Öğrencilik süresince Psikoloji eğitim,süpervizyonları,seminer ve kongrelerini yakından takip ederek birçok şehirde katılım sağlamıştır. Eğitimi süresince American Heart Association,Mayo clinic,Costamesa Healthcare de görev yapmıştır.
Uzmanlıkları
» Aile Danışmanlığı
» Bireysel Danışmanlık
» Çocuk Danışmanlığı
» Doula (Doğum psikologu,Lahusa doulası )
» Ergen Danışmanlığı
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sınav Kaygısı
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
ba...
Ben duygu hanımla yüzyüze ve online danışmanlık aldım ve sürecimiz halen devam etmekte.Bireysel terapiden sonra cift terapisine başladık .Danışmanlık hizmetinden çok memnunum , sorunları net olarak anlamakla beraber çok güzel çıkarımları var . Hiç düşünmeden Duygu hanıma başvurabilirsiniz. Pişman olmazsınız .
• Online Danışmanlık • Randevu •
m....a
Benim için çok güzel ve anlamlı geçti. Şimdiye kadar yaptığım bazı şeylerde hata yaptığımın farkına vardım
• Psk. Duygu Berakatoğlu • Randevu •
e....c
İlişki terapisi için başvurdum. 2-3 seanstır gidiyorum. Seanslarım güzel geçiyor. Faydasını görmeye başladım. Duygu Hanım'ın verdiği tavsiyeler hayatımda kolaylık sağlıyor. Farklı bakmama yardımcı oldu. Sürecim devam ediyor. Ben kendisinden memnunum.
Duygu Hanım'dan çok memnunum, her açıdan bütün beklentimi karşıladı. Eş olarak iyileştiğimizi, kendimizdeki yanlışları fark etmemizi sağladı. Farkındalığın farkına vardık ve devam ediyoruz. İyi bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Kendisine araştırarak gittik; okuduğu okullar da etkili oldu ve yorumlara bakarak tercih ettik.
Ben çok memnun kaldım. Süreç içerisinde oldukça depresif ve olumsuz bir bakış açısındaydı farklı bakış açısı ile bakabilmeyi öğrendim. Kısa süre de uzun bir yol kat ettik çok keyif aldım.
Duygu Hanım'dan gayet memnunum şuan da devam ediyorum iyi gidiyor. Süreç içerisinde kendimi daha iyi hissediyorum. Duygu Hanım'a ailem ulaştı kendisi güven veriyor anlaşıldığımı hissediyor aldığım seanslardan da çok memnunum.
L
l.....
Duygu Hanım ile aktif olarak danışmanlığım devam ediyor. Kendisinden çok memnunum çok kısa zaman da olumlu dönüşler alıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum kendisine araştırarak gittim ciddi bir güven oluşturuyor kendisine çok güveniyorum dolayısıyla kendimi rahatlıkla açıyorum.
İyi memnundum. 3 seanslarından sonra tam anlamıyla farklılık gösterdi. Duygu Hanım sıcak kanlı, samimi, hoş biri. Hiç sıkıntım olmadı.
Çift terapisine gidiyoruz. Şimdiye kadar olumlu yönde bir çok gelişme kat ettik. Duygu Hanım işinde profesyonel. Bir çok alanda bir çok sıkıntıyı kabullenmemize yardımcı oldu. Boşanma aşamasındaydık, toparladık buna yardımcı oldu. Duygu Hanım, empati kurarak birbirimizi daha iyi anlamamızı sağladı. Güler yüzlü biri. Birbirimize karşı daha anlayışlı olmamızı sağladı.
Çok memnunum. Çok iyi geldi. Çok iyi bir uzman. Görüşmelerden sonra sıkıntılarımdan kurtuldum. Pozitif yönde etkiledi. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Duygu Bayar Berekatoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Bayar Berekatoğlu, Psikoloji. Size Duygu Bayar Berekatoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Duygu Bayar Berekatoğlu adresi nerede?Duygu Bayar Berekatoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Bayar Berekatoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Duygu Bayar Berekatoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Duygu Bayar Berekatoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Duygu Bayar Berekatoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Duygu Bayar Berekatoğlu hangi dilleri konuşuyor?Duygu Bayar Berekatoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Duygu Bayar Berekatoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Bayar Berekatoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Duygu Bayar Berekatoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 96 hasta / danışan, Duygu Bayar Berekatoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.