Psk.
Psikoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Atakum 1 adres
Elif Akbaş. 2018 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Lisans döneminde İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Nöroloji ve Psikiyatri alanlarında gönüllü stajlarını tamamladı. Bakırköy Adalet Sarayı Çocuk Mahkemesi’nde zorunlu stajını gerçekleştirdi. 2018-2021 yılları arasında özel bir eğitim kurumunda Çocuk ve Aile alanında çalışmalarını yürüttü. World Human Relief Çocuk İstismarını Önleyebiliriz projesinde Samsun ilçe koordinatörü olarak gönüllü çalışmalar yaptı. 2021 yılında ortağı olduğu Süreç Psikolojik Danışmanlık Merkezi'ni kurdu.
Çocuklar ile ilgili almış olduğu eğitimleri:
Türk Psikologlar Derneği, Wisc-IV Zeka Değerlendirme Ölçeği
Dr. Psk. Nilüfer Devecigil, Meme Bırakma ve Tuvalet Geçişi Eğitimleri
Dr. Psk. Nilüfer Devecigil, Küçük Çocuklarda Korku ve Travmayı Anlamak
Amos Eğitim& Danışmanlık, Okulda Pozitif Disiplin
Amos Eğitim& Danışmanlık, Tuvalet Eğitimi
Genç ve Yetişkin ile ilgili almış olduğu eğitimleri:
Prof. Dr. Doğan Şahin, Kişilik, Kişilik Bozuklukları, Dinamik Psikoterapi (130 saat)
Davranış Bilimleri Enstitüsü, EMDR (Sistematik Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma) I. Düzey Psikoterapi Eğitimi
Enstitü Ay, EMDR (Sistematik Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma) II. Düzey Psikoterapi Eğitimi
Türk Psikologlar Derneği, MMPI Uygulama ve Yorumlama Eğitimi
Institute Of CPD, TR-V-OCD EMDR Tedavi Protokolü ile OKB Tedavisi
POET Psikoloji, Travma Odaklı Yaşam Öyküsü Alma, EMDR Terapi Planı ve Vaka Formulasyonunun İncelikleri
İstanbul Psikanaliz Deneği, Psikanaliz Seminerleri
- Sınav Kaygısı
- Travma
- Kaygı Bozuklukları
- EMDR ( Göz Hareketleri ile Sistematik Duyarsızlaşma)
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
- Nakit
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
K
k.....
Elif Hanıma ilk geldiğimde oldukça kaygılı biriydim ama şuanda bunları oldukça yendim ve yanlış sandığım bazı şeylerin aslında her insanda olması gereken şeyler olduğunu fark ettim ve şuanda daha rahat biri oldum. Elif Hanım çok iyi bir dinleyici anlattığım her şeyi çok iyi bir şekilde analiz ediyor ve bana farklı bir bakış açısı kattı. Kendimi olduğum halimle iyiyim şeklinde görebilmeyi başarmamı sağladı.
Rahatsız olduğum ve kaçındığım davranışların üstesine gitmemi sağladı.
Seans sırasında kendimi rahatça anlatabilmem de ifade etmemde oldukça yardımcıydı. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.• Özel Süreç Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Psk. Elif Akbaş
Değerli yorumunuz ve güveniniz için teşekkür ederim. Size eşlik edebilmiş olmak benim için mutluluk verici. Sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.
as....
Elif hanımla yaklaşık 6 aydır kaygılarım ve özgüvenim üzerine çalışıyoruz, çok memnunum. Pozitif bakış açısı geliştirmemde çok etkili oldu, nezaketi, her zaman içten ve ilgiyle dinlemesi beni en mutlu eden şeylerdendi süreç boyunca. Sorunlarımla baş etme konusunda çok yol aldım.
Psk. Elif Akbaş
Teşekkür ederim. Sürecinizi benimle paylaşmanız ve bu değerli geri bildiriminiz benim için çok kıymetli. İyi oluş halinizin devamını dilerim.
b....d
İnsanları kırmamak için sürekli kendimden ödün veriyordum, hayır diyemediğim için hem iş hem özel hayatımda çok zorlandım. Elif Hanım ile yaptığımız görüşmeler sayesinde bu davranışın nedenlerini fark ettim ve sağlıklı sınırlar koymayı öğrenmeye başladım. İlk defa kendi ihtiyaçlarımı suçluluk duymadan ifade edebiliyorum. Seanslar boyunca gösterdiği profesyonel sıcak ve yargılamayan yaklaşımı bana çok iyi geldi. Kendisiyle çalıştığım için çok memnunum.
Psk. Elif Akbaş
Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Sürecinizde birlikte yol alabilmiş olmak benim için büyük bir mutluluk. İyi olma hâlinizin kalıcı olmasını diliyorum.
du...n
Elif Hanım ile bireysel terapi sürecimde kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Yaşadığım kaygı ve stresle başa çıkabilmek için bana farklı bakış açıları kazandırdı. Seanslarda yargılanmadan dinlendiğimi hissetmem, kendimi daha açık ifade edebilmemi sağladı. Süreç boyunca profesyonel, ilgili ve destekleyici bir yaklaşım sergiledi. Kendimi tanıma ve sorunlarımla baş etme konusunda önemli ilerlemeler kaydettiğimi düşünüyorum.
Psk. Elif Akbaş
Değerli geri bildiriminiz için içtenlikle teşekkür ederim. Danışmanlık sürecinde farkındalık kazanmanız ve bunu günlük yaşamınıza yansıtabilmeniz, sürecin sizin için anlamlı ilerlediğini göstermesi açısından çok kıymetli.
