Uzman Klinik Psikolog Derya Yüzey, lisans eğitimini psikoloji alanında tamamladıktan sonra klinik psikoloji yüksek lisansını başarıyla bitirmiştir. Akademik ve mesleki gelişimi süresince özellikle Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanına yönelmiş ve bu yaklaşım doğrultusunda çeşitli süpervizyonlar ve eğitimler almıştır. Yetişkin ve ergen bireylerle çalışmakta uzmanlaşan Derya Yüzey, ruh sağlığı alanındaki güncel bilimsel yaklaşımları takip ederek danışanlarına etkili ve etik temellere dayalı psikoterapi hizmeti sunmaktadır. Kaygı bozuklukları, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, ilişki problemleri ve sınav kaygısı gibi birçok alanda bireysel terapi hizmeti vermektedir.

Hem online hem de yüz yüze danışmanlık seçenekleri ile danışanlarının ihtiyaçlarına uygun esnek çözümler sunan Derya Yüzey, psikolojik sağlamlık ve yaşam kalitesinin artırılmasını hedeflemektedir.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Derya Yüzey

Kıbrıs Kıbrıs, Lefkoşa

• Sigortası olan hastalar

• N

Çok ciddi anksiyete problemi yaşıyordum. Bunun anksiyete olduğunu ve çözümlerini detaylı bir şekilde öğrendim. Şu an bazı konularla nasıl daha iyi baş edebileceğimi daha iyi biliyorum.

• Online Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• H

Duygusal karmaşa ve yoğun kaygı hissiyle başa çıkmakta zorlandığım bir dönemde başvurdum. Görüşmeler boyunca kendimi daha iyi anlamamı ve duygularımı düzenlememi sağladı. Şu anda farkındalık düzeyim arttı ve kendimi daha dengede hissediyorum. Çevreme de tavsiye ederim.

•  •

• H

Derya Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Depresif olduğum bir dönemdeydim, destek almak istedim. Şu an çok iyi ilerliyoruz, çok memnunum ilerleyişimizden. Çevremde ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişilere tavsiye ediyorum.

•  •