Psk. Emine Demir, Kıbrıs İli̇m Üni̇versi̇tesi̇/İkti̇sadi̇, İdari̇ Ve Sosyal Bi̇li̇mler Fakültesi̇/Psi̇koloji̇ alanında eğitim almıştır. Kıbrıs İlim Üniversitesinde lisans eğitimimi tamamladım ve şu anda Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Temel BDT ve Pozitif psikoterapi eğitimleri alarak terapi konusundaki yetkinliğimi artırdım; alanımdaki gelişmeleri yakınen takipte olup ,ileri eğitimlere devam etmekteyim. Şu anda online olarak danışmanlık vermektedir.

Psikolog Emine Demir

Girne, Lefkoşa 99300

• Sigortası olan hastalar

Emine Demir

Hatay, Mersin 33010

Emine Demir

Antalya, Fatsa, Ordu 52000

• Ö

Daha ilk görüşmede büyük bir rahatlama hissi vardı. Yaklaşımı ve enerjisi sayesinde içimi huzur kapladı. Onunla konuşmak o kadar iyi geliyor ki. İşinde gerçekten çok başarılı bir kadın.

Psk. Emine Demir

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. İlk seansta sağladığınız farkındalık, sürecin ilerleyişi için harika bir başlangıç.

Hayatımın en kötü zamanında bi arkaşdaşım sayesinde tanıdım Emine hanımı ve bu süreçi yalnız atlatamayacağım için tercih ettim iyi ki tercih ettim çok memnumum süreci zor ama güzel bi şekilde atlatıyorum

Psk. Emine Demir

Paylaştığınız güzel sözler için teşekkür ederim. Kendi yolculuğunuzda gösterdiğiniz çaba ve farkındalık takdire değer.

• H

Emine Hanıma doktor takviminden ulaştım. Kendimle ilgili problemleri çözmek istiyordum, bu yüzden Emine Hanımın desteğini almak istedim. Kendisinin çok ilgili ve iyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Çevreme de kendisinden söz ettim, tavsiye ediyorum.

•  •

Psk. Emine Demir

Yorumunuz için çok teşekkür ederim! Gelişiminizi görmek beni çok mutlu etti, birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.

• N

Düzenli olarak seans alıyorum ve her seferinde kendi değerimi daha iyi anlıyorum kendimi olumsuza iten tüm düşüncelerim iyileşti diyebilirim anlaşıldığımı hissediyorum değerli olduğumu hatırladığım seanslarım oluyor alanında çok iyi bir psikolog

Psk. Emine Demir

İlerleyişinizi görmek çok güzel, birlikte daha fazla hedefe ulaşacağımızı biliyorum

• K

Emine Hanımla uzun süredir seans yapıyoruz kendisinin empati yeteneğinin çok gelişmiş olduğunu hissettim. Depresyon üzerine gerçekleşti. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Terapiye devam ediyoruz. Kesinlikle öneririm

• Online Danışmanlık  •

Psk. Emine Demir

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim, bu süreci birlikte ilerletmekten memnuniyet duydum.