Namık Kemal Cad.No:14, Tekirdağ
f.....
15.10.2025 tarihinde 2.5 yasındaki kızımın geniz etinden dolayı yaşadığı rahatsızlık için muayenehanesinde bulundum. muayene etmeden hatta cocuğun yüzüne bile bakmadan bana sorular sordu. Tikanikliktan konuşmakta zorlandığını söylediğimde konusamamasinin psikolojik ve genetik olduğunu söyledi. Tam tersine kızım yaşıtlarından çok ileride kelime haznesine sahip ve bir çok şarkıyı ezbere söylüyor. Konuşmayı denese ne demek istediğimizi anlardi. Ilac mi ameliyat mi sizin tavsiyeniz nedir diye sorduğumuzda beni zorluyorsunuz diye bağırmaya başladı. Kızım doktorun yüzüne bakıp kulaklarını kapattı. O denli bağırıyordu. Çok üzgünüm. Kısacası 15 gün içinde her gün sisteme en az 10 kere girip zar zor bulduğum randevudan hayal kırıklığı ile dondum
• Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
sa...s
18 ekim 2021 tarihinde kolesteatom kulak ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren sayın hocam erdoğan gültekin beye ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ederim
• Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
be....
Eylül 2020'de, 1 hafta içerisinde kolesteatom ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren; güleryüzlü, mütevazı, işinin ehli, mükemmel birisi. Sizi asla unutmayacağım hocam umarım bir gün işiniz bana düşer de size faydam dokunur :)
• Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
T
tu...a
doktor bey önce allah sonra sizin bu ileten beni kurtaracagınızı biliyorum daha sizinle görüşemedim
Erdoğan Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdoğan Gültekin, Kulak Burun Boğaz.
Erdoğan Gültekin adresi nerede?Erdoğan Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Cad.No:14 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdoğan Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdoğan Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdoğan Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdoğan Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdoğan Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdoğan Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Erdoğan Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları