Çalışmalarını daha çok estetik dolgular, gülüş tasarımı, zirkonyum kaplamalar, kanal tedavisi ve çocuk diş hekimliği alanında sürdürmektedir. Ayrıca, botoks, dermal dolgu gibi uygulamalarla'da ilgileniyor.
- Diş Gıcırdatma ,
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Diş Hekimi Ecem Bereket
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Diş Hekimi Ecem Bereket
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Diş Hekimi Ecem Bereket
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
O
o.....
Ecem Hanım'dan memnun kaldım dolgum düşmüştü onun için ve zirkon kaplama yapıldı referansla ulaşmıştım kendisine yaptığı her işlemi hastaya bilgi verip anlatıp rahatlatıyordu şu an gayet iyiyim problemim yok.
Ö
ö.....
Kanal tedavisi için gittim Ecem Hanım'a memnun kaldım araştırarak ulaşmıştım tavsiye de edilmişti tedaviden sonra şikayetimde gerileme oldu yani hissetmedim korkum vardı diş konusunda eli hafifti sağ olsun yardımcı oldu.
g.....
Ecem Hanım'dan memnun kaldım kızımın tedavisini başarıyla sonuçlandırdı oğlumu da götürmek istiyorum kızım 4 yaşında çürükleri vardı oğlumda da aynı şekilde çürükler var. Yaşadığım ilçede bulunuyor Ecem Hanım o şekilde ulaştım tedavi sonrası şikayetinde iyileşme oldu kızımın.
Ecem Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi dolgu tedavimi yaptı. Yapılan tedavimden memnun kaldım. Ecem Hanım her doktor gibi ne yapmam gerektiğini söyledi.
g.....
Ecem Hanım dolgu tedavimi yaptı. Yapılan tedaviden çok memnun kaldım. Kendisi güler yüzlü birisi. Aynı zamanda da kliniği çok hoş. Ecem Hanım'dan genel olarak memnun kaldım.
Ecem Hanım'dan çok memnun kaldım. Tellerim var kendisi diş temizleme işlemimi gerçekleştirdi. Hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım. Ecem Hanım diş hekimi olarak devam edebileceğim birisi.
Ö
ö.....
Ecem Hanım düşen dolgumu yaptı ve diş temizliğimi gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerden memnun kaldım. Kendisi iyi güler yüzlüydü ve beni güzel karşıladı. Hiçbir problem yaşamadım.
Ecem Hanım'dan gayet memnun kaldım. Kendisinin ofisi çok temiz ve hijyenikti. Diş hekimlerinden korkarım ama kendisi her yaptığı işlemi öncesinde bana söyledi. Diş çekimimi gerçekleştirdi. Kendisinin eli çok hafifti, beklediğimden daha az ağrısız, sızısız geçti. Diş beyazlatma işlemim beklediğimin üzerinde oldu. Diş temizleme işlemimde de bayağı bir uğraştı. Hiçbir şekilde beni yormadan gayet temiz ve güzel bir şekilde tedavilerimi gerçekleştirdi. Ecem Hanım gayet güler yüzlü, tatlı bir hanımefendi.
Ecem Hanım çok güler yüzlü ve işinde ilgili bir doktor. Kendisi diş temizliğimi gerçekleştirdi. Ben gayet memnun kaldım.
Ecem Bereket isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecem Bereket, Diş Hekimi. Size Ecem Bereket tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi.
Ecem Bereket adresi nerede?Ecem Bereket şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecem Bereket isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecem Bereket online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecem Bereket isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecem Bereket, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ecem Bereket hangi dilleri konuşuyor?Ecem Bereket ile Arnavutça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ecem Bereket isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecem Bereket bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ecem Bereket ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ecem Bereket hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ecem Bereket hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ecem Bereket hangi sigortaları kabul ediyor?Ecem Bereket tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.