Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon lisans mezunuyum. Aynı üniversitede Egzersiz Fizyoloji Yüksek lisans programına devam ediyorum. Kinesio University - Kinezyotape(kinezyo bantlama) eğitimi aldım. Sağlıklı bireylerde egzersiz, sporcu rehabilitasyonu, ağrı ve omurga sağlığı üzerine çalışmalarıma devam etmekteyim.
Yakın zamanda manuel terapi ve ağrı üzerine bir konsept eğitim almayı planlıyorum.
Hakkımda
Yetişkin
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Ebru Koç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Ebru Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Koç, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ebru Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Ebru Koç adresi nerede?Ebru Koç adresini belirtmedi. Ebru Koç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ebru Koç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ebru Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.