Hastane cad., Bolu 14100

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

Sevgili doktorum Dilara hocam Bolu’da güvenebileceğiniz en dikkatli doğru tanı ve tedavi yöntemi uygulayan nadir doktorlardan
    Tüm doğum sürecimde ve hamile kalmadan önceki polikistikover sendromu nedeni ile zor olan hamile kalma sürecimi birden hızlandıran ve çocuk sahibi olmamı sağlayan mükemmel bir doktordur kendisi kendisine ve ekibine çok çokediyorum

• B

Sevgili Dilara Hocam ile ilk hamilelik haberimden son ana kadar birlikteydik, tüm desteğiyle, emeğiyle, merhametiyle hep yanımdaydı, her soruma süreç boyunca ve sonrasında da cevap aldım, hamilelik ve doğum süreci gibi belirsiz bir süreçte korkularım, endişelerim olmasına rağmen içim en rahat edecek şekilde süreci devam ettirdik ve doğumumu keyifle, sağlıkla yapmak nasip oldu. Tüm profesyonelliği ve her zaman destek olan ekibi sayesinde kendimi hiç yalnız hissetmedim. Toparlanma sürecim de sayesinde hem hızlı hemde duyduğum diğer hikayelere göre daha kolay oldu. Bana başka birine danışma ihtiyacı hissettirmeden, hep benim isteklerimi ve konforumu düşünerek, bebeğimin sağlığı için gereken her şeyi kafama en oturacak, içime en sinecek, aklımda hiç soru işareti kalmayacak şekilde anlatarak bu süreçte bana yol arkadaşlığı ettiği için sonsuz minnettarım. Kocaman bir iyiki diyorum….

• F

Dilara hanım bizim şansımız oldu.Gebe olduğumu öğrendiğimde doktor seçimi konusunda çok tedirgin ve kararsızdım.Ama Dilara hanımı tanıdıkça onun işinde ne kadar iyi olduğunu,cana yakın ve sıcak kanlı olduğunu gördükçe içim çok rahat bir şekilde gebelik sürecimi birlikte tamamladık.Çok şükür oğlumuzu kucağımıza aldık.Dilara hanım ve kadın doğum servisinde çalışan bütün personelleri işlerinde çok iyi. İyiki bizim tatlı doktorumuz oldu hiç tereddüt etmeden güvenle gidebileceğim bi doktor

• D

Geçirdiğim PID rahatsızlığı sebebiyle hocamızla tanıştım öncesinde bir çok yere başvurmama rağmen teşhis ve tanı konulamamıştı günlerim acı ile geçiyordu hocamız sayesinde bir operasyon geçirip iyileştim halen de düzenli kontrollerim devam etmekte kendisi çok profesyonel ve teşhis konusunda çok uzmanca yaklaşımı olan bir hekim bilgilendirme ve iletişim konusunda da her zaman aklımdaki bütün soru işaretlerini hiç bıkmadan cevaplayan beni rahatlatan bir hekim aynı zamanda hastasına her anlamda yardımcı olma odaklı bir hekim bence alanında en iyilerinden gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Özel Fatma Hatun Hastanesi Laparoskopik Cerrahi  •

Bütün gebeliğim boyunca kendisi ilgisi alakası güler yüzüyle yanımızdaydı. Bir an için bile tereddüt etmedik içimizi hep rahatlattı canımız doktorumuz iyi ki siz. Oğlumuza sağlıkla kavuştuk sorduğum tüm sorulara endişelerime hep güleryüzüyle yanıt verdi beni hep rahatlattı kendisine teşekürü bir borç bilirim. Tüm gebelik sürecim boyunca beni hep prenses gibi hissettirdi

• Özel Fatma Hatun Hastanesi Doğum Kontrol  •