Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy 34718
be...n
Bel fıtığına bağlı beldeki ağrı ve bacaktaki uyuşma şikayetlerimle gittim. Kendisi çok ilgili şekilde ilgilendi, detaylı şekilde çeşitli fiziksel muayeneler yaptı.Fark ettiği sorunları detaylı anlattı açıkladı.Evde yapabileceğim egzersizler verdi.
Kendisi hasta ile son derece ilgili kibar bir doktor.Almış olduğum muayene hizmetinden son derece memnunum.
• Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi • Diğer •
ög...k
Uzun suredir cektigim sirt ve omuz agrilarimi sadece bir igne ile sonlandiran son derece deneyimli guleryuzlu cana yakin bir doktor. Tesadufen ve hic umudum yokken gidip sorunumun bu kadar kolay cozuldigune inanamadigim ve kendisine surekli dua ettigim Emrullah beye huzurlu bir hayat diliyorum
• başka bir yer • Sırt omuz ağrısı •
nu...a
kendısı her yonuyle bır tane dir insanlar insan oldugunu hissettıren nadır doktorlardan bırıdir.guler yuzlu aynı zamanda işininehlı ilgili dinlemesını bılen herseyi guzellıkle anlatan numuneden gıtmesınede çok üzüldük
he...i
Ellerimde kasılma ve uyuşma vardı...Bileğimden iğne yaptılar...Geçmemişti...doktor bey sağolsun tedavi etti rahatım şimdi
du...n
10 numara bir doktor
he...i
tedavisi çok iyi geldi.Şimdi çok iyiyim
ha...ı
tek kelime ile mükemmel insan konuşurken tedaviye başlıyor
Emrullah Hayta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrullah Hayta, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Emrullah Hayta adresi nerede?Emrullah Hayta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrullah Hayta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrullah Hayta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrullah Hayta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrullah Hayta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrullah Hayta ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları