0850 333 0388 Ücret öğren

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ( Lisans) mezunuyum.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi - Anatomi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Bölümü’nde eğitimime devam etmekteyim.

Yetişkin

Emir Coşkun

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • P

Sırt ağrılarım ve tenisçi diresiği şikayetlerim için başvurdum. Uyguladığı tekniklerden sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. İlgili ve alanında bilgili bir fizyoterapist herkese tavsiye ediyorum.

• Fzt. Emir Coşkun Manipülasyon  •

• B

Fizyoterapist Emir beye ilgi alaka ve tüm emekleri için ve. Sırt ve boyun ağrılarım sayesinde yok denecek kadar azaldığı içim ayrıca bu kadar güleryüzlü olduğu ve her seansa koşa koşa gitmemi sağladığı için kendisine saygılarımı iletiyorum

• başka bir yer Diğer  •

• K

Mükemmel bir tedavi süreci. 2. seans’ta tüm ağrılarımdan kurtuldum tabi ki bu başarının tek sırrı Emir hocam. İşini bilerek , severek yapıp ağrılara veda dedirten genç , dinamik , güler yüzlü , titiz bir kişi.

• Fzt. Emir Coşkun Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

• B

Emir beyle yakın zamanda yollarınız kesişti işinde cok ilgili bir uzman ağrılarımın azalmasında büyük etkisi var herkese tavsiye ediyorum

• Fzt. Emir Coşkun Depresyon  •

• I

Boyun bel ağrılarım vardı. Teknik olarak Emir Bey her şeyi daha iyi biliyor. Kendisinden memnunum. Uyguladığı tedavilerle ağrılarım geçti. Düzenli bir şekilde kendisine gidiyorum. Emir Bey’den başka birine gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Birçok yer denedim. Kendisiyle iyi bir iletişim yakaladım.

• G

Seanslarım çok iyi ve güzel geçiyor. Arkadaş tavsiyesi üzerine sırt ağrılarım için başvurdum. İlk seanstan itibaren fayda görmeye başladım. Seanslar sayesinde boynum açıldı, hareket kabiliyetim kısıtlıydı şu an iyi durumda ve duruşum düzeldi. Çok iyi ve kendisini geliştirmeye devam eden bir uzman.

•  •

Vücut ve sırt ağrılarım için başvurdum. Çok memnun kaldım. Manuel terapi uyguladı. Seansların çok faydasını gördüm, ağrılarım geçti. Daha önce de yurt dışında yaşadığım için bu süreci biliyorum. Kendisine uzun bir dönem gittim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili, alakalı, çözüm odaklı bir uzman.

• H

Omuz ağrısı için başvurdum. Sürecim iyi geçiyor. Tedavinin faydasını gördüm. Şu an için bir sıkıntım yok. 2 seans gittim. Manuel terapi, kuru iğne, masaj uyguladı. Emir Bey alanına hakim, yaklaşımı yeterliydi. Bütüncül yaklaşan bir terapist. Genel taramayı da yaptı, ben memnun kaldım.

•  •

Çok memnunum kendisinden. Yaklaşımı ve insani davranması iyi. Sırt ağrısı için gittim. Manuel masaj uyguladı. Seanslardan sonra kaslarım çok rahatladı. Emir Bey çok saygılı, dürüst bir uzman. Ne yapacağını söyledi. Davranışları iyi, kendimi rahatsız hissetmedim.

•  •

Bende kemik pağet hastalığı var, masaj yapıyor, benimle ilgileniyor. Çok memnunum kendisinden. Parmaklarıma kramp giriyor. Beni doktora yönlendiriyor, bilgiler paylaşıyor. Sağlığıma destek olan tek kişi. Çok başarılı bir uzman. Dört dörtlük, çok memnunum kendisinden. Yardımsever, başarılı bir uzman. Kendisi sihirli bir değnek.