Online/ Yüz yüze Terapi
Tam burslu olarak eğitim aldığım Üsküdar Üniversitesi, Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. İkinci üniversite kapsamında başladığım çocuk gelişimi lisans bölümünü ise onur derecesiyle tamamladım. Lisans hayatım boyunca çeşitli hastane, rehabilitasyon ve kliniklerde staj deneyimi edindim. Birçok farklı disiplinin ele alındığı kongre, sempozyum ve eğitimlere katıldım. Şuanda Manisa'da Dil ve Konuşma Terapisti olarak çalışıyor ve İzmir Bakırçay Üniversitesi'nde tezli yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları ,
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
h....c
Henüz yeni başladık. Olumlu ilerleyeceğimize inanıyorum, çok farklı, çeşitli etkinliklerle sadece dili konuşmaya değil Türkçe'nin dil bilgisi kurallarının olduğu zıt kavramlarının olduğu günlük yaşamda karşılaşılabilecek her türlü çalışmaları yapıyor. Bilgili, ilgili ve gayretleri bir terapist. Zaten lisans olarak alanında yetişmiş o zaman bir kişi.
s....e
Elif hocam gülen yüzüyle çok severek işini yapıyor ve alanında kendini geliştirmiş. Biz artikülasyon problemiyle gitmiştik. R ve z hiç yoktu diyebilirim. Kızım şuan o harfleri üretip cümle halinde kullanabiliyor .İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönülden tavsiye ederim.
b ...a
ilgili ve cok samimi bir egitmen. Oğluma yaklşımı, uyumu terapileri, oyun oynatarak verdigi dersler cok iyi geldi. Oğlumun kelime haznesi çoğaldı. kelime cktılarmz arttk biz cok memnunuz daha uzun ve iyi günlerde daha iyi günlere birlikte yürüyecegiz elif hocamzla
Y
ya...t
Elif hanım işini severek yapan, güler yüzlü, sabırlı, pozitif bir hoca
Kızımız 6 yaşında hala seanslara devam ediyoruz, konuşmasında gözle görülür derecede düzelme oldu, inşallah hocamız sayesinde daha iyi olacaktır.• Diçem Akademi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
K
ke...a
Çok yakın bir arkadaşımın 5 yaşındaki kızı konuşmakta ve telaffuzlarda zorlanıyor okulda dilden kaynaklı problem yaşıyordu. Elif hanım çok kısa sürede bu problemi çözüme kavuşturdu alanında gerçekten çok başarılı ve yetkin nir terapist. Gönül rahatlığıyla güvenerek gidebilirsiniz
• Diçem Akademi • Dil Terapisi •
Elif Alpan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Alpan, Dil ve Konuşma Terapisi, Çocuk Gelişimi. Size Elif Alpan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Elif Alpan adresi nerede?Elif Alpan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Alpan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Alpan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Alpan hangi dilleri konuşuyor?Elif Alpan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Alpan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Alpan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Alpan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Alpan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Elif Alpan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.