Güneşli Mahallesi Evren Caddesi No:48, Bağcılar 34212
a....a
Ameliyatın hiç bir sürecinden ve sonuçtan memnun kalmadım. Burnum hiç bir aşamada görünümü ile memnun etmedi ilk günden beri nefes almakta zorluk yaşadım hala da yaşıyorum. Doktorun iyi niyetine bir şey diyemem ama kesinlikle başarılı bir operasyon değildi daha önce hiç bir sağlık nefes sorunum yokken sadece estetik amaçlı bir ameliyatken artık 2 ay içinde düşen eski halinden daha kötü olan bir burnum var hem de geceler sürekli gündüzleri de devam eden nefes alamama ağızdan nefes alma gibi durum yaşamaktayım burnum simetrik bile değil hem düşük hem kemerli hem de bir tarafa doğru bir sarkıklık var doktor ve hastane seçimim çok yanlıştı çok pişman oldum. Zaten doktor kendisi de kabul etti 2. ameliyat olman gerek dedi olsam da aynı yerde aynı kişiye olmayacağım bir daha güvenmem mümkün değil
• Özel Kaş Tıp Merkezi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
al...z
Hocam çok iyi bir doktor mükemmel bir insan hasta ile ilgilenmesi ve tedavi yöntemleri çok iyi benim septum deviasyon ameliyatımı yaptı kendisine ve asistanlarına çok teşekkür ederim
• Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Ender Seçkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ender Seçkin, Kulak Burun Boğaz.
Ender Seçkin adresi nerede?Ender Seçkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mahallesi Evren Caddesi No:48 Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ender Seçkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ender Seçkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ender Seçkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ender Seçkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ender Seçkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ender Seçkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ender Seçkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları