Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ( Lisans) mezunuyum.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi - Anatomi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Bölümü’nde eğitimime devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Röportaj

Fzt. Emir Coşkun

Deniz Yıldızı Sokak, Tekirdağ 59030

• Sigortası olan hastalar

Uzun süredir beni rahatsız eden bel ağrılarım nedeniyle gittim. Gerek yaklaşımı gerekse uyguladığı tedavi süreciyle beni çok rahatlattı. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• Fzt. Emir Coşkun Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

• U

Eşim düştü, diz kapağı yerinden çıktı, bağları koptu ve kıkırdaklarında parçalanmalar oldu. Emir Bey bize çok yardımcı oldu. Eşim hiç yürüyemiyordu, sayesinde artık yürümeye de başladı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İlgili ve alakalı bir uzman, çok memnun kaldık kendisinden.

•  •

Sol bacağımda yaşadığım bağ kopmaları ve 2 ameliyatımdan sonra hızlı bir şekilde daha 8 seansta 90 dereceyi gördüm,gayet espiritüel, sabırlı ve konuşkan bir fizyoterapist bu nedenle üzerimdeki korku ve endişe azaldı, durumu ve süreci detaylı bir şekilde planlayıp, anlattığından ötürü hangi hafta ne durumda olmanız gerektiğini, yaşadığınız soruna kadar güzel bilgiye sahip olmak insanı cidden rahatlatıyor. Kesinlikle öneririm.

• Fzt. Emir Coşkun Diğer  •

• B

Bel ağrısı şikayetiyle gittim kendisinin uygulamış olduğu tedaviler ile ağrım azaldı kesinlikle tavsiye ediyorum..

• Fzt. Emir Coşkun Randevu  •

Randevudan çok memnun kaldım Emir Bey sorunlarımı dikkatlice dinledi ve yapmam gereken egzersizleri de söyledi.

• K

Bel ve boyun ağrısı sebebiyle gittiğim emir beyin sayesinde bu sorunlardan tamamen kurtuldum insanlarla olan iletişimi ve işine olan saygısı gerçekten üst düzeyde işinin ehli birisi kesinlikle tavsiye ediyorum ellerinize sağlık

• Y

Bel ağrısı şikayeti ile gittim kendisinin uygulamış olduğu teknikler ile ağrım çok kısa zamanda azaldı yürümem düzeldi artık geceleri rahat uyuyorum

• Fzt. Emir Coşkun Randevu  •

Emir bey özellikle boyun ve kulunç ağrılarımı kısa sürede etkili tedavisiyle giderdi. Kendisine çok minnettarım ve tüm çevreme öneriyorum. Özellikle bana ağrılarımın neden oluştuğunu detaylı ve anlaşılabilir şekilde açıklaması benim tedavi sırasında ve sonraki süreçte nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmem açısından çok faydalı oldu. Kendisi sağ olsun iletişime çok açık birisi, tedavi sonrasında da aklıma gelen tüm soruları rahatça sorabilme imkanım oldu. Özellikle kulunç ağrılarımdan çok sıkıntı çekiyordum ancak ilk seanstan itibaren ciddi rahatlamalar yaşadım. Şu an önceye nazaran çok daha rahatım hem iş hayatında hem de günlük yaşantımda. Kendisini mutlaka ve mutlaka tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz.

• Y

Bel ağrısı şikayeti ile gittim kendisinin uygulamış olduğu ağrım gün içinde beni çok rahatsız ederken tek seansta azaldı

• G

Emir Bey, işini severek yapan ve profesyonel bir tutum sağlayan bir kişi. Tedavi sürecini Benim ihtiyacıma göre şekillendirmesi beni çok memnun etti ve çok motive oldum. Tedavi sürecinden sonra kendimde gelişmeler gördüm ve çok mutlu oldum.