Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları uzmanı , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Radyolog , Genel cerrah , daha fazla
542 görüş Çankaya, Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
be...n
Cüneyt Bey'e Keratokonus için gittim ve yıllık olarak kontrollerime devam ediyorum. Cüneyt Bey bilgisi, hastaya yaklaşımı ve kibarlığı ile harika bir doktor.
ay...ş
Öncelikle herkese merhabalar, burak hocayı burda ki yorumları okuyarak buldum esasında herkesin yazdığı beni çok etkiledi, acaba yapar mı yapabilir mi diye tereddüt etmeden içimden bir ses bu adam bu işi aslanlar gibi yapar dedim ve gittim. Babamın kafasın da 4 cm boyutunda tümör vardı burak hoca bize bunu göstererek anlattı ve daha sonrası bu ameliyatı olursa veya olmazsak olabilecek yada olması gereken şeyleri ortadan kaldırmak adına inanılmaz bir şekilde inandırdı, ki haklı da çıktı tümörün tamamını temizledi elleri dert görmesin.. Sevgiler selamlar.
Annem bundan 1 yıl önce 3 Kasım 2022’de Sn. Prof. Dr. Erkan İRİZ Hocama 3.ncü Kalp Kapakçığı ameliyatı (Triküspid Kapak Ameliyatı) olmuştu. Kendisi O tarihi artık yeni Doğum günü olarak kabul ettiği için, bende yaşadığımız sevinci ve mutluluğu bütün şifa arayan değerli İnsanlara bir kez daha anlatabilmek adına tam 1 yıl sonra buradan yazma ihtiyacı hissettim. Amacım bir nebze de olsa İnsanlara doğruları ve yaşanan mucizeyi anlatabilmek.Mucizenin adı, Sn. Erkan İRİZ Hocam’dır.Allah tarafından bir şekilde Annemin karşısına çıkarılan Erkan Hocam, kendinden emin ve kararlı tutumu, Meslekî bilgi ve görgüsü ile, Hastaya Psikolojik yaklaşımı ile öyle bir güven verdi ki, inanın Annem gözü kapalı bir şekilde kendini Erkan Hocama emanet ederek, hiç bir Doktorun cesaret edemediği Triküspid Kalp Kapağı Ameliyatını çok başarılı bir şekilde icra ederek, Annemizin tekrar hayata bağlanmasını sağladı. Allah’a Hamd olsun.İyi ki varsınız Hocam. Sağolun, Varolun, Allah’a Emanet olun İnşAllah…
t…...…
2022 yılında meme büyütme ameliyatı oldum. Riskleri anlatması, süreci detaylı açıklaması güzeldi. Süreç söylediği gibi geçti ilk üç gün ağrılı, bandajlar çıkınca rahatladım. Ancak bir sorun vardı şişlikler indiğinde memelerin çok küçük olduğunu farkettim. 1. Yılın sonunda kontrole gittiğimde hocam memnun musunuz diye hiç sormadınız fakat ben hiç memnun değilim görüntüsünden hala tam destekli dolgulu sütyen giymeye devam ediyordum çünkü diyerek Gösterdim hocaya ve o da bana vücuduma göre gayet normal olduğunu söyledi. Oysa ki destekli sütyen kullanmak istemediğimi en başta söylemiştim. Ancak doktor bey İlk halini unuttunuz heralde dedi. bundan biraz daha büyüğü için de ameliyata gerek olmadığını madem yeniden ameliyat olacaksam ve büyütmek istiyorsam 450-500 cc kullanalım karpuz gibi gezdirin dedi. Bu yaklaşımı beni çok üzdü. meme büyütme yaptırdim hala destekli sütyen kullaniyorum, Memnun kalamadım ne yazık ki.
ah...e
Büyük bir kafa karışıklığı ile gitmiş olduğum operasyon gereken 4 cm boyutundaki beyin menejiomu ameliyatı konusunda Burak bey beni detaylı anlatımları ile rahatlattı ve süratli bir biçimde randevu planlaması yaptı. Sonrasında beni bu sıkıntımdan 27.10.2023 tarihinde yapmış olduğu ameliyatla kurtararak muhtemel risklerine (yüz kayması, sol taraf güç kaybı vb) rağmen hiçbir riski yaşatmadan ameliyatın 4. Gününde taburcu etti. Kendisi ve kendisi gibi kaliteli gençlerden oluşan ekibindeki arkadaşlarla beraber bu süreçte çok güleryüzlü ve anlayışlıylıydılar. Sorularımıza kafada şüphe bırakmadan cevap verdiler. Şimdi beni bekleyen gama knife sürecim olacak ve yine Burak hocamın yönlendirmesini takip edeceğim. Burak hocamı şifa bekleyen tüm hastalara tavsiye eder, profesyonelliğinin dışında bir doktordan çok daha fazlası olduğunu burada bildirmek isterim.
