Prof. Dr. Erkan İriz, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olup, Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Meslek hayatına pratisyen hekim olarak başlayan İriz, 2002 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’na öğretim görevlisi olarak katılmış ve bu kurumda sırasıyla yardımcı doçent, doçent ve 2014 yılından itibaren profesör unvanıyla görevine devam etmektedir.
Klinik deneyimi ve akademik birikimiyle öne çıkan İriz, açık kalp cerrahisi, minimal invaziv kalp ameliyatları, aort cerrahisi, periferik arter ve venöz sistem hastalıklarının cerrahi tedavisi gibi alanlarda uzmanlaşmıştır. Yurt dışında, Texas Heart Institute’ta cerrahi asistan (klinik fellow) olarak çalışmış; ayrıca çocuk kalp ve damar cerrahisi alanında yandal uzmanlık belgesi almıştır. Bilimsel yaklaşımı ve teknik becerileriyle alana katkı sunmaya devam etmektedir.
- Kalp Ağrısı ,
- Kalp Romatizması ,
- Damar Hastalıkları ,
- Kalp Yetmezliği ,
- Varis ,
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya 06560
Çukurambar, 1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mahallesi, 1443. Cd. No:25 B Blok, Kat:11 Daire:83,, Çankaya, Ankara 06510
Çukurambar, 1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mahallesi, 1443. Cd. No:25 B Blok, Kat:11 Daire:83,, Ankara
Prof. Dr. Erkan İriz
Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi
Atriyal Septal Defekt Onarımı
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Da Vinci Robotik Cerrahi
Yacoub Ameliyatı (Prosedürü)
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Çocuk Kalp Ameliyatları
d...
Erkan Hocam'a varis rahatsızlığım için doktor arayışında referans sayesinde ulaştım. Hastanede ilk muayene sonucu kılcal damarlara köpük işlemi ile tedaviye başladık. Yıllar önce de yaptırmıştım fakat sonuç alamadığım gibi bileklerimdeki ince damarları bırakıp lazere yönlendirdiler. Bu kadar sıkıntılı bir süreçten sonra Erkan Hocam'ın en ince damarları bile halledebiliriz demesi üzerine tedaviye başladık. 15 günde bir iğne tedavisine Kasım ayında başladık. İşlem sırasında sohbet ederek iğnelerin sıkıntısını çok yaşamadan Nisan ayında tamamladık. Yapılan tedavinin ne kadar başarılı olduğunun sonucu hem benim hem çevrem tarafından net bir şekilde bacaklarımda görülmekte. Ve bu durumdan ne kadar mutlu olduğu söylememe gerek yok. Bu sebeple çevremdeki herkese tavsiye ettim. Hocamın güler yüzlü yaklaşımı, konforlu tedavi sürecinden dolayı herkese tavsiye ediyorum.
Varis tedavisi için Doktor Bey’e başvurduk. Tedavi sürecinin başından beri çok ilgiliydi, her aşamada bizi bilgilendirdi ve destek oldu. Köpük tedavisini ayrıntılı şekilde anlatarak sürecimizi kolaylaştırdı. Şimdi tedavimizin sonuna geldik ve çok başarılı bir şekilde ilerliyor.
• Prof. Dr. Erkan İriz • Randevu •
di...
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor harika bir insan. İleri derecede venöz yetmezliği sikayetiyle basvurduk Erkan hocamıza Annemin bacağını kesilmekten kurtardi, hiç dinmeyen bacak ve ayak ağrılarını dindirdi. Cok zor ve acil arayış icinde oldugumuz bir anda bulduk hocamızı. Allah başımızdan eksik etmesin böyle degerli, isini layığıyla, severek yapan, nadide ve ender doktorlarımızı... Allah razı olsun kendisinden, onların sagliklari yerinde olsun sonra hastalarimiza ve bizlere sifa olsunlar...
• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Varis Tedavisi •
Erkan Bey’e sağ ayağımdaki aşırı varis rahatsızlığımdan dolayı başvurdum.Kendisinden ve tedavisinden çok memnunum,ömür boyu başarılar diliyorum.En yüksek dereceyle çevremdeki herkese tavsiye ederim.Tedavimi en uygun ve makul şekilde gerçekleştirdi.Kendisine saygılarımı buradan da sunarım.
• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Lazerle Varis Tedavisi •
n....)
Babam bypass oldu, iki damarı değiştirildi. Operasyon çok başarılı geçti. Hocamızdan çok memnunuz. Rutin kontrollerimize gidip geliyoruz. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. İletişimi kolay, istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Anlamadığımız şeyleri anlatıyor. Esprili bir doktor, kendisini çok seviyoruz.
s....e
Aort kapağım değişti ve iyi huylu tümör vardı. Ameliyatım çok güzel geçti, tümörü temizledi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ameliyat sonrasında ilaçlarımı da düzenli kullanmaya başladım. Erkan Bey çok iyi bir doktor. Hastasına şefkatli bir şekilde yaklaşıyor ben çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
Ş
ş...
Bir gece kalp krizi geçirdim. Bu sebeple referans ile Prof. Dr. Erkan İriz Hoca'ya başvurdum. Bypass ameliyatına karar verdiler. Dört damarın değişmesi gerektiğini bildirdiler. Bunun üzerine sayın hocamız başarılı bir şekilde ameliyat etti. Bu arada şeker hastası olduğumdan iyileşmemin uzun süreceğini düşünüyordum, ama hocamızın ilgisi ve yakınlığı ile çok çabuk iyileştim ve bir hafta önceden hastaneden çıktım. Hastalığım boyunca ve sonrasında hala hocamın gözetimi altında tetkikler, takibimin yapılıyor olmasından memnunum ve herkese de tavsiye ederim. Bir sene sonra annem rahatsızlandı, kalp kapakçığı değiştirildi ve sayın hocamızın başarısıyla şu anda annemle çok mutlu ve huzurluyuz. Bizzat gidip derdimizi anlatabiliyoruz ve her türlü desteği alıyorum, hiçbir şekilde desteğini esirgemiyor. Ameliyat sonrası tedavi süresince bizzat kendisinin ilgilendi ve hala bizzat ilgilenmekte olduğunu söyleyebilirim.
g....)
Babamın aort anevrizması ve kalp kapakçığında sorun vardı, bu nedenle başvurduk. Açık kalp ameliyatı oldu, ameliyatı başarılı geçti, bir sorun olmadı. Şu anda babamın sağlık durumu iyi, taburcu oldu. Erkan Bey ilgili ve hastayı bilgilendiren bir doktor. Hasta takibi iyi, samimi bir hekim. Memnunuz kendisinden.
h....k
Asd kapama ameliyatı için başvurdum. Sürecimiz genel anlamda çok iyi geçti. Erkan Hocam gayet ilgili bir doktor. Beni hep yatıştırdı, güzel bilgiler verip beni rahatlattı. Ameliyatım başarılıydı. Her aradığımda ulaşabiliyorum, çok memnunum kendisinden.
Y
y...
Oğlum ADS hastası, 2022 yılından beri tedavi görüyor. Bu yıl Haziran ayında referans ile Erkan Hoca'ya geldik. Oğlum konsey kararıyla ameliyat oldu. Erkan Hoca bize çok yardımcı oldu. Ameliyatı çok güzel geçti ve şu an oğlumun durumu çok iyi, 5 yıl sonra bir ameliyat daha olması gerektiğini söyledi. Erkan Hocam'ızı tavsiye ederiz.
Erkan İriz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan İriz, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Erkan İriz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Kalp Kapağı Replasmanı, Kalp Kapakçığı Tamiri, Karotis Ameliyatı, Karotis Endarterektomi, Komissürotomi, Mekanik Protez Kapak.
Erkan İriz adresi nerede?Erkan İriz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
- Çukurambar, 1071 Usta Plaza, Kızılırmak Mahallesi, 1443. Cd. No:25 B Blok, Kat:11 Daire:83, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan İriz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan İriz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan İriz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan İriz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Erkan İriz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan İriz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erkan İriz hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Erkan İriz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları