Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosunda 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 4 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 4 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 4 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Tekirdağ ilinde Namık Kemal Cad.no:14 Tekirdağ adresinde bulunmaktadır. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2822626810 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi
Namık Kemal Cad.No:14, Tekirdağ
  • SGK

15.10.2025 tarihinde 2.5 yasındaki kızımın geniz etinden dolayı yaşadığı rahatsızlık için muayenehanesinde bulundum. muayene etmeden hatta cocuğun yüzüne bile bakmadan bana sorular sordu. Tikanikliktan konuşmakta zorlandığını söylediğimde konusamamasinin psikolojik ve genetik olduğunu söyledi. Tam tersine kızım yaşıtlarından çok ileride kelime haznesine sahip ve bir çok şarkıyı ezbere söylüyor. Konuşmayı denese ne demek istediğimizi anlardi. Ilac mi ameliyat mi sizin tavsiyeniz nedir diye sorduğumuzda beni zorluyorsunuz diye bağırmaya başladı. Kızım doktorun yüzüne bakıp kulaklarını kapattı. O denli bağırıyordu. Çok üzgünüm. Kısacası 15 gün içinde her gün sisteme en az 10 kere girip zar zor bulduğum randevudan hayal kırıklığı ile dondum

• Prof. Dr. Erdoğan Gültekin Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

71 yaşındaki annemin kalp ameliyatını yapan kalbindeki dört tıkalı damarı ve kalp kapakçığıni değiştiren alanında başarılı bir doktor. Annem 20 günde normal hayatına dönmeye başladı. Başarılarınız daim olsun Selami hocam.

• Dr. Öğr. Üyesi Selami Gürkan Diğer  •

Doktor beye, birkaç gün önce yaşadığım tansiyon düşüklüğü, göz kararması, mide bulantısı ve uzun süredir devam eden mide yanması şikayetlerimle gittim. Ancak muayene sırasında şikayetlerimin yarısını dinlemeden, genç yaşta tansiyon düşüklüğü olamayacağını söyledi ve tahlil için yönlendirdi, mide sorunlarımdan bahsedemedim bile. Randevuya 1 saat geç alındığım için muhtemelen çok hızlı konuşmuş olacağım ki panik bozukluğun var mı sorusu aldım. Yıllardır var olan temizlik takıntımdan bahsedince de sanırım beni "hastalık hastası" olarak değerlendirdi. Keşke önce şikayetlerimi tam olarak dinleyip ardından teşhis koysaydı.

• Dr. Öğr. Üyesi Bülent Bilir Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Batuhan hoca ile 3 yıl önce annemin ameliyatı sebebi ile tanışmıştık. Annem Tah+bs ameliyatına girdi. Batuhan hocaya annemden sonra, ciddi ağrılarım sebebiyle gittim. Endometriozis tanısı aldım. Hep ağrılı regl süreçlerim vardı büyürken de ama bu ağrılarım ciddi boyuta ulaşmıştı. İlaç tedavisi ile 2.5 yıl kadar dayansam da, artık en son ağrıdan tekrar Batuhan hocaya gittim. Aslında Batuhan hocanın ve kurulun kararı ile karar verilen ilk ameliyat laparoskopik endometriozis cerrahisi idi. Ameliyatım, total laporoskopik histerektomi+bilateral salpenjektomi ameliyatına döndü. Rahmim ve tüplerim alındı. Fakat benim için önemli olan ameliyat değildi, hastaneye girdiğim andan çıktığım ana kadar beni hiç kimse doğumumdaki gibi travmatize etmedi, hocam ve tüm ekibi ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Çünkü iyileşme dediğimiz şey sadece dikişlerin kapanması değildi. Kendinizi güvende hissettiğin bir ortam da, o kadar önemlidiydi. İyi ki Batuhan hoca!

• Op. Dr. Batuhan Üstün Endometriozis  •

Sayın hocamız kasık fıtğımın ağrılarının tavan yaptığı ve ameliyat günü dahi alamadığım süreçte ilk kontakta 4 gün "muayene, ameliyat hazırlığı için hastaneye yatış, ameliyat ve ertesi gün taburcu"içerisinde beni bu dertten kurtardı,hocam Allah sizden razı olsun...

• Doç. Dr. Fatin Rüştü Polat Diğer  •

Kalp krizi geçiren, 4 damarı tıkalı 70 yaşındaki babamı sağlığına kavuşturdu. Harikasınız Selami Hocam ve ekibi

• Dr. Öğr. Üyesi Selami Gürkan Diğer  •

Burçin Bey'e kızımız yeni doğduğunda gitmiştik. Başka bir hastanede yanlış teşhis ve tedavinin eşiğinden döndük. Hem tedavi sürecini tamamladı hem de bize sakince konu ile ilgili bütün bilgileri aktardı. Rutin kontrollerimizde de Burçin hocayla devam ettik. Her seferinde bizi olabildiğince sakin ve doğru yönlendirdi. Kendisi gönül rahatlığıyla çocuğunuzu götürebileceğiniz mükemmel bir hekim aynı zaman da iletişimi ve bilgi paylaşımı çok iyi bir insandır.

• Dr. Öğr. Üyesi Burçin Nalbantoğlu Diğer  •

Bu güne kadar tanıdığım en mütevazı en naif tam bir beyefendi kızım epilepsi tanısı konduğundan beri tedavimizi ivedilikle takip etmiş ve bizleri bu konuda bilgilendirmistir randevumuz olsun olmasın ne zaman kendisine müracaat ettiysek hiç bir zaman boş çevirmedi biz şahsımız adına söylüyorum kendisinden çok ama çok memnunuz Allah işini gücünü rast getirsin inşallah

• Doç. Dr. Gürkan Gürbüz Diğer  •

Çocuğumun 15günlükken nöbet geçirmesi sonucu tanıştık. Her zaman güler yüzlü ve açıklayıcıydı. Geçmek bilmeyen nöbetlerin tekrarlaması ve tahlillerin normal çıkması sonucu alternatif ve güncel bilgilerle doğru teşhisi buldu ve nöbetlerimiz kesildi. Çocuklarla iletişimi çok güzel ve çok kibar bir doktor. Aynı zamanda mesai dışında bile olsa yazılan mesajlara anında dönüş yapması bilmediği konuda sorup araştırıp geri dönüş yapması ve asla yanıtsız çaresiz bırakmaması. Her yönüyle en kötü zamanımızda iyi ki karşımıza sizin gibi bir doktor çıkmış.

• Doç. Dr. Gürkan Gürbüz Diğer  •

7 yasındakı Epilepsi tanısı almıs oglum icin gttk cocuklarla iletisimi ve bızı guzel bılgılendırmelerıyle ıcımızı rahatlatmıs gereklı tedavısne baslayıp hastalıgı kontrol altına almıstır. Hastasının takıbını bırakmayan herzamn ulasabılcegnz harika insan gözünüz kapalı tercih edebılcegnz bir doktr.Kızımızın Gullian Barre rahatsızlıgı ıcınde kendısıyle devam etmeye karar aldık.