Merhaba, ben Diyetisyen Elif Yıldız. Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden onur öğrencisi olarak mezun oldum ve bu süreçte çeşitli sağlık kuruluşlarında edindiğim tecrübelerle beslenme alanındaki bilgi ve becerilerimi geliştirdim. Üniversite eğitimim sırasında Ankara Şehir Hastanesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, TC Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi ve Adana Özel Başkent Hastanesi gibi köklü kurumlarda gerçekleştirdiğim stajlarla, çocuk ve erişkin beslenmesi, gebe ve emzikli kadınların beslenmesi, kilo yönetimi, toplum beslenmesi, sporcu beslenmesi gibi birçok alanda tecrübeler kazandım. Sağlık ve beslenme alanındaki derinlemesine bilgi birikimimi, bireylerin yaşam kalitelerini iyileştirmeye yönelik danışmanlık hizmetleri vererek kullanıyorum. Son iki yıldır online diyet hizmeti sunarak, danışanlarım ile sağlık yolculuklarında birlikte ilerliyorum. Her bireyin ihtiyaçlarına özel beslenme planları oluşturuyor, onları sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmaları konusunda motive ediyorum. Amacım, sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen, özgüvenli bireylerin sayısını artırmak ve sağlıklı beslenmenin önemini her yaş grubuna anlatmaktır. İnsanların doğru beslenme alışkanlıklarıyla hem fiziksel hem de psikolojik sağlığını iyileştirmelerine yardımcı olmak için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. Sağlıklı ve dengeli beslenmeye adım atmak isteyen herkesi, sağlıklı bir yolculuğa çıkmaya davet ediyorum! Sağlıkla Kalın.

Yetişkin

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Elif Yıldız adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle