Uzm. Dr. Duygu Coşkun Özbakır

Dermatoloji daha fazla

Isparta 1 adres

1985 yılında Ankara'da doğdum.2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum ve aynı yıl dermatoloji ihtisasına başladım.2014 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nden uzmanlığımı aldım.2015-2017 yılları arasında Isparta Devlet Hastanesi'nde,Mart-2017 den itibaren Isparta Şehir Hastanesi'nde dermatoloji uzmanı olarak çalıştım.Temmuz-2020 itibari ile kamu görevimden ayrılarak çok sevdiğim mesleğimi daha iyi şartlarda icra edebilmek için kendi kliniğimde hizmet vermeye başladım.Evliyim,bir çocuk annesiyim.

Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ

Piri Mehmet Mah.101. Mimar Sinan Caddesi No:79 Güleş İş Merkezi 4. kat Daire:13, Isparta Merkez, Isparta 32040

Dermatoloji Randevusu

Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ

Ay herkes güler yüzlü o kadar yoğunluğa rağmen çok tatlı ilgilendiler

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Randevu  •

• M

İlgili güler yüzlü,hijyenik ortam sonuç için daha zaman var şimdilik herşey yolunda.

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ PRP  •

• H

Botox işlemi yaptirdim muhteşemdi o kadar doğal ve güzel oldu ki

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Botoks  •

Duygu hocam olsun oradaki çalışan arkadaşlar olsun özellikle Gülserin hanım çok ilgililerdi süreç hakkında en detaylı bilgilendirme yapıyorlar .

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Diğer  •

• Ö

doktorumuz çok ilgili ve sıcak yaklaştı. Süreç boyunca çok stresli olan beni sakinleştirmeye ve süreci açıklayarak aklındaki soruları gidermee yardımcı oldu.

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Dudak Dolgusu  •

Canım doktorum stresimi yönetmemde çok yardımcı oldu, çok çok tatlı biri Botoxum çok güzel oldu, kaç ortası çizgimde gözle görülür azalma oldu. Ayrıca teknikerleri de çok çok güleryüzlü ve yardımseverdiler. Kısacası kesinlikle tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Botoks  •

• M

Duygu Hanımın yaptığı işlemleri hayranlıkla takip ederken görüşmemizde cana yakın, güler yüzlü bir şekilde bilgiler vermesi ayrıca memnuniyet vericiydi. İlk fırsatta gereken işlemleri yaptırmak için gideceğim.

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Randevu  •

• R

Lisede akne tedavisi için ilk randevumu almıştım. 10 yıl aradan sonra tekrar gittim. Hala enerjisi samimiyeti ile benimle ilgilendi. Her işinde çok başarılı bir hekim.

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ Dermatoloji Randevusu  •

Prp işlemi yapıldı kanım alındı işlem güzeldi hızlıydı yalnız kan alan arkadaş kan alacağı bölgeyi antiseptikle silmeden direk işlem yaptı

• Uzm. Dr. Duygu COŞKUN ÖZBAKIR DERMATOLOJİ VE KOZMETİK KLİNİĞİ PRP  •

• K

Dudak dolgusu yaptırmak için Duygu Hanımı tercih ettim ve sonuçtan çok memnunum. İşlem sırasında neredeyse hiç acı hissetmedim, aşırıya kaçmadan tam istediğim gibi bir dolgu işlemi oldu