Psikoloji daha fazla

Aydın 2 adres

Uzm. Klinik Psk. Ece ERGÜR , Aile Danışmanı, Hipnoterapist (Temel Hipnoz ve ileri düzey Hipnoz - Regresyon, Hipnomedidatif Yeniden İşlemleme -HYT -Terapileri)

Tokatlı Plaza İzmir

Tokatlı plaza ÇINAR MAH, 5003/3 Sk. NO:3 Kat:1 daire:106, Bornova, İzmir

Adnan Menderes Bulvarı 49 sokak No:4 kat:2 daire:3, Efeler, Aydın

Makaleler

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

1 sene önce kendisi tanışma şansım oldu güleryüzlülüğü mesleğindeki donanımı ve sıcakkanlıkığı ile bakış açımı tamamen değiştirmemi sağlayıp kendime olam inançımı geri kazanmamı sağlayan bir melek ! İyi ki yollarımız kesişmiş hayatıma dokunduğu için minnettarım

Uzm. Kl. Psk. Ece Ergür

Kıymetli danışanım kısa sürede iyilik halinizin oluşması temel isteğimizdir bu iyiliğin kalıcılığına emek veriyoruz birlikte … Esenlikler dilerim

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

Annemin kaybından 1,5 yıl sonra buradaki yorumları dikkate alarak Ece hnma ulaştım.1 yıl terapi sürecim oldu.Ece hanıma gitmeye başladığımda Psk.dr göre Panik atak belirtileri yaşadığım için ilaç kullanıyordum. Ece Hnm profesyonel yaklaşımı, beni yargılamadan dinlemesi , hayatımda yaşadığım en zorlu dönemi yoluna koymamı sağladı. Hayır diyemeyen ben,Ece Hnm sayesinde hayır demeyi öğrendim.İlerleyen süreçte Ece Hanımın dikkatli gözlemlemesi , mesleki donanımı , kendini çok iyi geliştirmiş olması sayesinde yaşadığım atakların aslında psikolojik değil biyolojik ( epileptik nöbet) olabileceği düşüncesi ile bir nöroloji uzmanına yönlendirdi.Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra Nöroloji uzm.Ece hanımın söylemlerini doğrulayarak,epileptik nöbet olabileceği ve bu durumun panik atakla alakasının olmadığı kanaatine vardı.Kısaca;Ece hnm mesleğinde oldukça kendini geliştirmiş,donanımlı ve insani yönü ile şu ana kadar tanıdığım en iyi uzman.Gözünüz kapalı kendinizi,kendisine emanet edebilirsiniz.

Uzm. Kl. Psk. Ece Ergür

Kıymetli danışanım bizler biyo psiko sosyal varlıklarız biz uzmanların görevi sizde nelerin neye bağlı olduğunu anlayıp sizler için gerçek çözümler üretmek yada doğru yönlendirmeler yapmaktan geçmekte sizler iyiye sağlığa hızlıca kavuştuğunuzda son derece memnun oluyoruz amacımız en kısa sürede en doğru çözüme ve kaliteli bir hayata geçişinizde bilmenin sorumluluğu ve farkındalığıyla yaklaşımlar sunmaktır daha iyi günler ve iyilikler dilerim

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

Ece Hanım'ın yaklaşımı ve süreçleri anlatması çok iyidi. Bu yola yeni çıktım ama rehberim gerçekten bana iyi geldi.

Uzm. Kl. Psk. Ece Ergür

Kıymetli danışanım anlamak ve aktarabilmek attığımız adımların ardından kısa sürede iyilik haline ulaşmanız beni çok memnun ediyor . Elbette bu karşılıklı etkin iletişim ve derin güveni sağlamakta … Daha iyi günler ve iyilikler dilerim

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

Ece Hanım her adımda beni çok doğru ve olumlu yönlendirdi. Yaklaşımı hem çok profesyonel hem de çok sıcaktı. Hemen bir bağ kurabildim. Buna ilaveten deneyimi ve eğitiminin etkilerini hemen hissettim. Bilimsel yaklaşımı ile aklımda hiç soru işareti yaratmadan kendisine güvenmemi sağladı

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

Çok iyi bir uzman,tüm sorularınızın cevabını alırsınız. Özenle dinliyor ve profesyonel açıklamalar yapıyor.Ece Hanım'dan sonra çok şey değişti.iyi ki tanıdım onu

Konum: Online Danışmanlık

Buradaki yorumları okuyarak destek almak istedim iyiki de almışım kendimi bir çıkmazın içindeyken hissettiğim bir anda tanıştım belki benim de bu yorumun birilerinin hayatına güzel dokunuşlara sebep olur

Konum: PSİKOTERAPİ - AYDIN Randevu

Hayatımın karmaşık bir döneminde, sorunlarımla tek başıma mücadele edemeyecek durumdayken uzun araştırmalar sonucu en içime sinen kişi Ece hanım oldu. İlk görüşte ki düşüncelerimi çok haklı çıkaran bir terapi süreci geçirdim. Ece hanımın yaklaşımı, ilk görüşmede ki güven verici davranışları terapiye devam etmemde ki en büyük nedenlerdi. Ve terapi sürecim sündürmeden, (maddi odaklı olmadığı açık bir şekilde) benim ihtiyacımın bittiği an, bir seansı hipnoterapi olmak üzere toplamda beş seans sonunda sonlandı. Tüm terapi süreci boyunca mesleki yetkinliğini anlayabiliyorsunuz.Bu sebepler de Ece hanımı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye etmemi sağlıyor.

Uzm. Kl. Psk. Ece Ergür

Çok kıymetli danışanım seçtiğimiz yol ve yöntemler bize oyalanmadan yolda kaybolmadan istediğimiz iyiliğe ulaşmamızı mümkün kılıyor . Sizinde belirttiğiniz gibi kişiye özel durum analizi ve tekniklerle sonuç kaçınılmaz oluyor . Hayatınızın her zamankinden daha iyi kaliteli geçmesini diliyorum. Paylaşımınız ihtiyaç duyan diğerlerine yön gösterici olacak . Çok teşekkür ederim

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

Uzman yaklaşımı sayesinde yıllardır yaşadığım problemlerimin adını koymuş ve olması gereken şekilde tedavi olmamın yolunu açtığı için kendisinden çok memnun kaldım.

Konum: Tokatlı Plaza İzmir Psikoloji Randevusu

Annemin kaybi ile yasadigim zorluklardan dolayi gittigim psikiyatrist deneyimli, iyi bir psikoterapist ile gorusmem gerektigini ozellikle istedi. İlaclara bagimli olmamak adina. Doktor takvimi uzerinden yorumlari dikkate alarak ulastim kendisine. İlk izlenim benim icin her zaman cok onemlidir.Pozitif enerjisi oldukca yuksek.Sicakkanli olusu ve anlayisli davranmasi beni oldukca rahatlatti. Farkli bakis açısı yakalamami saglayacak gibi.Tavsiye edebilirim.

Gayet memnun kaldım. Yaşam standartım daha iyileşti. Dürüst olmasını ve anlamasını beğendim. Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.