Çocuk Nefrolojisi Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu +2 daha fazla
Kontrol Randevusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Hakkımda
Üç çocuklu bir Ailenin en büyüğü olan ben; İlkokul, Ortaokul ve Lise Eğitimimi Samsun’da tamamladım.
Üniversite Eğitimimi Hacettepe Ün...
Okullar / Eğitimler
- Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi - İngilizce Tıp, 1997
- Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 2003
- Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi - Çocuk Nefrolojisi, 2010
Çınarlı Mahallesi 61027 sokak. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi, C Blok Kat; 2, No: 7, Adana
Çocuk Nefrolojisi Randevusu
Dakiklik
Alaka
Mekan
ze...
Kızımın tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu icin başvurduk çok ilgili çok güler yüzlü açıklamaları gerçekten çok anlaşılır her şey için çok teşekkür ederim.
b....g
Engin bey soyadı kadar melek gibi bir insan , herşeyi en ince detayina kadar inceleyip bizlere anlayacağımız şekilde açıkliyor. Hekimliğinden önce mükemmel bir insanliga sahip. Kendisini tanımak çok büyük şans çocuğumun böbreğiyle ilgili konuda çok korkuyordum korkularımı geçirdi ve gerekli teshis tedavi sürecine başladık .
nu...k
Kendisinin ve sekreterinin verniş olduğu hizmetten memnun kaldık.Normal hastanede teşhis konulması mümkün görünmüyordu.Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çocuğumda sık sık tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu vardı
i̇...z
sevgili Engin hocamın muayene süresi boyunca göstermiş olduğu ilgi ve samimiyetinden dolayı teşekkür ederim. Nefroloji hastası olan kızımı 4 yıldır kendileri muayene eder ćok memnunuz. Allah işini gücünü rast getirsin.
a....p
Bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu için gittim. Doktorumuz yönlendirmişti. İyi ki gitmişiz çok güzel bir planlamayla kızım iyileşti Ankara ile de görüşmüştüm doktorumun yaptıklarını anlatınca Ankara daki doktor bile Engin hocamın çok güzel ilerlediğini tam zamanında tetkikleri yaptığını devam etmemizi söyledi . Teşekkür ederiz her şey için
m....k
Engin hocamiz çok naif ve işini gerçekten çok iyi yapan ilgi, alaka ve bilgisiyle tanıdığımız çok değerli bir doktor, çocoğunuzu gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Biz sık ateşli İYE geçiren kızım için başvuru yapmıştık bilgisi ve ilgisi sayesinde kisa surede VUR tanısı konup operasyon geçirdik onun sayesinde çok şükür şimdi hiçbir sıkıntımız kalmadi güler yüzü ve ilgisili yaklaşımından dolayı kızımın en sevdiği doktoru iyi ki tanımışız Engin hocamı
ba...
Oğlumun böbreğindeki taş için gittik . İlgi alakadan memnunuz. İyi bir şekilde tanı koyabilmek için detaylı hasta hikayesini dinledi.
al...e
2.5 yaşındaki kızımın idrar kaçağı probleminden dolayı tanıştık Engin hocamla. En az 10 tane doktora gitmiş olmamıza rağmen Engin hocamızla devam etme kararı aldık. Hatta küçük kızımızı da götürdük kontrole. Bunda Engin hocamın doğru, faydalı teşhis ve tedavisinin yanı sıra insanlarla olan iletişimi, güler yüzü ve çocuklara karşı olan tutumu da etkili oldu. Tedavisine yeni başladık ümitliyim ki güzel sonuçlar alacağız.
ö.....
Kızımın sürekli geçirdiği idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kendisine başvurduk.İyiki hocamla tanışma şansımız oldu.Bize olası tedavi yöntemi hakkında gerekli bilgileri uzun uzun anlattı.Kizima yaklaşımı çok sevecen ve ilgiliydi.Hocam sayesinde kızımın sağlığa kavuşacağını düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum..
n....ö
Doktor Engin beye 3 yaşındaki kızımızı internetteki yorumlara dayanarak götürdük. Doğuştan böbrek genişliği ve çift toplayıcı sistem olduğu için başka bir hastanede tesadüfen habercisi olduğumuz bu durumdan sonra ve en sonda yapılması gereken şeyleri kızımıza en başta yapılmaya baslanacak olmasından haberimiz olduktan sonra bu durumdan hoşnut kalmayıp hemen netten Engin beyi bulduk ve randevu aldık. Yapılması gereken tüm tetkikleri bizi nasıl bir sürecin beklediğini empati kurarak bize çok güzel anlattı ve kızımıza fazla yıpranmadan acı cektirmeden adım adım tetkikleri ile bizi doğru sonuca götürdü. Kendisi sayesinde gönlümüz çok rahatladı. Takip sürecimiz devam ediyor. Hem çocuk doktoru hem de nefroloji uzmanı olması müthiş bir artı. Çok teşekkür ederiz hocam,iyi ki varsınız. Siz de kafanızda hiç soru işareti olmadan çocuğunuzu gönül rahatlığıyla tedavi ve muayene ettirebilirsiniz.
Hakkımda
Üniversite Eğitimimi Hacettepe Ün...
Okullar / Eğitimler
- Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi - İngilizce Tıp, 1997
- Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi - Çocuk Nefrolojisi, 2010
Deneyimler
- Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi
- Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Nefroloji Bilim Dalı
- Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Nefroloji Kliniği