ga...
2022 Kasım ayın da anneme kolan kanseri tanısı konuldu. Yollarımız Sn Dr Enver kunduz ile kesişti kendisi başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.Hastalarina olan ilgisi alakası ve mütevazi duruşu ile bizlerin güvenini kazandı.Bu kadar büyük operasyonlara girip bu kadar alçak gönüllü doktorları
Allah başımızdan eksi etmesin kendisini çok seviyoruz çok inanıyoruz daha güzel çok güzel sonuçlar alacağımıza kalben inanıyoruz
V
va...n
Enver Kunduz ve ekibi sayesinde zor bir Kolon ameliyatını çok başarılı bir şekilde atlattım. Kendisi, alanındaki uzmanlığının yanı sıra hastalarına gösterdiği nezaket ve güler yüzlülük sayesinde hiç tereddüt etmeden herkese tavsiye edebileceğim bir doktor oldu. Kendisine çok teşekkür ederek minnettar olduğumu belirtmek isterim
er...
Sayın Doç. Dr. Enver bey artık kendini aşmış Güler yüzlü ilgili mütevazi tavrıyla doktordan öte aileden biri gibi. Hekimliği konusunda hiç tereddüt etmeden kendinizi teslim edebilirsiniz. Babam Rectum ca ameliyatı oldu kusursuz bi ameliyat gerçekleşti. Allah binlerce kez razı olsun.
gü....
Kardeşimin kronikleşmiş fistül ameliyatını gerçekleştirdi, allah hocamızdan bin kere razı olsun, kimsenin ameliyata cesaret edemediğini, Hocam gerçekleştirdi,
• başka bir yer • Fistül ameliyatı •
ti....
Allah enver hocadan razı olsun sıkıntılarımdan kurtardı ilium çekal ameliyatı yaptı ellerine yüreğine sağlık hocam allah ne muradınız varsa versin sizin için hep dua edicem ... enver hocaya ameliyat olmayı düşünen varsa hiç tereddüt dahi etmesin önce allah sonra hocamıza güvenin kendinizi teslim edin allah şifanızı verircek inşallah saygılar hocam ... timur A.
• başka bir yer • İnce bağırsak tıkanması •