özellikle Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanına yönelmiş ve bu yaklaşım doğrultusunda çeşitli süpervizyonlar ve eğitimler almıştır. Yetişkin ve ergen bireylerle çalışmakta uzmanlaşan Derya Yüzey, ruh sağlığı alanındaki güncel bilimsel yaklaşımları takip ederek danışanlarına etkili ve etik temellere dayalı psikoterapi hizmeti sunmaktadır. Kaygı bozuklukları, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, ilişki problemleri ve sınav kaygısı gibi birçok alanda bireysel terapi hizmeti vermektedir.
Hem online hem de yüz yüze danışmanlık seçenekleri ile danışanlarının ihtiyaçlarına uygun esnek çözümler sunan Derya Yüzey, psikolojik sağlamlık ve yaşam kalitesinin artırılmasını hedeflemektedir.
- Unutkanlık ,
Stres Yönetimi
Travma Terapisi
Ön Görüşme
n....a
Çok ciddi anksiyete problemi yaşıyordum. Bunun anksiyete olduğunu ve çözümlerini detaylı bir şekilde öğrendim. Şu an bazı konularla nasıl daha iyi baş edebileceğimi daha iyi biliyorum.
• Online Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
h...
Duygusal karmaşa ve yoğun kaygı hissiyle başa çıkmakta zorlandığım bir dönemde başvurdum. Görüşmeler boyunca kendimi daha iyi anlamamı ve duygularımı düzenlememi sağladı. Şu anda farkındalık düzeyim arttı ve kendimi daha dengede hissediyorum. Çevreme de tavsiye ederim.
h...
Derya Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Depresif olduğum bir dönemdeydim, destek almak istedim. Şu an çok iyi ilerliyoruz, çok memnunum ilerleyişimizden. Çevremde ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişilere tavsiye ediyorum.
Derya Yüzey isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Yüzey, Psikoloji. Size Derya Yüzey tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Online Terapi, Ön Görüşme.
Derya Yüzey adresi nerede?Derya Yüzey şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Kıbrıs Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Yüzey isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derya Yüzey uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derya Yüzey isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Yüzey, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Derya Yüzey hangi dilleri konuşuyor?Derya Yüzey ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Yüzey isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Yüzey tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Yüzey hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Derya Yüzey hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Yüzey hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Yüzey tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.