Op. Dr. Emir Kütük

Ortopedi Ve Travmatoloji · Daha fazla

Kastamonu 1 adres

1991 yılında Konya’nın Meram ilçesinde doğdu. Anne tarafından Konya baba tarafından Adanalıdır. İlk öğrenimini Konya’da tamamladıktan sonra liseyi Adana’da bitirdi. Daha sonra girdiği üniversite sınavında Türkiye 116.sı olarak 2009 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’ni kazandı.

2015 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’ni başarıyla bitirdi ve zorunlu hizmet için Kilis Devlet Hastanesi’ne atandı. Zorunlu hizmeti burada tamamladıktan sonra uzmanlık sınavında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazandı.

Buradaki asistanlık süreci boyunca pek çok bilimsel çalışmaya katıldı, yayınlar yazdı, kongrelerde sözlü bildiriler ve posterler sundu. Asistanlığın son yıllarına doğru özellikle el cerrahisi alanına ilgisi arttı. 2023 yılı Mayıs ayında Almanya’nın en eski ve köklü üniversitesi olan Heidelberg Üniversitesi’nin eğitim kliniği olarak işlev gören “BG Klinik Ludwigshafen” kliniğinin El Cerrahisi bölümünde gözlem yaptı ve klinik tecrübelerini arttırdı. Burası Almanya’nın en önde gelen el cerrahisi kliniklerinden birisiydi.

Marmara Üniversitesi’nde geçirdiği yıllarda yüzlerce ağır el yaralanması ameliyatına girdi. Fakültesinin dışında görev yapan ülkemizde çok tanınmış el cerrahisi hocalarını izlemeye gitti ve klinik tecrübesini arttırdı. Yine Marmara Üniversitesi’nin Tükiye’de ortopedik tümörler için bir merkez işlevi görmesinden dolayı yüzlerce ağır tümör ameliyatına katıldı.

Ayrıca Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul için önemli bir travma merkeziydi. Eğitimi boyunca acile sürekli ambulans ile getirilen çok ağır yaralanmalar ve çok parçalı kırıklara müdahale etti. Bu da çok önemli bir travma tecrübesi kazandırdı.

2024 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini tamamlayarak uzman doktor ünvanı almaya hak kazandı. Özellikle el cerrahisi başta olmak üzere ortopedik travmalar, kırıklar, protez ameliyatları, kamera ile kapalı yapılan artroskopi ameliyatları ve ortopedik tümör cerrahisi konusunda yeterli klinik deneyime sahiptir.

Op.Dr.Emir Kütük şu anda Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermektedir. Ayrıca evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Akademik olarak yayınlanan makalelerine, sözel bildirilerine, posterlerine, kongre ve kurs sertifikalarına dremirkutuk.com sitesinin ilgili bölümlerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarına da sitemizde sağ üstteki sosyal medya logoları aracılığıyla ulaşabilir ve takip edebilirsiniz.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kuzeykent 57. Alay Caddesi, Cankat Sok, Merkez, No:4, 37150, Kastamonu

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Emir Kütük adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle