Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kocaeli 41400
Ü
ün...e
Annemin 12. Omurunun kırık olduğunu öğrendik, bizi çok net bir şekilde bilgilendirdi. Ameliyat da çok güzel geçti şükür. Ameliyat sonrası ilgisi de çok iyiydi. Nezaketi, moral vermesi, bilgilendirmesi, güler yüzü o zor süreçte bizim için çok önemliydi.
C
ce...l
Arkadaşımın önerisi ile gittim. Boyun fıtığından ameliyat oldun. Çok memnun kaldım. Bilgi vermesi, izah etmesi çok önemli. herkese de öneririm.
es...
Konusunda uzman bir hekim. Erbaa da belimden kanal daralması ameliyatı oldum. Çok şükür başarılı geçti.Uzmanlığının yanında hasta psikolojisinide düşünen, zor süreci Kolay gecırmemizi sağlayan bir hekim. Başta kendisine ve tüm ekibe teşekkürler.
• Medical Park Gebze Hastanesi • Diğer •
Ercan Boşnak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ercan Boşnak, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ercan Boşnak adresi nerede?Ercan Boşnak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ercan Boşnak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ercan Boşnak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ercan Boşnak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ercan Boşnak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ercan Boşnak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ercan Boşnak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ercan Boşnak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları