Erciyes üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden 2020 yılında probiyotiklerin gastroenterit üzerindeki etkisi konulu seminer sunumumu yaparak ve obez adölesanların beslenme sıklığının saptanması konulu lisans tezimi yazarak mezun oldum. Okul hayatım boyunca ve sonrasında toplam 8 farklı kurum ve hastanede yaptığım stajlarımı başarıyla tamamladım. Bu süreçte bölümüm ile ilgili birçok kursa, seminere, kongreye katıldım ve katılmaya devam ediyorum.
Mesleki anlamda daha donanımlı olabilmek ve danışanlarımın isteklerine ve sağlık sorunlarına bitkisel tedavi mantığıyla yaklaşabilmek adına fitoterapi eğitimi aldım. Danışanlarımın ideal kilolarına ve sağlıklı bir yaşama kavuşmalarını sağlamakla birlikte onlara kişiye özgü, sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme eğitimi vermeyi hedefliyorum. Bu amaçla Dilara Doğan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezini kurdum ve kliniğimde aktif olarak hizmet veriyorum. Aynı zamanda dünyanın neresine olursa olsun online beslenme danışmanlığı ile bu amacıma hizmet ediyorum.

Dyt. Dilara Doğan

Atatürk mahallesi, ali kemal caddesi, no:3 kat:2 daire:303 Turkuaz Plaza, Erzincan Merkez, Erzincan

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Dyt. Dilara Doğan

Diyet yapmadan yıllarca sporla kilo vermeye çalıştığım ve daha sonra tekrar verdiğim kiloları alan biri olarak. Dilara hanıma başvuruda bulundum bazı kan testleri yaptırarak testlerin sonucunda verdiği vitaminler, diyet listesi ve sürekli takibi sonucu istediğim kiloya nihayet ulaştım. Kendisi güler yüzlülüğü ve sempatik tavırları işinin ehli bir diyetisyen.

• Dyt. Dilara Doğan Diğer  •

Dilara Hanımla iki ay önce tanıştık. Aç kalmadan kişiye özel diyet listesiyle 2 ayda 8 kilo verdim ve bu benim için bir mucizeydi.Her konuda desteğini esirgemeyen diyetisyenime çok teşekkür ederim

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Kilo vermek için Dilara hanım'dan destek aldım kendisinin hazırlamış olduğu diyet listesi ve vermiş olduğu tarifler sayesinde ideal kiloma sağlıklı bir şekilde kavuştum tüm sorularıma anında yanıt verdi değiştirmek istediğim ürün olduğunda öneriler de bulundu alternatifler üretti sayesinde 7 kilo verdim şuan çok mutluyum :)

• Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler  •