Merhaba, ben Diyetisyen Elif Yıldız. Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden onur öğrencisi olarak mezun oldum ve bu süreçte çeşitli sağlık kuruluşlarında edindiğim tecrübelerle beslenme alanındaki bilgi ve becerilerimi geliştirdim. Üniversite eğitimim sırasında Ankara Şehir Hastanesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, TC Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi ve Adana Özel Başkent Hastanesi gibi köklü kurumlarda gerçekleştirdiğim stajlarla, çocuk ve erişkin beslenmesi, gebe ve emzikli kadınların beslenmesi, kilo yönetimi, toplum beslenmesi, sporcu beslenmesi gibi birçok alanda tecrübeler kazandım. Sağlık ve beslenme alanındaki derinlemesine bilgi birikimimi, bireylerin yaşam kalitelerini iyileştirmeye yönelik danışmanlık hizmetleri vererek kullanıyorum. Son iki yıldır online diyet hizmeti sunarak, danışanlarım ile sağlık yolculuklarında birlikte ilerliyorum. Her bireyin ihtiyaçlarına özel beslenme planları oluşturuyor, onları sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmaları konusunda motive ediyorum. Amacım, sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen, özgüvenli bireylerin sayısını artırmak ve sağlıklı beslenmenin önemini her yaş grubuna anlatmaktır. İnsanların doğru beslenme alışkanlıklarıyla hem fiziksel hem de psikolojik sağlığını iyileştirmelerine yardımcı olmak için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. Sağlıklı ve dengeli beslenmeye adım atmak isteyen herkesi, sağlıklı bir yolculuğa çıkmaya davet ediyorum! Sağlıkla Kalın.
Diyetisyen Randevusu
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Elif Yıldız adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Elif Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Yıldız, Diyetisyen. Size Elif Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Elif Yıldız adresi nerede?Elif Yıldız adresini belirtmedi. Elif Yıldız yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Yıldız adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Elif Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.