Klinik Psikolog Diğdem Demircan- Kayseri psikolog olarak yetişkin, ergen ve çift terapisi alanlarında hizmet vermekteyim. Bilişsel ve Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımıyla kaygı bozuklukları, depresyon, travma, ilişki problemleri ve özgüven konularında profesyonel destek sunuyorum. Kayseri’de bireysel terapi yetişkin ve ergen psikolojisi ile çift terapisi alanlarında güvenilir ve bilimsel temelli bir çalışma yürütmekteyim. Online yüz yüze terapi seçeneği de mevcuttur.

Kenarcık Sokak, Kocasinan

Defnar Psikoloji

Didem Demircan
Defnar Psikoloji

Kenarcık Sokak, Kocasinan 38010

Görüşler

• D

Didem hanımla seanslar bana kendimi ve yaşadıklarımı daha iyi anlamam konusunda gerçekten katkı sağladı. Yargılanmadan dinlenmek ve anlaşılmak çok iyi hissettirdi. Süreçten memnun kaldım.Kayseri de psikolog arayışı olanlara tavsiye ederim.

• Defnar Psikoloji Diğer  •

Terapi odaklı gerçek bir uzmanla harika bir görüşme sağlayabilirsiniz

• Defnar Psikoloji Diğer  •

İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Sürece yaklaşımı, ilgisi ve güven veren tavrı benim için çok kıymetliydi. Destek arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Defnar Psikoloji Randevu  •

Kafam çok karışık başlamıştım şimdi düşüncelerim daha netleşti Didem hanım sayesinde herkese tavsiye ediyorum