Uzm. Dt. Duygu Oza Özsümbül

Ortodonti · Daha fazla

İzmir 4 adres

Karadeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu ve başladığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır.
Uzm. Dr. Dt. Duygu Oza Diş Hekimi, ,Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) uzmanıdır. Çene Eklem Tedavisi, Cerrahi Ortodontik Tedaviler, Genel anestezi ile diş nasıl tedavi edileceği, Gömülü diş çekimi, Lingual Ortodonti, Önleyici Ortodontik Tedavi, Sedasyon ile diş nasıl tedavi edileceği, Şeffaf braketler, Yer tutucular alanlarında hizmet vermekte ve Çene Şekil Bozuklukları, Diş, Çene Ve Yüz Arasındaki Uyumsuzluklar, Dişler Arasında Boşluk, Genel Ortodonti, Ortodontik Tedaviler hastalıkları üzerine çalışmaktadır

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diş Hekimi Randevusu

Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, İzmir

Eğitim Mah. Ata Cad. No:33 Balçova İzmir, İzmir

Avrupa Dent Ağız ve Diş Sağlığı

Eğitim Mah. Ata Cad. No:33 Balçova İzmir, Balçova, İzmir 35330

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir 35400

Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, Karabağlar, İzmir 35130

1,5 sene önce ağzımda hem süt azı dişi hem üst çenede yamuk, ters çıkan bi dişim olduğu için kliniğe geldim.Çok güzel ilgilenip ağrısız acısız hem süt azı dişim çekildi hemde tel tedavisine başladık her ay kontrollerim yapıldı tedavinin en zor yani en sevdiğiniz yiyecekleri yiyememek oldu benim için her kontrol sonrası teller sıkıldığı için 1-2 gün ağrı çektiğim oldu ama hepsi bu sonuca değerdi.

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Teli Tedavisi  •

• Gayet güzel bir tedavi süreciydi, randevularda da randevu dışı sorularda da güzelce ilgilendi.

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• Z

1.5 sene oldu tedavi sürecine başlayalı ben duygu hocayı araştırmalarim sonucu buldum başlangıç ve bitim süreci tamamen sorunsuz dişlerimin bozukluğu baya kötüydü ama tedaviye başlarken duygu hocanın konuşmaları sonucu ikna oldum gayet anlaşılır ve öğretici bir şekilde bana durumu anlattı gayet memnunum

• Y

Duygu hocadan önce kaç doktorla görüştüm, alt çenem önde olduğu için hepsi yapamicagini ameliyat gerektiğini söyledi ama canım duygu hocam tel ile yapabileceğini söyledi ve yaptı. Bir yıl içinde tedavimi tamamladı sonuçtan çok çok memnunum iyiki yollarımız kesişmiş

• R

Tel tedavisine başlarken bu kadar toparlanacağını düşünmemiştim açıkçası. İlk zamanlar biraz baskı ve hassasiyet oldu ama kontroller ilerledikçe her şey yerine oturdu. Dişlerin dizilimi, kapanış ve görüntü ciddi anlamda değişti. Bugün teller çıktı, retainerlar takıldı. Süreç uzun ama sonucu fazlasıyla değiyor

• I

2,5 yıl süren bir tedavim vardı. Üst köpek dişim, ön dişimin üzerinden geliyordu ve bu yüzden tedavi sırasında üç diş çekimi yapıldı. Aynı süreçte fark edilen çürüklerim de tedavi edildi. Başta zor gibi görünse de adım adım ilerledi ve bugün itibarıyla tedavim tamamlandı. Şu an hem dişlerimin diziliminden hem de genel ağız sağlığımdan çok memnunum. Baştan sona düzenli ve planlı bir süreçti.

• C

• T

Doğuştan bir dişim eksikti onun için tedaviye başladık önce implant yapılabilmesi için dişlerim planlı şekilde düzeltildi ve gerekli boşluk açıldı süreç uzun sürdü ama her aşaması titizlikle ilerledi şimdi implant aşamasına gelindi başından beri ne yapıldığı bana net şekilde anlatıldı o yüzden içim çok rahattı sonuçtan da çok memnunum

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• I

Çekimli şeffaf plak tedavisi uygulandı ve tedavi sürecim toplamda 2 yıl sürdü. Tedavi boyunca her aşama detaylı şekilde anlatıldı. İlk aylarda konuşma ve kullanım açısından alışma süreci oldu. Kontroller düzenliydi, süreç boyunca ilgiden memnun kaldım. Tedavi sonunda elde edilen sonuç beklediğim gibi oldu.