ş.....
Başka bir özel göz hastanesinde gözünüzde yabancı cisim var diyerek neredeyse ameliyat olacaktım. Cüneyt Hoca’nın titizliği ve uzmanlığı ile nadir rastlanan bir bozukluk olduğunu öğrendim ve düzenli kontrollerle tedavim devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum. Son güvenilir ve değerli bir uzman.
pı...r
Sol gözümde görme kaybı şikayeti ile hastaneye başvurdum Hastalığımın tanısı arteriovenöz malformasyon (avm) doğuştan olduğu bugüne kadar beyin kanaması geçirmediğim için şanslı olduğum söylendi 28 yaşına kadar belirti vermedi. yolum burak hocamla kesişti ameliyat olmam gerektiğini yoksa beyin kanaması geçirebileceğimi söyledi. Ameliyatımın çok zor ve riskli olduğunu sonrasında da bir çok riskinin bulunduğunu bütün sorularımı ayrıntılı bir şekilde yanıtlayarak anlattı. Burak hocama inandım ve güvendim. 10.10.2023 tarihinde 11 saat süren iki ayrı operasyon geçirdim.Ameliyatım çok başarılı geçti 2.günde ayağa kalktım. Şuan hızla iyileşme sürecindeyim Burak hocamdan allah razı olsun. hayatım boyunca hep duaciniz olacağım. Yolunuz Burak hocama düştüyse çok şanslısınız iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım.
mu...m
Kocaeli ve istanbulda çözemediğimiz kanserli kelebek beyin tümörünü doç.dr burak karaaslan hocam 10 süren bir ameliyatla mutluluk yaşattı doktorunuzun ilgisi alakası davranışı başarısı çok memnun etti Allah razı olsun başarıların daim olsun inşallah iyiki varsın hocam doç dr Burak karaaslan ...
ce...u
Yaklaşık 3 yıldır Behçet Hoca ile kontrole gidiyorum.
İlk görüştüğümüzde yaşadığım sıkıntıları geçirmekle kalmadı eskisinden daha iyi hissetmemi pozitif ve arkadaşca yaklaşımlarıyla sağladı ve gerçekten güzel bir tedavi dönemi geçirmemi sağladı.
m....i
Biz Gazi Hastanesi'ne Kocaeli'nde geldik ordaki doktorlar beyinin her iki tarafında
66.58 boyutunda tümör olduğunu ve bu amelyatin yapılsa da hastayı kaybetme riski olduğundan ameliyat olmazsa daha iyi olacağını bu yüzden ameliyati yapmak istemediklerini söylediler.bizde bekledik fakat 2 ayda hasta bütün hayati fonksiyonlarını kaybetmeye basladi.Burak karaaslan hocayla tanistik.17.10.2023 tarihinde sevk ile geldigimizde hastamız tüm fonksiyonları ni kaybetmiş durumda ölümü beklemeye başlamıştık.fakat doktor Burak bey kararlı ve kendinden emin bir şekilde bu ameliyatı yapabilecegini fakat risklerin olabileceğini bize iletti.bizde yapacak başka hiçbir çaremiz olmadığından ameliyatın olmasını talep ettik.ameliyat çok başarılı bir şekilde sonuçlandı.sukurler olsun şuan gayet iyi yarın taburcu olacağız ve süreci takip edeceğiz.sizinde bu durumda hastanın varsa hiç düşünmeden rahatlikla ameliyat ettirebilirsiniz.cok genç ve başarılı bir doktor.allah bin kere razı olsun tekrar
İletişim
Çankaya bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Çankaya bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Çankaya Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çankaya Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Çankaya Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Çankaya Abdominal Ultrasonografi
Çankaya Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)