Özel Optimed Kapaklı Hastanesi

Kazımiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:58/C, Çorlu 59860

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• Z

İlk hamileliğim olduğu için sürecin başında çok heyecanlı, bir o kadar da kaygılıydım. Şu an hamileliğimin 8. ayındayım ve bu süreç boyunca Elif Ece İnceli hocam kendimi her zaman güvende hissetmemi sağladı. Her kontrolde beni detaylı şekilde bilgilendirdi, neyle karşılaşabileceğimi önceden anlattı ve aklımdaki tüm soruları sabırla cevapladı. Özellikle hamilelikte duygusal olarak hassas olduğumuzu çok iyi bilen, empati duygusu yüksek bir doktor. Hiçbir zaman kaygılarımı küçümsemedi, tam tersine beni rahatlatarak bu süreci daha huzurlu geçirmemi sağladı.Kan tahlillerimden takviyelerime kadar her şeyi titizlikle takip etti. Muayenelerde her zaman güler yüzlü, ilgili ve samimiydi.İlk hamileliğim olduğu için birçok konuda endişeliydim ama Elif Hanım’ın yaklaşımı sayesinde bu süreci çok daha bilinçli ve rahat geçirdim. Şimdi doğumu bekliyoruz ve onun sayesinde sağlıklı, güzel bir doğum süreci yaşayacağıma inanıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki bu süreci Elif Hanım ile geçirmişim.

• Özel Optimed Kapaklı Hastanesi Diğer  •

• B

Elif Ece hoca Kapaklı, Çerkezköy bölgesinde polikistik over konusunda bilgi sahibi olan, hastasını güzel yönlendiren değerli bir hekimdir. Şuanda da gebeliğimi takip ediyor. Hastasını güzel bilgilendiriyor ve ilgileniyor.

• Özel Optimed Kapaklı Hastanesi Diğer  •

Profili düzenle veya yönet