Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Tekirdağ 1 adres
Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ( Lisans) mezunuyum.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi - Anatomi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Bölümü’nde eğitimime devam etmekteyim.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Dikkat Eksikliği
DIR Floortime
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Fzt. Emir Coşkun
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
El Rehabilitasyonu
Evde Fizyoterapi
Evde Hasta Takibi
Fzt. Emir Coşkun
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Felç
Boyacı Sokak, 100. Yıl Mahallesi, Tekirdağ 59030
- Sigortası olan hastalar
I
i....a
Boyun bel ağrılarım vardı. Teknik olarak Emir Bey her şeyi daha iyi biliyor. Kendisinden memnunum. Uyguladığı tedavilerle ağrılarım geçti. Düzenli bir şekilde kendisine gidiyorum. Emir Bey’den başka birine gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Birçok yer denedim. Kendisiyle iyi bir iletişim yakaladım.
g....ş
Seanslarım çok iyi ve güzel geçiyor. Arkadaş tavsiyesi üzerine sırt ağrılarım için başvurdum. İlk seanstan itibaren fayda görmeye başladım. Seanslar sayesinde boynum açıldı, hareket kabiliyetim kısıtlıydı şu an iyi durumda ve duruşum düzeldi. Çok iyi ve kendisini geliştirmeye devam eden bir uzman.
a....ş
Vücut ve sırt ağrılarım için başvurdum. Çok memnun kaldım. Manuel terapi uyguladı. Seansların çok faydasını gördüm, ağrılarım geçti. Daha önce de yurt dışında yaşadığım için bu süreci biliyorum. Kendisine uzun bir dönem gittim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili, alakalı, çözüm odaklı bir uzman.
h....k
Omuz ağrısı için başvurdum. Sürecim iyi geçiyor. Tedavinin faydasını gördüm. Şu an için bir sıkıntım yok. 2 seans gittim. Manuel terapi, kuru iğne, masaj uyguladı. Emir Bey alanına hakim, yaklaşımı yeterliydi. Bütüncül yaklaşan bir terapist. Genel taramayı da yaptı, ben memnun kaldım.
a....z
Çok memnunum kendisinden. Yaklaşımı ve insani davranması iyi. Sırt ağrısı için gittim. Manuel masaj uyguladı. Seanslardan sonra kaslarım çok rahatladı. Emir Bey çok saygılı, dürüst bir uzman. Ne yapacağını söyledi. Davranışları iyi, kendimi rahatsız hissetmedim.
a....ç
Bende kemik pağet hastalığı var, masaj yapıyor, benimle ilgileniyor. Çok memnunum kendisinden. Parmaklarıma kramp giriyor. Beni doktora yönlendiriyor, bilgiler paylaşıyor. Sağlığıma destek olan tek kişi. Çok başarılı bir uzman. Dört dörtlük, çok memnunum kendisinden. Yardımsever, başarılı bir uzman. Kendisi sihirli bir değnek.
O
oz....
Bugün sırt ağrım için muayene oldum. Değerlendirme sürecinde detaylı bir yaklaşım sergilendi, gerekli bilgilendirmeler açık ve anlaşılır şekilde yapıldı. Uygulanan yöntemler ve önerilen egzersizler süreci daha iyi yönetmem açısından yol gösterici oldu. Genel olarak düzenli ve özenli bir hizmet aldım.
• Fzt. Emir Coşkun • Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi •
Ö
ö....k
Dedem 86 yaşında,düşme sonrası kalça kırığı oldu ve kalça protezi takıldı.Ameliyat sonrası açıkçası çok endişeliydik,bir daha yürüyebilir mi diye düşünüyorduk.Emir hocayla tanıştıktan sonra içimiz biraz daha rahatladı.dedemle çok güzel iletişim kurdu,sabırla çalıştırdı.İlk başlarda ayağa kalkmak bile zor geliyordu ama zamanla adım atmaya başladı.Şimdi ev içinde ve dışarıda bastonla yürüyebiliyor.Bu bizim için gerçekten büyük mutluluk.
• Fzt. Emir Coşkun • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Ç
ç.....
Boyun kaslarımda yaşadığım ciddi tutulma nedeniyle başvurdum. Uygulanan manuel terapi süreci boyunca hem yaklaşımı hem de süreci açıklama şekli oldukça güven vericiydi. Seans sonrasında hareket kabiliyetimde belirgin bir rahatlama oldu ve günlük yaşamıma daha konforlu şekilde dönebildim. Alanındaki bilgisi ve profesyonel yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek biri.
• başka bir yer • Diğer •
Babamın bel fıtığı şikayeti için kendisine başvurduk. İlk günden itibaren hem ilgisi hem de yaklaşımı bize güven verdi. Süreci çok güzel anlattı ve sabırla tüm sorularımızı cevapladı. Uyguladığı tedavi sayesinde babamın ağrılarında ciddi bir azalma oldu ve günlük hayatı belirgin şekilde rahatladı. Güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımını çok beğendik .Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Emir Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emir Coşkun, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Emir Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Oyun Terapisi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı.
Emir Coşkun adresi nerede?Emir Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Boyacı Sokak Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emir Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emir Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emir Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emir Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emir Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emir Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emir Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Emir Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emir Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Emir Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.