Abdominal Laparoskopi
Laparoskopik Fıtık Tedavisi
Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No 66 A , Sakarya 54000
R
rü...
Erhan Hocamın ayağına taş değmesin, Sivasta babama kolon kanseri teşhisi konuldu ve yanlış pataloji istemleri Dr eksik tetkikleri sonucu hep bi muallakta kaldılar ne yapılması yönünde çünkü tetkikler eksik, istemler yanlıştı boşu boşuna ameliyat olacaktı babam. Ben Sakarya da görev yaptığım için babamı alıp buraya getirdim Erhan hocayla yolumuz kesişti, şükrediyoruz Allaha hem bu kesişme hem de böyle hekimin varlığı için, herseyi artısıyla eksisiyle konuştu anlattı bütün tetkikleri istedi ufacık Bi açığa mahal vermedi, araştırdı soruşturdu, babam ameliyat olmadı kontrol ile devam ediyor biz hergün ağlarken Erhan hocadan sonra içimize umut oldu, çok mütevazi, çok bilge bir adam. Babam şu yaşadıklarının üzerine Sivastaki doktorların üzerine Erhan hoca ile tanışınca dedi ki Allah yetiştiren Aileden razı olsun. İyi ki varsınız hocam. Önce Allaha sonra size emanet babam.
• başka bir yer • Diğer •
Erhan Eröz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erhan Eröz, Genel Cerrahi. Size Erhan Eröz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apse Insizyonu Ve Drenajı, Endoskopi, Laparoskopik Cerrahi, Randevu, Küçük Cerrahiler, Kontrol Randevusu, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopi, Kolonoskopi, Normal Randevu.
Erhan Eröz adresi nerede?Erhan Eröz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No 66 A Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erhan Eröz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erhan Eröz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erhan Eröz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erhan Eröz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erhan Eröz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erhan Eröz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erhan Eröz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.