- Böbrek İltihabı
- Orta Kulak İltihabı
Konya, Konya
Konya, Konya 42060
ha...
Allah'a bin şükürler olsun iyiyim.Dr Doğaç beyin rahatsızlığımdan dolayı uyguladığı tedavide yıpranmadan sağlığıma kavuşuyorum . Acil servise gittim ve yapılan tahlil de kanda yuksek enfeksiyon çıktı ve tedavi için Dr.Doğaç bey den randevu aldım.Tedavime başlarken kendini hiç tanımıyordum ve ilk defa gitmişim .iyikide gitmişim bana uygun bir tedavi uyguladı ve sağlığıma kavuşuyorum çok ilgili ve bilgili bir doktor hastalar ve konya için büyük bir şans tüm insanlığın korkusu salgın dönemlerinde ve her zaman böyle bilgili ve ilgili doktorlarımıza daha fazla ihtiyacımız var her şey için çok teşekkür ederim hayat boyunca başarılar dilerim .İyiki varsınız
• Medicana Konya Hastanesi • Diğer •
Doğaç Uğurcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğaç Uğurcan, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Doğaç Uğurcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Doğaç Uğurcan adresi nerede?Doğaç Uğurcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğaç Uğurcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğaç Uğurcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğaç Uğurcan hangi dilleri konuşuyor?Doğaç Uğurcan ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Doğaç Uğurcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğaç Uğurcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğaç Uğurcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- Konya bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları