Hiç kolay olmayan bir çekimi kaç alır gibi tamamladı Emrah Bey. Dişim hem kırık hem de 3 parçaydı, dibinde de kazılacak alınması gereken kistler mevcuttu. Çocuk oyuncağı gibi açıklayarak ve çok sakin şekilde tüm operasyonu titizlikle tamamladı. İşlemden sonra ağrım bile olmadı ki dediğim gibi hiç de kolay bir çekim değildi. Dişinizde sorun olmasa bile keyfii olarak diş çektirmek isteyeceğiniz bir hekim. :) Asistanı hanımefendi de çok güzel yüzlü ve nazik bir insan. Umarım ülkemizin tüm kurumlarının tüm görevlileri sizin kadar liyakat sahibi olur. 1 saniye bile tereddüt etmeden kendinizi emanet edebilirsiniz.

• T

Bugün 20’lik dişimi çektirdim. İlk kez diş çektiriyordum ve çok gergindim. Emrah bey her aşamada ne yaptığını kaç saniye süreceğini vs. söyledi ve beni rahatlattı. Çok nazik ve işinde çok iyi eli çok hafif.

• başka bir yer Diğer  •

20 lik diş problemim vardı beni o kadar rahatlattı herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıkladı iyi bir hekim

• Ç

Emrah beye20 lik diş çekimi için gittim ve çok memnun kaldım,hastayla iletişimi açısından falan da çok iyi bir hekim

• B

Çok kibar ve güler yüzlü bir beyefendi , gömülü 20lik dişimi 20dk içersinde çekti ve evde buz uygulamasını uyguladım sonrasında ne bir ağrı ne de bir şişlik oluştu yüzümde nerdeyse 1 defadan fazla ağrı kesici bile kullanmama gerek yoktu aslında …

• B

Yorum yazma ihtiyacı duydum Yorum yazmazsam haksızlık olurdu.Cok kaliteli bir hekim keşke tüm hekimlerin böyle duyarlı olsa.Yirmilik kök dişim vardı cerrahi denince istemeden de olsa korku ,endişe ve stres vardı.Emrah hocam ve asistanı sayesinde çok rahat bir operasyon geçirdim. Hocam tedavi sürecini cok güzel ve ikna edici bir şekilde anlattı.Emrah hoca ve asistan hanımın ellerine emekleri sağlık Gidecek olanlar tereddüt etmeden gidebilir.

• başka bir yer Diğer  •

bohemıan rhapsodı eşliğinde 20lik dişimi çekti hocam çok kıymetli eli tüy gibi hafif. Başta biraz stresliydim ama konuşarak stresimi azalttı. Asistanıda çok yardımcı oldu. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Ş

Çekilmesi zor olan 2 kök dişimi çektirdim gayet sakin sabırlı sorulan herşeye özenli cevap veren korku ve endişeyi yok eden bir hekim işini severek yapıyor kendisine ve eşlik eden hanımefendiye sağlıklı ömürler diliyorum onlar gibi hekimlere çok ihtiyacımız var kendilerini randevu talep ederek şans eseri denk geldim burdaki yorumları okuyarak da içim rahatlamıştı benim gibi endişeli hastalarımıza bilgi amaçlı yorum yapıyorum iyiki sizler gibi doktorlarımız var

• başka bir yer Diğer  •

İğne fobim var, kan tutuyor ve bayılmadığım tek bir diş muayenem yoktu. Emrah Bey benim gördüğüm en iyi cerrah . İşine olan hakimiyeti, hasta ile ilgilenmesi, detaylı açıklamaları ve yönlendirmeleri harika. Hiçbir problem yaşamadım. Tek bir memnuniyetsiz yaklaşımını hissetmedim. Ayrıca kendi gibi kendine harika bir asistan da bulmuş . Hanımefendi ile muhteşem bir takım olmuşlar. İkisi de kibar , nazik ve işinin ehli insanlardı. Bir devlet hastanesinde özelden daha iyi hizmet alabileceğimi tahmin etmemiştim.Böyle doktorlarımıza özel koşullar sağlanmalı. İçtenlikle tebrik ederim. Mutlaka tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Normalde hiç yorum yapmam ancak kendisini yorumlardan faydalanarak tercih ettiğim için ve bir arayışta olanlar da nasiplensin diye bu sefer yorum yapıyorum. İlk randevuma geç kaldığım için işleme alamadı andak detaylıca bilgilendirdi. Bir sonraki randevuda da sorunlu çürük ve kökü yamuk bir 20 lik dişimden beni kurtardı. Ağrıya acıya verdiğim reaksiyonları anlamaya çalıştığını işi zorlaşsa dahi empati yeteneğini kaybetmediğini görmek hoştu.Ağrı acı demişken sorunlu bir diş olduğundan anksiyetem oldukça yüksek oturdum o koltuğa. Yoksa hiç de korktuğum gibi olmadı şükürler olsun. En olumsuz olası tabloyu anlatmasına rağmen eli gayet iyi bir cerrah olduğundan hiçbiri yaşanmadı. Her yaptığı işlemi ayrıntılı biçimde söyleyerek işlem yapması anksiyeteyi oldukça azaltıyor, beni yeterince rahatlattı. Umarım yolum tekrar düşmez ancak ihtiyaç dahilinde aklıma gelecek ilk çene cerrahı artık kendisidir.

Profili düzenle veya yönet