- Menstrüel bozukluklar
- Ağrılı Adet
- Menopoz
Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi, Niğde 51240
f....
Hamilelik ve doğum sürecimi yakından takip eden ve bu süreci benim açımdan sakin, keyifli ve güzel geçirmemi sağlayan çok iyi bir hekim . Bilgisi, ilgisi ve samimiyeti ile kendimi rahat ve güvenilir hissettirmeniz çok kıymetli. İyi ki yollarımız kesişmiş. İyi ki tanımışız sizi
g....a
Dilara hanım’a polikistik over tedavisi için düzenli olarak gidiyordum.Samimiyeti, güleryüzü ve bilgisiyle hastayı fazlasıyla rahatlatan bir hekim.Bu süreci en uygun ilaç ve takibiyle sayesinde güzel sonuçlandırdık.
se...n
Eşimin gebelik takibini doktorumuz yapıyor, takiplerimiz çok güzel ve keyifli geçiyor, inşallah doğumumuzu da doktorumuz yaptıracak, elinize sağlık
me...e
Doğum sürecimizde her türlü soruna anında çözüm üretmesi,kontrollerimizde titizlikle çalışmasıyla gönüllerimizin doktorudoğum sonrası sürecimizde bir an olsun bizi yalnız bırakmadı. İyi ki varsınız Dilara hocam ve iyi ki siz
• Karşıyaka Devlet Hastanesi • Diğer •
Dilara Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Özer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Dilara Özer adresi nerede?Dilara Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Kayabaşı Mahallesi Hastane Caddesi Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilara Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dilara Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.