MANİSA DİL VE KONUŞMA TERAPİSTİ
Online/ Yüz yüze Terapi
Tam burslu olarak eğitim aldığım Üsküdar Üniversitesi, Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. İkinci üniversite kapsamında başladığım çocuk gelişimi lisans bölümünü ise onur derecesiyle tamamladım. Lisans hayatım boyunca çeşitli hastane, rehabilitasyon ve kliniklerde staj deneyimi edindim. Birçok farklı disiplinin ele alındığı kongre, sempozyum ve eğitimlere katıldım. Şuanda Manisa'da Dil ve Konuşma Terapisti olarak çalışıyor ve İzmir Bakırçay Üniversitesi'nde tezli yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.

Yunusemre, Manisa

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• H

Henüz yeni başladık. Olumlu ilerleyeceğimize inanıyorum, çok farklı, çeşitli etkinliklerle sadece dili konuşmaya değil Türkçe'nin dil bilgisi kurallarının olduğu zıt kavramlarının olduğu günlük yaşamda karşılaşılabilecek her türlü çalışmaları yapıyor. Bilgili, ilgili ve gayretleri bir terapist. Zaten lisans olarak alanında yetişmiş o zaman bir kişi.

• Diçem Akademi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Elif hocam gülen yüzüyle çok severek işini yapıyor ve alanında kendini geliştirmiş. Biz artikülasyon problemiyle gitmiştik. R ve z hiç yoktu diyebilirim. Kızım şuan o harfleri üretip cümle halinde kullanabiliyor .İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönülden tavsiye ederim.

• B

ilgili ve cok samimi bir egitmen. Oğluma yaklşımı, uyumu terapileri, oyun oynatarak verdigi dersler cok iyi geldi. Oğlumun kelime haznesi çoğaldı. kelime cktılarmz arttk biz cok memnunuz daha uzun ve iyi günlerde daha iyi günlere birlikte yürüyecegiz elif hocamzla

• Y

Elif hanım işini severek yapan, güler yüzlü, sabırlı, pozitif bir hoca
    Kızımız 6 yaşında hala seanslara devam ediyoruz, konuşmasında gözle görülür derecede düzelme oldu, inşallah hocamız sayesinde daha iyi olacaktır.

• Diçem Akademi Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• K

Çok yakın bir arkadaşımın 5 yaşındaki kızı konuşmakta ve telaffuzlarda zorlanıyor okulda dilden kaynaklı problem yaşıyordu. Elif hanım çok kısa sürede bu problemi çözüme kavuşturdu alanında gerçekten çok başarılı ve yetkin nir terapist. Gönül rahatlığıyla güvenerek gidebilirsiniz

• Diçem Akademi Dil Terapisi  •