1998 yılında Edirne'de doğdum. Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi'nde lise öğrenimimi tamamladım.
Lisans eğitimimi İstanbul Bilgi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde tamamladım. Mat pilates, reformer pilates ve yoga alanlarında çeşitli eğitimler aldım.
Çalışma hayatımda çeşitli yerlerde bulundum. Ortopedi ve sporcu sağlığı üzerine yoğun bir şekilde çalıştım. 2 yıl LifeOn Concept, 1 yıl Türkiye Milli Hentbol Takımı, 1 yıl Türkiye Milli Yelken Takımı, 1 yıl S.E.T.S bünyesinde bulunan Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi ve son olarak Acıbadem Sağlık Grubundaki en iyi klinik olan Acıbadem Sports'ta 2 yıl görev alıp deneyimlerimi biriktirdikten sonra kendi kliniğimi kurmuş bulunmaktayım.
Danışan ve hasta kabulümü güncel olarak burada gerçekleştiriyorum.
Doğuş Caddesi 35, Lüleburgaz
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Fizyoterapist Duygu Altıok Canbakal
Doğuş Caddesi 35, kat 1 daire 11, Lüleburgaz 39750
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Duygu Altıok Canbakal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Duygu Altıok Canbakal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Altıok Canbakal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Duygu Altıok Canbakal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Duygu Altıok Canbakal adresi nerede?Duygu Altıok Canbakal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğuş Caddesi 35 Lüleburgaz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Altıok Canbakal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Altıok Canbakal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Duygu Altıok Canbakal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Altıok Canbakal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Duygu Altıok Canbakal hangi dilleri konuşuyor?Duygu Altıok Canbakal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Altıok Canbakal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Altıok Canbakal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Altıok Canbakal ile iletişime geçmenizi öneririz.