- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Omurilik Kanal Darlığı
- Omurga Tümörleri
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
m....a
Şiddetli bel ağrısı şikayetim vardı 2 ay dan uzun bir süredir çekiyordum Sonrasında bir yakınımın tavsiyesiyle Dr. Erdinç beye muayene olmaya gittim. İyiki de gitmişim artık bacak ağrılarım ayaklarımı kaldıramayacak hale gelmişti. Hocamın tavsiyesi üzerine acil cerrahi ameliyat olmam gerektiğini söyledi tavsiyesi ve konuşmaları bana cok güven verdi ve ertesi güne ağrısız ve rahat bir şekilde yürüyerek taburcu oldum. İyiki tanıdığım doktorlar arasına Erdinç beyide büyük harflerle kaydettim.
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
Erdinç Kurtoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdinç Kurtoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Erdinç Kurtoğlu adresi nerede?Erdinç Kurtoğlu adresini belirtmedi. Erdinç Kurtoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Erdinç Kurtoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdinç Kurtoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdinç Kurtoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdinç Kurtoğlu hangi dilleri konuşuyor?Erdinç Kurtoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdinç Kurtoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdinç Kurtoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdinç Kurtoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdinç Kurtoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erdinç Kurtoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.