Erg. Dilan Bulcumlu Kal

Ergoterapi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Erg. Dilan Bulcumlu Kal , Ergoterapi alanında online ve yüz yüze hizmet vermektedir.

İlgi Alanları;

2019 Kanada Aktivite Performans Model Eğitimi /Erg.Betül Koyuncu
2018 Ergoterapi sempozyumu/Bilgi Üniversitesi
2018 Ergoterapi Uygulamaları sempozyumu/Biruni Üniversitesi
2018 Ergoterapi Günleri Duyu Bütünleme Söyleşisi / Scandin O.T /Erg.Burak Yunar
2017 DİSLEKSİ ‘de Ergoterapi/ Üsküdar Üniversitesi Sayfa 3 / 4 Diğer Yetkinlikler SP’li hastaların tedavisinde multidisipliner tedavi yaklaşımları
Ergoterapi Sempozyumu / Biruni Üniversitesi 2016 Otizm Nedir/TOHUM OTİZM VAKFI Dünya ergoterapi günler
Duyu bütünleme ve çocuk gelişimi /Duyu Bütünleme uzamını Fzt.Ebru Albayrak Sidar
2014 Otizm ‘de Sanat Terapisi Uygulamaları /Tohum Otizm Vakfı

Çocuk

Online danışmanlık

Bağlarbaşı mah.Şahin sok. No 6 D:1 Kat 1, Maltepe, İstanbul 34840

• Sigortası olan hastalar

Ergoterapi Randevusu

Güneş Ergoterapi Merkezi// Dilan Bulcumlu Kal

Çocuğumun kakasını tuttuğu için tavsiye üzerine başvurdum. 2 seansa gittik, sorunumuz çözüldü. Daha gitmedik. Dilan Hanım güler yüzlü bir uzman. Çocuklar kendisini seviyor. Aradığımda ve mesaj attığımda cevap alabiliyorum. Bilgili bir uzman. Memnun kaldık kendisinden.

•  •

Oğlum için başvurdum. Duyusal bütünleme terapisi alıyoruz. 1 senedir gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Gece gündüz ulaşabiliyoruz. Dilan Hanım'dan çok memnun kaldım. İşini çok iyi yapıyor. Disiplinli, güler yüzlü birisi. Çocuğum da kendisini seviyor.

• Ö

Dilan Hanım işinde eğitimli bir ergoterapist. Çocuğumun gelişimine çok fayda sağladı. İnce motor çalışmalarında çok verimli bir süreç geçirdik. Brakial pleksus yaralanması olan hastalarda ergoterapi anlamında Dilan Hanımdan destek alınabilir. İyi ki tanışmışım kendisini.

•  •

Çocuğumun duyusal eksiklikleri olduğu için başvurdum. Bedenini de çok iyi kullanamıyordu. 1 yıl gittik, çok değişiklikler olmadı. Bu durum çocuğumdan kaynaklı olabilir. Dilan Hanım işinde çok iyi bir uzman. Yaklaşımı, yönlendirmeleri, tavsiyeleri güzel. Memnun kaldık kendisinden.

•  •

Oğlum için otizm şüphesi ile ilk tedavi ve doktor yönlendirmesi yapan Dilan ablası işinin ehli, sabır ve sebat ile çocukları anlayan, çok seven kalbiyle bu süreçte yanımızda olan ergoterapisttir. Tavsiye ederim.

• I

Oğlumun hiperaktivite tanısı var. Beden farkındalığı için destek almak istedik. Davranış ve duyu bütünleme çalışmaları yapılıyorlar. Dilan Hanım her anlamda bize yardımcı oluyor. Kendisinden çok memnunuz. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. 6 aydır gidiyoruz, sürecimiz devam ediyor. Okulumuza kadar gelip oğlumu gözlemledi, öğretmenleri ile görüştü. Herkese tavsiye ederim.

• K

Kızımın vücut farkındalığı yoktu ve dil geriliği vardı. Tavsiye üzerine başvurduk. 3 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Değişimi görebiliyoruz, kelimeleri de çıkmaya başladı. Vücut farkındalığı arttı. Dilan Hanım çok anlayışlı, sempatik bir uzman. Empati kurabiliyor, her konuda destek olup yardımcı oluyor. Bilgili, tecrübeli, memnunuz kendisinden.

• Y

Oğlumun gelişim geriliği vardı, otizm tanısı konuldu. 1 senedir gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Memnunuz kendisinden, seansların faydalı olduğunu düşünüyoruz. Çoğunlukla her aradığımda ulaşabiliyorum, hiçbir problem yaşamadık. Her şey yolunda ilerliyor.

•  •

Ergoterapi ve beslenme terapisi için başvurduk. Dilan Hoca'ya 1 yıl gittik. Çok memnun kaldık kendisinden. Çocuğumun eksiklerine göre ilerledi. Oğlum makarna, pilav, mercimek çorbası, yoğurt yiyordu. Şu an seanslar sayesinde her şeyi yiyebiliyor. Dilan Hanım iyi bir gözlemci. Çocuklara nokta atışı yapıyor. Eğitim alanında güzel ilerliyor. Bir fikir alacaksam kendisini arayıp danışıyorum, hemen destek oluyor, iletişimimizi koparmadık.

• G

Daha önce büyük oğlumu götürdüğüm ve çok memnun kaldığım Dilan hoca’ma şimdi küçük oğlumu da duyu hassasiyeti sebebiyle getiriyorum. Her çocuğa özel yaklaşımı, sabrı ve bilgisiyle gerçekten işini severek yapan harika bir ergoterapist. Oğlumun gelişimini adım adım gözlemleyerek, ihtiyacına göre en doğru yöntemleri uyguluyor. Samimiyeti ve profesyonelliği sayesinde hem çocuklarım hem de biz ebeveynler kendimizi güvende hissediyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş, çocuklarımın Dilan ablası Gözüm kapalı çocuklarımı emanet edebileceğim nadir terapistlerden

• Güneş Ergoterapi Merkezi// Dilan Bulcumlu Kal Ergoterapi Randevusu  •