Uzmanlığımı “Maksiller Darlığa Sahip Erişkin Hastalarda, Minivida Destekli, Diş Destekli Ve Hibrit Apareylerle Yapılan Genişletmenin İskeletsel Ve Dentoalveolar Etkilerinin Karşılaştırılması” isimli tezimi sunarak tamamladım. Uzmanlık eğitimim süresince ve mezun olduğumdan beri çeşitli eğitimler, seminerler ve kongrelere katıldım.
Şeffaf plaklarla ortodontik tedavi, gülüş tasarımına hazırlık, üst çene genişletilmesi, ortognatik (çene ameliyatı) cerrahiye hazırlık, gömülü diş sürdürme ortodontideki ilgi alanlarımdandır.
Hobilerim arasıda trekking, el sanatları, fotoğrafçılık ve snowboard bulunmaktadır.
- Diş Çapraşıklığı
Boğazkent Mh.Vali Mustafa Bey Cd. No:1A, Çanakkale Merkez, Çanakkale 17000
- Sigortası olan hastalar
Ortodonti Randevusu
Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Hareketli Ortodontik Tedavi
Horlama Apareyi
Invisalign Tedavisi
Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Z
za...n
8ay süren şeffaf plak uygulaması boyunca Ela hocamın ve diğer çalışanların mesleki becerileri çok iyi. Ela hocamın sabrı, titiz liği her aşamayı ayrıntılı anlatışı çok iyiydi..
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodontik Tedavi •
K
k....a
Yaklaşık 2 senelik diş teli tedavim boyunca Ela Hanım’dan gerçekten çok memnun kaldım. Her muayenede hem güler yüzü hem de sabırlı açıklamalarıyla süreci çok rahat geçirdim. Tedavi sürecinde her aşamayı detaylı bir şekilde anlattı ve en iyi sonucu elde etmem için elinden geleni yaptı. Şu anda gülüşümden çok memnunum.• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Teli Tedavisi •
T
ta....
Ortodonti uzmanı Ela Uzun ile şeffaf plak tedavisine başlama kararı aldım.
Tedavi süreci boyunca her randevumda aynı özen ve ilgiyi gördüm. Tüm sorularımı sabırla yanıtladı, her aşamayı anlaşılır şekilde anlattı ve sürecin en konforlu şekilde ilerlemesi için titizlikle çalıştı. Kullandığı malzemelerin kalitesi ve profesyonel yaklaşımı sayesinde tedavi son derece rahat geçti.
11.09.2025 günü tedavim tamamlandı ve aynaya baktığımda gördüğüm gülüş, hayal ettiğimden bile güzel. Gerçekten inanılmaz estetik ve doğal bir sonuç elde ettik.
Ela Uzun’u farklı kılan sadece mesleki başarısı değil; aynı zamanda güler yüzü, kibarlığı ve hastasına değer veren yaklaşımı. Kendinizi rahatlıkla emanet edebileceğiniz, işini severek ve ciddiyetle yapan bir hekim.
Ortodonti tedavisi düşünüyorsanız, hiç düşünmeden Ela Hanım’a gidin derim. Hayatınızda verdiğiniz en doğru kararlardan biri olacaktır. Gülüşümdeki bu değişim için kendisine minnettarım.• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
bu...n
Kızımın diş teli serüveninde sürecin başından sonuna kadar ilgili , özenli , titiz ve sabırlı davrandı. Kendisinden son derece memnun kaldık
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Teli Tedavisi •
ez...n
Ela hanım ile birlikte yaklaşık 2 sene süren bir şeffaf plak tedavisi süreci geçirdik ve sonuç harika:) Kendisi gerçekten deneyimli ve profesyonel bir hekim. Sürecim boyunca tüm sorunlarımla ilgilenip etkili çözümler üreterek süreci konforlu bir şekilde tamamlamamı sağladı. Ayrıca her zaman ilgili, güler yüzlü, pozitif bir yaklaşımı vardı. Tereddüt etmeden kendisini tercih edebilirsiniz
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Invisalign Tedavisi •
eb...
Öncelikle Ela hocama ve ekibine tel tedavi sürecimde gösterdikleri özen ve güler yüzlü tutumları için minnettarım . Bundan iki yıl önce başlamıştı tel tedavim. Dişlerim üst üste oturmuyordu , çenemde darlık vardı ,ağzımı kapatamıyordum . Ela hocamın görüşüyle 4 diş çekimi sonrasında tedavim başlamış oldu . Ela hocamın uzun uğraşları sonucu sonuç harika.Her randevuma geldiğimde detaylı açıklamaları, süreci çok güzel ve benim düşüncelerime de dikkat ederek yönetmesi. Her anlamda çok mutluyum.
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Teli Tedavisi •
di...s
Kaza geçirmiştim dişlerim kırılmıştı çok yer dolaştım dişlerimin son halini görünce iyi ki Ela hocama gitmişim dedim. Emeğiniz çok büyük. Elinize sağlık. Herkese tavsiye ederim.
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodontik Tedavi •
de...n
Çekimli Diş teli tedavisine bu muhteşem ekiple başladım ve dün tellerimin çıktıgı gündü. Ekip aşırı Profesyonel, hastalarla çok ilgilenilen, çalışmalarını titizlikle yürüten bir ekptir. Diş çekiminde aykut hocam çok iyi. Ağrısız sızısız ve bana korkumu yendiren 3 sağlam diş çekimimi gerçeklestırdı. Ortodondilik kısımda ela hocamla geçen 1.5 sene çok planlı ve güzeldi.
Herkeslere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Teli Tedavisi •
i̇...d
Ela hocamla birlikte çok sorunsuz bir şeffaf plak tedavisi yürüttük . İlgisi alakası her an ulaşabileceğim güveni ve rahatlığı vermesi harika .Hiç tereddütsüz güvenebilirsiniz. Çalışanlar ve diğer hekimler de çok güler yüzlüler bu yüzden de kendinizi güvende hissediyorsunuz.
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
ba...r
Ela hocamla 1.5 yıl süren ortodontı tedavımı tamamladım ve bugün itibariyle yıllardır gizlediğim gülümsememe yenıden kavustum. Bu süre boyunca gerek ela hocam gerekse güler yüzlü ve sıcak bır o kadar da güzel ekıbı hep destek oldu ve yakından ilgilendi. Bana gulumsememı tekrar verdiğiniz. İyiki yolum sıze ve güzel klınıgınıze düşmüş..
• Dent Assos Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
Ela Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ela Uzun, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Ela Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Invisalign Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Estetik Braketler, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler).
Ela Uzun adresi nerede?Ela Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Boğazkent Mh.Vali Mustafa Bey Cd. No:1A Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ela Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ela Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ela Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ela Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ela Uzun hangi dilleri konuşuyor?Ela Uzun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ela Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ela Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ela Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ela Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Ela Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ela Uzun hangi sigortaları kabul ediyor?Ela Uzun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.