1995 yilında doğdum. Mersin' de doğdum ve
burada yaşıyorum. Öğrencilik hayatımda
ÖMER Projesi kapsamında anaokulu
çocuklarina mahremiyet eğitimi verdim ve
Üsküdar Gençlik Merkezinde Dil Klübü
Başkanlığı yaparak toplum yararına birçok
gönüllülük faaliyeti gerçekleştirdim.
Programinda "Varoluşçu Grup Terapisinde
Ölüm Kaygısının incelenmesi" başlıklr
çalışmasını bitirerek "Klinik Psikolog'
ünvanımı aldım.
Şuanda ofisimde ergenlere, yetişkinlere ve
çiftlere, gruplara psikoterapi hizmeti vererek
çalışmalarını sürdürmekteyim.
- Evlilik Sorunları
Bahçe Mah. 4606 Sok. İstiklal iş Hanı No : 2 Kat : 5 No : 13, Mersin
Psk. Dilara Kutlukaya
Bahçe Mah. 4606 Sok. İstiklal iş Hanı No : 2 Kat : 5 No : 13, Akdeniz, Mersin
Dilara hanıma sınav kaygısı için başvurdum. Perfornans kaygimi azaltmak icin yardımcı oldu. Hazırlık yapmak ve yeterli çalışıp kendine güvenmek konusunda bilgi ve farkındalık yakaladım. Stresimi daha kolay yönetiyorum. Başarısızlık korkum beni yönetmiyor , ben korkularımı yönetiyorum. Onunla çalışmanizi Tavsiye ederim .
• Psk. Dilara Kutlukaya • Psikoloji Randevusu •
Uzm. Kl. Psk. Dilara Kutlukaya
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Seanslara düzenli katılım ve verdiğim görevleri yerine getirerek seans sürecinizde üstünüze düşeni yaptınız. Bu da bizi birlikte başarıya götürdü. Başarınız için sizi tebrik ederim. :)
Dilara Kutlukaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Kutlukaya, Psikoloji. Size Dilara Kutlukaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Dilara Kutlukaya adresi nerede?Dilara Kutlukaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçe Mah. 4606 Sok. İstiklal iş Hanı No : 2 Kat : 5 No : 13 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Kutlukaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Kutlukaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Kutlukaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Kutlukaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilara Kutlukaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Kutlukaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Kutlukaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Kutlukaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dilara Kutlukaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.