Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunuyum. İzmir Tınaztepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Tezsiz Yüksek Lisans programını tamamlayarak akademik gelişimimi sürdürdüm.
Eğitim sürecimde Acıbadem Sağlık Grubu bünyesindeki farklı kurumlarda klinik stajlar yaparak yetişkin, cerrahi, yoğun bakım ve poliklinik beslenmesi alanlarında deneyim kazandım. Ayrıca Cerrahpaşa'da Çocuk Metabolizma Bilim Dalı'nda staj yaparak pediatrik metabolik hastalıkların beslenme tedavisi konusunda gözlem ve uygulama deneyimi edindim. Bunun yanı sıra farklı diyetisyen kliniklerinde gerçekleştirdiğim stajlar sayesinde obezite, kilo yönetimi, hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisi ve danışan takibi konularında pratik deneyim kazandım.
Bilimsel kanıta dayalı beslenme yaklaşımını benimseyen, iletişim becerileri güçlü, öğrenmeye açık ve danışan odaklı çalışan bir diyetisyen olarak, her bireyin ihtiyaçlarına uygun sürdürülebilir beslenme çözümleri sunmayı hedefliyorum. Mesleki gelişmeleri yakından takip ederek güncel bilgileri uygulamaya ve toplum sağlığına katkı sağlamaya önem veriyorum.
Cumhuriyet, Uğur Mumcu Cd. No: 24, 64200 Uşak Merkez/Uşak, Uşak
Atapark Hastanesi
Cumhuriyet, Uğur Mumcu Cd. No: 24, 64200 Uşak Merkez/Uşak, Uşak 64200
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Edanur Tanış adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Edanur Tanış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Edanur Tanış, Diyetisyen. Size Edanur Tanış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Edanur Tanış adresi nerede?Edanur Tanış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet, Uğur Mumcu Cd. No: 24, 64200 Uşak Merkez/Uşak Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Edanur Tanış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Edanur Tanış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Edanur Tanış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Edanur Tanış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Edanur Tanış ile iletişime geçmenizi öneririz.