5 Ocak Devlet Hastanesi

Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi, Yeşiloba, Turhan Cemal Beriker Blv. 48/9,, Seyhan, Adana 01210

Bugün bu beyefendiye randevumuz vardı. Çok heyecanlıydık çünkü uzun süreç sonucunda eşimin pazar günü hamile olduğunu öğrendik. Çalışan insanlarız Adana trafiği malum, bu beyefendi sadece bir dakika geç kaldığı için eşimi azarlamış, üstüne ultrason bakarken canını acıtmış, eşim canın yandığını söyleyince de "bir daha kıpırdarsan bakmam zaten geç geldin" diye kötü bir üslupla azarlamıştır. İki dakikalık muayeneden sonra "kese var, follik asit yazdım çık dışarda giyin" diyerek eşimin soru sormasına müsade etmeyi bırakın giyinmesine dahi izin vermemiştir. Eşim çok ağladı,hamile bir insana bu kadar üslupsuz davranılması beni çok üzdü. Bu beyefendiyi üzülerek tavsiye etmediğimi söylemek isterim.

• 5 Ocak Devlet Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eşim Avukat Seyhan BALAK’ın 19/01/2023 Perşembe günü çok önemli rahim ameliyatını başarıyla gerçekleştiren, ameliyattan önce ve sonra kendisini yeterince devamlı bilgilendiren, kontrol muayeneleri bizzat titizlikle yapan, eşimi çok kısa zamanda sağlığına kavuşturan; mükemmel insan, işinin erbabı Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru Uzm. Dr. Erdal GİRGİN’e, ekibine ve hastane personeline çok teşekkür ediyoruz. Avukat Doğan BALAK

• başka bir yer Diğer  •

ÇOK İYİ BİR DOKTOR.İLGİLİ VE AMELİYETTA ÇOK BAŞARILI