Fzt.
Düzce 1 adres
Düzce Merkez , Düzce
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...
Bel fıtığım sebebi ile ayakta duramazken beni iyileştiren sevecen, ilgili Doğukan Bey iyi ki var . Yıllardır fizik tedavi yaptırırım böylesini görmedim.Seans boyunca yoğun uğraşla emek vererek çalıştı. Herkese tavsiye ederim
• • Diğer •
ha...r
Çok sevecen ve pozitif biri olduğu için hastamıza moral olarak iyi gelen Doğukan Bey, uzun bir yoğun bakım sürecinden sonra yürüyemeyen hastamızı yürüttü.
O bize evladımız gibi baktı çok tavsiye ederiz• • Diğer •
h....n
Süreci birlikte çok verimli bir şekile ilerletiyoruz
Her şey en iyi haliyle yolunda gidiyor• • Diğer •
Doğukan Kaptan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğukan Kaptan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Doğukan Kaptan adresi nerede?Doğukan Kaptan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğukan Kaptan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğukan Kaptan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğukan Kaptan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğukan Kaptan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğukan Kaptan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Doğukan Kaptan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Doğukan Kaptan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar