Doç. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ankara 1 adres
Doç. Dr. Emil Aliyev Kasım 1991 tarihinde doğmuştur. Aşağıda kendisi ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir.
AKADEMİK VE PROFESYONEL ÖZELLİKLER:
Görev Yeri:
1- Doçent Dr. Acıbadem Bayındır Söğütözü Hastanesi, Çocuk Romatolojisi
2- CEO & Founder: SEMBA Informatics LLC
Tıp Eğitimi Krokisi:
2021-2025- Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Çocuk Romatolojisi Bilim Dalı Yan Dal uzmanlık öğrenimi,
2021-2022- Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Temel Bilimler Ana Bilim Dalı, Pediatrik Otoinflamatuvar Hastalıklar alanında Bilim Uzmanlığı (M.D, MS.c.)
2015-2019- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı uzmanlık öğrenimi (M.D)
2010-2014- İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
BİLİMSEL YAYINLAR:
1. Kocatürk, B., Berberoğulları, B., Aliyev, E., Sağ, E., Özen, S., & Arditi, M. (2026). Thrombo-inflammation and Rethinking the Role of Aspirin in Kawasaki Disease. Current rheumatology reports, 28(1), 4.
2. Aliyev, Emil MD, MSc*,†; Ugur, Yagizhan Engineer‡; Yildiz, Adalet Elcin MD§; Bayindir, Yagmur MD, MSc*; Cam, Veysel MD, MSc*; Unal, Dilara MD*; Emreol, Hulya Ercan MD*; Sag, Erdal MD, MSc*; Basaran, Ozge MD, MSc*; Bilginer, Yelda MD, MSc*; Ozen, Seza MD, MSc*. Closed Loop Computer-based Artificial Intelligence Model “Maverik” to Help Diagnose and Differential Diagnoses of Childhood Onset Chronic Nonbacterial Osteomyelitis: Pilot Study. Journal of Clinical Rheumatology ():10.1097/RHU.0000000000002311, December 26, 2025
3. E Aliyev, Y. Ugur, V. Cam, Y. Bayindir, D. Unal, Z. Balik, et al. Closed circuit artificial intelligence model named morgaf for childhood onset systemic lupus erythematosus diagnosis. Scientific Reports 2025 Vol. 15 Issue 1 Pages 20868
4. Aliyev E, Aliyev ESA, Demir S, Kirseven MY, Celik C, Erkus OK, Esen HTC, Kultur EC, Anlar B, Ozen S, Bilginer Y. Assessing cognitive functions in non- neuropsychiatric childhood systemic lupus erythematosus: Cross-sectional study. J Psychosom Res. 2025 Feb;189:112027. doi: 10.1016/j.jpsychores.2024.112027. Epub 2024 Dec 31. PMID: 39746278.
5. Sener S, Aliyev E, Batu ED, Balik Z, Bayindir Y, Cam V, Basaran O, Bilginer Y, Ozen S. Factors determining resistance to conventional disease-modifying anti-rheumatic drug treatment in oligoarticular juvenile idiopathic arthritis. Clin Rheumatol. 2024 Jun;43(6):2021-2026. doi: 10.1007/s10067-024-06925-4. Epub 2024 Apr 29. PMID: 38683443.
KONUŞTUĞU DİL(LER):
Rusça (orta)
İngilizce (mükemmel)
- Çocuklarda romatizmal hastalıklar
- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Periodik ateş sendromları
- PFAPA
- Jüvenil İdyopatik Artrit (JİA)
Kızılırmak Mahallesi 1443 Caddesi No:17 Söğütözü, Ankara
Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere
Kızılırmak Mahallesi 1443 Caddesi No:17 Söğütözü, Ankara
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
b....)
Yenidoğan takibi için başvurduk. Çok ilgili ve bilgili bir hekim. Yenidoğum yaptığımda desteğe ihtiyacım vardı, o desteği bizden esirgemedi. Her zaman ulaşabiliyoruz kendisine. Oğlum şu an 4 yaşında, hiç kendisini bırakmadık. Çözüm odaklı ilerliyor. Kendi tecrübesi ve yetenekleriyle pratik bir doktor. Umarım başka bir ülkeye taşınmaz. Bu ülkenin böyle bir doktora ihtiyacı var. Bu ülke için değerli bir hoca kendisi.
Doç. Dr. Emil Aliyev
Çok duygulandırdınız beni, iyi ki varsınız. Sizlerin hayatında olmak en büyük enerji kaynağım. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim, fiziken burada olmam şart değil. Çok teşekkürler yorumunuz için.
m....)
Kızım doğduğundan beri Emil Hoca'nın hastası. Çok memnunuz kendisinden. Şehir dışında olsa bile ilgileniyor. Tüm sorunlarımızı çözüyor. Doktordan öte kendisi. Kızıma abi gibi. Ulaşamadığım hiçbir an olmadı. Gece bile yardımımıza koştuğu zamanlar oldu. Tüm kontroller için kendisine gidiyoruz. Acil bir durum olursa kendisi şehir dışında ise yönlendirmesiyle başka doktora gidiyoruz.
Doç. Dr. Emil Aliyev
Hekimlikte bir meslekten öte sizlerin ve ailenizin bir parçası olmak benim en büyük heyecanım ve hedefimdir. Yorumunuz için çok teşekkürler.
b....)
