Özel Kaş Tıp Merkezi

Güneşli Mahallesi Evren Caddesi No:48, Bağcılar 34212

Ameliyatın hiç bir sürecinden ve sonuçtan memnun kalmadım. Burnum hiç bir aşamada görünümü ile memnun etmedi ilk günden beri nefes almakta zorluk yaşadım hala da yaşıyorum. Doktorun iyi niyetine bir şey diyemem ama kesinlikle başarılı bir operasyon değildi daha önce hiç bir sağlık nefes sorunum yokken sadece estetik amaçlı bir ameliyatken artık 2 ay içinde düşen eski halinden daha kötü olan bir burnum var hem de geceler sürekli gündüzleri de devam eden nefes alamama ağızdan nefes alma gibi durum yaşamaktayım burnum simetrik bile değil hem düşük hem kemerli hem de bir tarafa doğru bir sarkıklık var doktor ve hastane seçimim çok yanlıştı çok pişman oldum. Zaten doktor kendisi de kabul etti 2. ameliyat olman gerek dedi olsam da aynı yerde aynı kişiye olmayacağım bir daha güvenmem mümkün değil

• Özel Kaş Tıp Merkezi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hocam çok iyi bir doktor mükemmel bir insan hasta ile ilgilenmesi ve tedavi yöntemleri çok iyi benim septum deviasyon ameliyatımı yaptı kendisine ve asistanlarına çok teşekkür ederim

• Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Profili düzenle veya yönet