Uzm. Dr. Elif Arıkan, İhtisas eğitimi ve uzmanlığıyla,28 yılı geçen tecrübesiyle Konya'da radyoloji alanında hizmet vermektedir. Özellikle Ultrason ve doppler gibi görüntüleme yöntemlerinde deneyimli bir radyologdur. Kliniğimizde Ayrıntılı Gebelik Ultrasonu, 3D- 4D ultrason, tiroid, meme, karın içi organlar, kas-iskelet sistemi, yumuşak doku, damar içi yapılar ve bebek kalçası ultrasonu, renkli doppler ultrasonu gibi birçok alanda detaylı incelemeler yapılmaktadır.

Melikşah Mah. Damla Sk 4/3, Meram, Konya 42090

• Sigortası olan hastalar

• R

Gerçekten başarılı güler yüzlü bir hocaydı her detayına defalarca kez bakıp aklınızda en ufak bir soru kalmayacak şekilde aydınlatan bir insan g

• Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi  •

• Ş

muayene ortamı güzel, doktor hanımın ilgi alakası ve anlatımı gayet güven vericiydi

• Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi Meme Ultrasonu  •

Canım Elif hocamızla 2.bebeğimizin detaylı ultrasonundada birlikteydik kendisi alanında en iyisi diyebilirim detaylı incelemesi,özenle ilgilenmesi içimizi rahatlatması.. İyiki yollarımız kesişmiş tanımışız kendisini

• Uzm. Dr. Elif Arıkan Muayenehanesi 4 Boyutlu Ultrason  •

Bugün Elif hanımla randevumuz vardı. İlgilerinden dolayı çok memnun kaldık. Bebeğim sırtını dönmesine rağmen sabırla sonuna kadar ilgilendi uygun pozisyon için çok uğraştı. Ayrıca detaylı açıklamaları da çok hoşumuza gitti. Tereddüt etmeden gidebilirsiniz.

• Ş

Bu gün Elif hanıma detaylı ultrason için gittim 22 haftalık hamileyim çok tatlı bı karşılama ile içeriye alındık doktorumuzun da detaylı bilgileri ile kafamızdaki bütün soru işareti gitti çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim

Bugün elif hanıma detaylı ultroson için gittik. 21 haftalık hamileyim. Gerek ilk girişteki ilgileriyle ve güler yüzle karşılamarı beni ve eşimi cok mutlu etti.Bebeğimizi elif hanım sayesinde gördük.Elif hanımı güvenle tercih edebilirsiniz.Herşey çok çok güzeldi.

• B

Yaklaşık 22 haftalık gebeyim detaylı ultrason için Elif hanıma müracaat etmiş bulunmaktayım.
    O kadar ilgili o kadar sabırlı ve güler yüzlülerdi ki anlatamam.
    İçimde herhangi hiç bir kuşku ve şüphe kalmadı çok rahatlattılar çok açıklayıcılardı, tüm sorularıma gayet sabırla cevap aldım.
    Gelmek isteyip acaba mı diye düşünen var ise hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
    Tekrar vermiş olduğunuz hizmet, güler yüz, ilgi ve alaka için çok minnettarım.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Kişilerin kendi bulmalarına ek olarak sizlerin yönlendirmesi ve tavsiyeleri de kişileri olumlu yönde etkilemekte. Çok teşekkür ediyoruz. Değer kattınız.

• T

Elif hanımı gebelikte detaylı ultrason için tercik ettik .1 saati geçkin inceleme yaptı çok sabırlı ve güler yüzlüydü kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkür ederiz sağlıkla kalınız

• G

Detaylı ultrason için gittiğimiz klinikte daha kapıdan girerken güler yüzle karşılandık. İlk izlenim çok güzeldi. Elif Hanım da güler yüzlü ilgisi oldukça iyiydi. Yaklaşık bir saat bizimle ilgilendi. Bebeğim yüzünü göstermemesine rağmen yapacak bir şey yok demedi öğlen arası boşluklarında tekrar aldılar beni. Sonunda mutlu ve huzurlu şekilde ayrıldık klinikten.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Memnun kalabilmeniz adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yok göstermiyor diyip bırakmak bizim iş prensiplerimize uymuyor zaten. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sağlıkla Dünya'ya Gelsin inşallah

• N

Detaylı ultrason için geldik, uzun ve detaylı bir inceleme, güler yüz, rahatlatıcı bir tavır ile birlikte anlaşılır şekilde bilgilendirmeyle içimiz çok rahat ayrıldık. Sağ olsun Elif hocamız merak ettiğimiz her şeye sabırla cevap verdi.

Uzm. Dr. Elif Arıkan

Aklında soru ve içinde endişeyle gelen ailelerimize elimizden gelenin en iyisini yaparak memnun ayrılmalarını sağlıyoruz. Sizler adına çok mutluyuz, sağlıklı günler dileriz.