Çocuğumun rutin kontrolleri için başvurduk. Tavsiye üzerine gittik. Her ay testler ve muayene yapılıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Tüm açıklamaları yapıyor. Aklımızda soru işareti kalmıyor. Emel Bey çok ilgili ve bilgili birisi. Alanında uzman. Yaklaşımı da iyi. Biz çok memnunuz.
Doç. Dr. Emil Aliyev
Değerli görüşleriniz beni gerçekten çok mutlu etti. Her zaman yanınızdayım.
Ç
ç....)
Yenidoğan takibi ile başladık. Oğlum 3 yaşında hala kendisiyle devam ediyoruz. Hasta olduğu dönemlerde muayeneye götürüyoruz. Rutin testler yapıyor. Eşim hamile, 2. çocuğumu da kendisine götüreceğim. Çocuğumuz sayesinde samimiyetimiz arttı. Her zaman arayabiliyorum kendisini. Bize anlayışlı ve güzel davranıyor.
Doç. Dr. Emil Aliyev
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler. Her zaman yanınızdayım.
m....)
Kızım doğduğunda ilk kontrolünü kendisi yaptı. Sonrasında rutin kontroller ve acil durumlar için kendiyle devam ettik. Kızım'ı 5 yıldır Emil Bey takip ediyor. Yaşına göre çok bilgili ve araştırmacı bir doktor. Mesleğini seven bir hekim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Yurtdışında olsa bile arasam görüşüyoruz. Kızımda çok seviyor kendisini.
Doç. Dr. Emil Aliyev
Güzel görüşleriniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Çok teşekkürler, her zaman yanınızdayım.
b ...k
Emil hocam ile 4 yıldır beraberiz. İlk oğlumun doğumundan 2.oğlumun doğumuna kadar ve hala rutin kontrollerini yapıyoruz. Tüm hastalıklarımızda hızlıca çözüm ve destek sunmuştur.
• SEMBA Pediatric • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Doç. Dr. Emil Aliyev
Her zaman yanınızdayım, sağlıklı günler dilerim.
g.....
Emil Aliyev doktorumuza yenidoğan takibi amaçlı gitmiştik. Sürecimiz iyi bir şekilde ilerledi. Güler yüzü ve samimi yaklaşımı, işine hakim olması bizi çok memnun etmiştir. Süreç içinde kendisine her türlü soruyu uzaktan, telefonla da olsa sorabilirsiniz ve hiçbirini geri çevirmez. Çalışma hayatında başarılar diliyoruz.
• SEMBA Pediatric • Yenidoğan Takibi •
Doç. Dr. Emil Aliyev
Gözlemleriniz ve yorumunuz beni mutlu etti. Her zaman her koşulda yanınızdayım, bunu unutmayın.
d....)
Emil Hoca çok özel bir doktor. Kızım doğduğundan beridir kendisinin takibindeyiz. Çocuklara ve ailelere yaklaşımı, akademik kariyeri, araştırmaları normalin çok üzerinde bir hekim. Gönül rahatlığıtyla herkes evladını kendisine emanet edebilir.
Doç. Dr. Emil Aliyev
Çok teşekkürler güzel sözleriniz ve gözlemleriniz için. Nerede olursam olayım, hep sizlerin yanındayım. Bunu unutmayın.
gi...k
Ufacıktı bebeğim Emil hocamız ile tanıştığımızda, beraber büyüttük şimdi neredeyse 7 aylık oldu oğlum çok sağlıklı ve huzurlu bir dönem geçirdik onun sayesinde. Her sürecini adım adım beraberce götürdük, öyle çok şey öğrendik ki doktorumuzdan. En önemlisi iyi birer EBEVEYN olabilmeyi bize öğretti. Hemşiremiz Ayşe Gül hanımın güler yüzü, oğluma yaklaşımı ve şefkati öyle güzel ki… iyi ki tanıdık sizleri, iyi ki ailemizin en önemli ve güzel parçası oldunuz. Arkadaşlarımın tavsiyesi ve övgüleri ile ilk randevumu almıştım şimdi ise herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. Keşke bir imkan olabilse, her çocuğun ve ailenin hayatına Emil hoca dokunabilse…Marsel’den sevgiler hocamıza.
• SEMBA Pediatric • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Doç. Dr. Emil Aliyev
Çok teşekkürler güzel sözleriniz ve gözlemleriniz için. Ekibimiz adına çok teşekkürler. Her zaman yanınızdayız. Sağlıkla büyütün
Y
yu...g
Doğumdan beri ziyaret ediyoruz maşallah bir doktor, buluşması bizim şansımız Bizce mükemmel. Anlatılmaz…Yaşanır… Tavsiye ederim
• SEMBA Pediatric • Randevu •
Doç. Dr. Emil Aliyev
Çok naziksiniz, değerlendirmeniz için çok teşekkürler.
Emil Aliyev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emil Aliyev, Çocuk Romatolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Emil Aliyev tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Emil Aliyev adresi nerede?Emil Aliyev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1443 Caddesi No:17 Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emil Aliyev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emil Aliyev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emil Aliyev hangi dilleri konuşuyor?Emil Aliyev ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Emil Aliyev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emil Aliyev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emil Aliyev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emil Aliyev hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Emil Aliyev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Romatologları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Romatologları