- Stres
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Yetişkin
- Sigortası olan hastalar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
O
o.....
Elif hanıma kişilerarası ilişkilerimdeki sıkıntılar kaynaklı başvurmuştum.Bir süredir kendisinden terapi almaktayım ve bu süreçte birçok noktada farkındalık kazanmama ve sıkıntılarımı iyileştirmeme yardımcı oldu.İyi ki bu yola kendisiyle başladım,çok memnunum
• Psikolog Elif Çelebi • Bireysel Terapi •
s....p
Elif hanıma anksiyete şikayetim için gittim ve kendisinden çok memnun kaldım. Hoşgörüsü ve güler yüzü beni terapiye daha çok bağladı. Verdiği ev ödevleri ve telkinlerle problemimden kurtuldum. İşini seven ve önem gösteren çok iyi bir psikolog
• Online Danışmanlık • •
Elif Çelebi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Çelebi, Psikoloji.
Elif Çelebi adresi nerede?Elif Çelebi adresini belirtmedi. Elif Çelebi yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Çelebi adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Çelebi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Çelebi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Çelebi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Çelebi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Çelebi hangi dilleri konuşuyor?Elif Çelebi ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Çelebi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Çelebi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Çelebi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Çelebi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Çelebi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Çelebi hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Çelebi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.