Depresyon
Rızaiye Mahallesi Kıbrıs Şehidi Mehmet Güçlü Caddesi No:71, Elazığ
Elazığ Ruh Sağlıgı Ve Hastalıkları Hastanesi
Rızaiye Mahallesi Kıbrıs Şehidi Mehmet Güçlü Caddesi No:71, Elazığ 23000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Kaygı bozukluğu ve panik atağı rahatsızlığım için gittim , sıkıntılarından kurtuldum.
• Elazığ Ruh Sağlıgı Ve Hastalıkları Hastanesi • Diğer •
Düzgün Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Düzgün Şimşek, Psikiyatri. Size Düzgün Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi.
Düzgün Şimşek adresi nerede?Düzgün Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rızaiye Mahallesi Kıbrıs Şehidi Mehmet Güçlü Caddesi No:71 Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Düzgün Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Düzgün Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Düzgün Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Düzgün Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Düzgün Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Düzgün Şimşek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Düzgün Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar