Öğrenim hayatıma doğup büyüdüğüm, bir maden kasabası olan Elazığ’ın Maden ilçesinde başladım. Tıp fakültesi eğitimimi Fırat Üniversitesinde 2003 yılında tamamladıktan sonra 2004 yılında tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğine başladım. Birçok değerli plastik cerrahın yetiştiği, mesleki ve insani açıdan olgunlaşmamı sağlayan Ankara Numune ailesinden 2010 yılında eğitimimi tamamlayarak ayrıldım ve uzman doktor olmaya hak kazandım. Ordu Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra, bu güzel orta Karadeniz şehrinde bir süre daha çalışmaya devam ettim.

2014-2015 yılları arasında mesleki hayatıma Konya şehrinde devam ederek, 2015 yılında Başkent Üniversitesi Konya Hastanesinde akademik kariyerimi geliştirmek amacı ile Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladım.

Temmuz 2020’den itibaren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak akademik görevime devam etmekteyim. Üniversite hastaneleri içinde donanım ve imkanları açısından önemli bir yere sahip olan Pamukkale Üniversitesi hastanesinde değerli ve tecrübeli meslektaşlarım ile birlikte onarım (rekonstrüktif) cerrahisi alanında özellikle serbest doku nakilleri, el cerrahisi ve kanser cerrahisi alanlarında hastalarımızı tedavi etmeye ve bu alanlarda bilimsel çalışmalarıma devam etmekteyim.

• F

Ağustos ayında Redüksiyon Mamoplasti ameliyatımı Enver Hoca gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası Hoca'nın açıklayıcı ve güven veren yaklaşımı sayesinde tüm korkularım hafifledi. Enver Hoca ve ekibinin güler yüzü ve yakın ilgisi mükemmeldi. Yıllardır ertelediğim bu ameliyat için keşke kendisini daha önce tanısaymışım! Kendisine ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Doktor Muayenehanesi Meme Küçültme  •

• R

İzmir'de yaşıyorum, revizyon burun estetiği amaçlı hususi Enver hocam için Denizli'ye gittim. İzmir'de gittiğim tüm doktorlar ya kabul etmedi, ya kaburgadan kemik almanın şart olduğunu buna rağmen istediğim sonucu almamın mümkün olmayacağını söylüyordu.
    Enver hocam beni aydınlattı, hep olumlu ve bilgilendirici yaklaştı. Kaburgadan kemik almanın gerekli olabileceğini ama gerek kalmaması adına elinden geleni yapacağını söyledi ve söylediği gibi gerek kalmadan ameliyatımı tamamladı. Tüm doktorların kaçtığı bir burunda Enver hocam harikalar yarattı. Ameliyatımın üstünden 2.5 hafta geçti öncesinde çok zor nefes alıyorken şuan %100 açık çok rahat nefes alıyorum, estetik açıdan burnum gerçekten prenses burnu gibi oldu her gören hayran kalıyor :)
    İlgisi, bilgisi, tecrübesi, yaklaşımı, nezaketi ve profesyonelliği ile kesinlikle ama kesinlikle alanında en en iyi doktor olduğuna çok eminim. Başarılarının daim olmasını diliyorum

• Doktor Muayenehanesi Revizyon Burun Estetiği  •

• B

İşinin ehli olduğu 2 aydır geçmeyen yarayı 1 haftada tedavi etmesinden belliydi. Çok ilgili ve açıklayıcı bir doktor

• H

Enver Hocam ve Ekibine sevgilerimi ve de başarılarını iletmek ve sürecimi anlatmak adına bu yorumumu yapıyorum.
    Hayatımda en çok istediğim şeyi çok korkmama rağmen , süreci başarılı, titizlik ve de bilgisi ile mükemmel yöneten bir ekibe denk gelerek hayattaki tüm şansımı kullanmış oldum :).
    Meme küçültme ameliyatı olmak için Kuşadası’ndan Denizli’ye Enver Hocama gittim.
    Her bir adımı ilk randevuda en ince ayrıntısına kadar sözel ve de görsel olarak anlattı Enver Bey, aklımda her hangi bir soru işareti kalmadı sayesinde ameliyat öncesi-ameliyat anı-ameliyat sonrası ile alakalı. Karar verdiğim de ise üniversite hastanesi olmasına rağmen aylarca bekletmeden 1 aydan daha kısa bir sürede ameliyat günü verdi. Hazırlık aşamasında her türlü sorumu yanıtlayarak sürece daha hakim olmamı sağladı.
    Ameliyat günü harika bir ekiple ameliyata girdim her birine ayrı ayrı minnetimi iletiyorum.

• Doktor Muayenehanesi Meme Küçültme  •

• G

Enver hoca ya annelik estetiği için gittim 1buçuk sene önce göbek fıtığı ameliyatı olmuştum. Fıtık ameliyatından pek memnun kalmamıştım göbeğime dokununca canım acıyordu. Birçok genel cerrahi plastik cerrahi doktorlarına görüştükten sonra arkadaş önerisiyle gittim. Ayrıntılı açıklamasıyla kafamda hiç bi soru işareti kalmadan tüm riskleri kabul ederek ameliyatımı oldum 33gün oldu. Ameliyattan sonra hiç bir ağrım olmadı hem sağlık açısından hem görüntü açısından karnım çok güzel oldu. Sabrıyla bana katlandığı için güler yüzle güven verdiği için ve aklıma takılan sorularımı en kısa sürede hemen yanıtdığı için çok memnun kaldım. GÖZÜ KAPALI ENVER HOCAYA GÜVENEBİLİRSİNİZ.

• P

Uzun süredir karın germe ameliyatı olmak istiyordum ama endişelerim vardı. Enver bey ile ameliyat süreci ve sonrası için görüştüm ve o gün ameliyat olmaya karar verdim Enver beyin ayrıntılı bilgi vermesi ayrıca verdiği güven kesinlikle ikna olmama yetti şuan ameliyat olalı 1 ay oldu ameliyat sürecim ve iyileşme sürecim çok iyi geçti aklıma takılan herşeyi Enver beye sorabildim hızlı cvp aldım ayrıca kontrole gittiğimizde de göstermiş olduğu ilgiden çok memnun kaldık

• G

Ameliyat fobisi olan bir hemşire olarak Enver hocama 3ay önce rinoplasti ameliyatı oldum sürecin başından sonuna kadar objektif, samimi, profesyonel ve rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde minimum ağrı acıyla atlattım. Emeğinize sağlık hocam

• Doktor Muayenehanesi Burun Estetiği  •

• C

Kasık bölgemde çıkan beni aldırmak için Denizli'de estetik cerrahi araştırmaya başladım ancak çoğunlukla gorsel estetik konusunda tecrübelilerdi. Ben ise cilt ile ilgili lezyonlar ve kritik tıbbi meselelerde de tecrübeli , eli ince işcilige yatkin bir cerrah arıyordum. Neticede Enver Hocami buldum, kendisi ve ekibi çok anlayışlı Kibar insancıl açıklayıcı şekilde önce beni aldılar. Patoloji sonucu kötü geldi ve ikinci kez o kısmın cerrahi sınırlarını genişlettiler, dikişlerim alınacağı zaman bayram tatiline denk gelmişti buna rağmen servisteki nöbetçi doktora ulaşarak dikişlerimin almasını sağladı hocamız. Ayrıca 10 günü geçmesine rağmen 2. işlem için özel muayene girişini sart kosmadi .
    Operasyon anında da pansumanda da dikişler alınırken de adım adım ne yaptığını anlatarak hastaya bilgi veren ve rahatlatan mesleki tecrübesini, insanlığıyla harmanlamış çok özel bir doktor olan Enver Hocamıza sahip olduğumuz için Denizli çok şanslı.

• Doktor Muayenehanesi Randevu  •

• L

Uzun araştırmalarım sonucu mart ayında çok istediğim burun estetiğimi oldum ve çok memnun kaldım, süreçten korkmama rağmen Enver hocam bütün süreçle yakından ilgilendi ve benim korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Gerçekten çok doğal çok güzel bir buruna sahip oldum, bir daha burun estetiği olucak olsaydım kesinlikle yine tercihim Enver hocadan yana olurdu. Burun estetiği sonrası karşılaştığım tüm sorunlarımla da anlayışlı ve samimi bir şekilde ilgilenerek destek oldu. Bu süreçte doktorum Enver Arpacı olduğu kendimi de çok şanslı hissediyorum.

• Özel Denipollife Hastanesi Burun Estetiği  •

• H

Enver beye kemerli düşük burun ve nefes alamama şikayetiyle burun estetiği ameliyat oldum. Bütün süreçte anlayışlı samimi bir şekilde ilgilendi. Yeni burnum beni bambaşka biri yaptı. Ameliyat sonrası ağrı olacagini düşünüyordum ama Ameliyattan sonra hiç ağrım acım olmadı.

• Özel Denipollife Hastanesi Burun Estetiği  •