Nazik sözleriniz ve güveniniz için ayrıca teşekkür ederim. Her danışanın süreci kendine özgüdür; bu yolculukta size eşlik edebilmiş olmak benim için memnuniyet verici.
Sevgi ve saygılarımla.
K
k....k
Elif Hanım’ı DoktorTakvimi’ndeki yorumlar sayesinde keşfettim. Gerçekten alanında uzman ve çocuklarla iletişimi çok iyi. 5-6 seans sonucunda, çok şükür, 1 yıldır devam eden kaka tutma sorununu aşabildik. Süreç boyunca yaklaşımı hem çocuğumuzun hem de bizim kendimizi rahat hissetmemizi sağladı. Benzer sorunlar yaşayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Özel Süreç Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Oyun Terapisi •
Psk. Elif Akbaş
Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Çocuğunuzun gelişim yolculuğunda size eşlik edebilmek benim için çok değerli. Sürece gösterdiğiniz ilgi ve iş birliği de elde edilen kazanımlarda önemli bir rol oynuyor. Sevgi ve güven dolu günler diliyorum.
a....a
Kendime yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle bir terapiste gitme kararı aldım. İnternette aldığı yorumlar neticesinde Elif hanıma gitmeye karar verdim, iyi ki de gitmişim. Elif hanıma gittiğim günden beri güler yüzlülüğü ve profesyonelliğiyle aldığım terapiden çok memnun kaldım. Travmalarımı hiç çekinmeden anlattığım, rahat ve güvende hissettiğim bir insan kendisi. Daha yolumuz uzun, en iyi şekilde geçeceğini ümit ediyorum
• Özel Süreç Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Psk. Elif Akbaş
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Çalışmalarımızın sizde olumlu bir karşılık bulduğunu görmek mesleki açıdan büyük bir mutluluk. Paylaşımınız ve güveniniz için teşekkür eder, bundan sonraki süreçte de esenlik içinde olmanızı dilerim.
Ü
ü.....
Elif Hanım'a Yks sürecim için başvurmuştum,sınav sonucunda olabileceğini düşündüğüm en kötü senaryo hakkında EMDR ile çalıştık.Gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.Aslında bu sınav sürecinin sadece sınava çalışmaktan ibaret olmadığını bizlerin en azından benim geçmişden gelen çalışmaya,başarıya olan bakıç açımı ve de çoğu konulardaki sert düşüncelerimin de büyük etkisinin olabileceğini öğrenedim.Elif Hanım'ın yönlendirmesiyle daha esnek düşebilmeyi hayatıma geçirmeye başladığımı söyleyebilirim.Sizi her zaman güzel,samimi bir gülümsemeyle karşılaması, yargısızca dinlenilmek ve terapinin etkilerini hayatımda görebilmek beni süreç boyunca mutlu eden şeylerdi.Elif Hanım'ı içtenlikle herkese öneririm.
• Özel Süreç Psikoloji Aile Danışma Merkezi • •
Psk. Elif Akbaş
Nazik paylaşımınız ve güveniniz için teşekkür ederim. Sürece dair deneyiminizi paylaşmanız benim için çok değerli. Her bireyin değişim ve gelişim yolculuğu kendine özgüdür; bu yolculukta size eşlik edebilmiş olmaktan memnuniyet duyuyorum. Size ve ailenize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.
yaklaşık 2 yıl boyunca tedavi gördüm ve bana çok yardımcı oldu. özellikle panik atak,sosyal ve hastane kaygısı vb konularda çok ilerleme kaydettim
Psk. Elif Akbaş
Değerli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu süreçte gösterdiğiniz emek, sabır ve kararlılık, elde ettiğiniz ilerlemenin en önemli parçasıydı. Yolculuğunuzun bir bölümünde size eşlik edebilmiş olmak benim için çok kıymetli. Sağlıklı, huzurlu ve umut dolu bir yaşam diliyorum.
as...ı
Elif hanımla bı arkadaşın tavsiyesi üzerine tanışma imkanı bulduk . Kendisinin gercekten içten güler yüzlü ve samimi olmasi kendimizi rahat hissettirdi. Oğlumun tikleri takıntıları ve öfke kontrolü sıkıntılariyla kendisine başvurduk. Öfke sorunlarımiz çok şükür sona erdi diğer sıkıntılarımız da elif hanımın desteğiyle iyileşecek inşallah. İyiki tanımışiz iyiki yollarımız kesişmis
• Özel Süreç Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Diğer •
Psk. Elif Akbaş
Güzel ve içten sözleriniz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca bana duyduğunuz güven ve iş birliğiniz benim için çok kıymetli. Oğlunuzun gösterdiği güzel ilerlemeye birlikte tanıklık etmek büyük bir mutluluk. Ailenize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.
C
c....)
7 yaşındaki kızım için gittik. Tırnak yeme sorunu ile ilgili destek almak istedik. 1 yıldır devam ediyoruz. Çok memnunum kendisinden. Seanslar sayesinde tırnak yeme sorunu azaldı. Kıyafet yakalarını ısırıyordu bu sorunda ortadan kalktı. İlgisi ve alakası çok iyi. Kendisini çok seviyoruz. Bana da çok yerde yardımcı oluyor.
Psk. Elif Akbaş
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim, sevgilerimle.
Elif Akbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Akbaş, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Elif Akbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri.
Elif Akbaş adresi nerede?Elif Akbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı 3.kısım 3.kısım Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Akbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Akbaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Akbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Akbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Akbaş hangi dilleri konuşuyor?Elif Akbaş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Akbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Akbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Akbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Elif Akbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.