- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çocuk Gelişim Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
ba...ç
Emine hanım ile karşılaştığım için çok mutluyum. Keşke iki yıl önce karşılaşsaydım kendisi ile
İlk seans olmasına rağmen o kadar rahatladım ki, iki yıl boyunca çok kez psikoloğa gittim ama beni gerçekten anlayana ve çözüm odaklı olana Ankara’da denk geldim. İki yıl önce çok sevdiğim birini kaybettim bundan kaynaklı içime kapandım kimseyle görüşmüyordum bu yas sürecim boyunca gözümden bir damla yaş akmadı hep içime attım yaşadığım kayıptan dolayı psikolojim bozuldu. İlk seansımda ağladım ağlamanın da gülmek kadar değerli olduğunu bilmiyordum Emine hanım sayesinde öğrendim çok rahatladım. Hayata tekrar tutunmama vesile oldu. Devam edeceğim çünkü buna ihtiyacım var• Online Danışmanlık • Randevu •
I
i̇...n
O kadar rahatlayıcı bir konuşması vardı ki süremin hiç bitmesini istemedim. Eski ilişkimin bende bıraktığı travmalarda çok yardımcı oldu. Birlikte uzun bir süre görüceceğiz Emine hanımla
e....ö
İlişkimde yaşadığım bir takım problemler için başvurmuştum. Ayrıca yoğun kaygı yaşayan biriyim. Emine hanım çok nahif çok kibar ve titiz çalışıyor tavsiye ederim
• Online Danışmanlık • •
Bütün ayrıntılarıyla beni dinledi. Kendimi fark etmemi sağladı. Açıkçası ön yargılıydım. Emine Hanım bütün ön yargılarımı kırdı. Terapiye devam edeceğiz :)
• Online Danışmanlık • •
Emine Özgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Özgün, Psikoloji. Size Emine Özgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Sigarayı Bırakmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Emine Özgün adresi nerede?Emine Özgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Özgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Özgün uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Özgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Özgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Emine Özgün hangi dilleri konuşuyor?Emine Özgün ile Farsça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Özgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Özgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Özgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emine Özgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.