Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Hunat Mah. Nuh Mehmet Baldöktü Sok. Gürcüoğlu Plaza, D:Kat 6, No:23, 38030 Melikgazi/Kayseri, Kayseri
Bel - Boyun Fıtığı
Boyun Fıtığı
Manipülasyon
Manuel Terapi
Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi
Hunat Mah. Nuh Mehmet Baldöktü Sok. Gürcüoğlu Plaza, D:Kat 6, No:23, 38030 Melikgazi/Kayseri, Melikgazi , Kayseri 38030
h....ö
Hiç doktora gitmedim. İlk kitlenmem pandemide sonra bu sene 7. Ayda oldu 1 ay önce şiddetli ağrı ile Erkan beyi Google tavsiyesi ile gördüm. Vücud esnekliğim azdı. İlk seansta ağrılar %90 azaldı. Eline emeğine sağlık. Ağrılar bitsede belli periyotlarla inşallah devam edicem.
n....a
Üç yıl önce yine şifa bulduğumuz Erkan beye şimdide annemin bel fıtığı ağrısı için geldik.Her zaman ki gibi güler yüzle karşıladı ve beş seansta annem ağrılarından kurtuldu.Annem 72 yaşında ,çok kıymetli hocamıza ben ve annem minnettarız.En kısa zamanda aletli pilates içinde gelmeyi düşünüyorum.
be...a
Yurtdışından geldim ve burada aldığım tedaviyi, açıkçası Hollanda’dakinden çok daha faydalı ve özenli buldum. Kalça bölgemde ağrı vardı ve aynı gün içerisinde hemen randevu alabildim. Zamanında geldiğim için ağrı ilerlemeden müdahale edildi ve aynı gün içerisinde ciddi bir rahatlama hissettim.
Erkan Bey her şeyi detaylıca açıklıyor, acele etmeden gerçekten zaman ayırıyor. Tedavinin kendisini oldukça rahatlatıcı buldum. Kullandığı cihazların da etkili ve ağrı hafifletici olduğunu söylemeliyim. Ayrıca TC kimlik numaram olmadan da kabul edilmem çok büyük kolaylık oldu.
Yorumlarda fıtık ağrısı yaşayan kişilerin de fayda gördüğünü görünce, hemen anneannemi de getirdim.• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Bel - Boyun Fıtığı •
a....g
iki defa bel fıtığı ameliyatı olmuş ve 3. Defa tekrar etmiş tanısı ile platin konma önerisi olan bir hasta olarak çaresiz doktor doktor gezerken 1yıl önce tanıştığım Erkan bey iyi ki tanışmışız 5 seans sonrası ameliyat olmadan da bir tedavi tercihi olduğunu bizzat tecrübe ettim elinize emeğinize sağlık
• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Merhaba, Boyun bölgemde 3 adet fıtık vardı ve birisi sinire basıyor ve sağ kolumda güç kaybı oluştu erkan hocam hiç panik yapma çözeceğiz birlikte diyerek beni rahatlattı ve 5 seans da gerçekten boyun bölgem düzeldi ve kolumdaki kuvvet kaybım yerine geldi
İşinin ehli gerçekten uzman birisi gönül rahatlıyla gidebilirsiniz Erkan KÜRNE
İyiki varsınız sizi tanıdığıma memun oldum.• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Boyun Fıtığı •
ha....
Boyun fıtığına bağlı boyun ağrılarımı ve haftanın her günü olan baş ağrılarımın tedavisini gerçekleştirdi.
• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Bel - Boyun Fıtığı •
m....k
Erkan bey ile tanışmamız 2020 yılıydı eşimin bel fıtığı rahatsızlığı için Yozgat'tan gelmiştik 5 seans sonrasında ağrılarından kurtularak daha sağlıklı bir duruma geldik
2025 yılı haziran ayı itibari ile de kendimde oluşan boyun rahatsızlığı nedeniyle tekrar hocama geldik şuan devam etmesine rağmen çok rahatladım ve gayet iyi geldi
K
k.....
Kayseri'de Fizyoterapist Erkan kurne 5 yıl öncesinde bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle geldim Erkan bey uyguladığı tedavi gtos terapiyle ve manuel terapi yöntemleri ile ağrılarım azaldı çok memnun kaldım
• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Manuel Terapi •
i.....
Erkan beye 2022 yılında kolumda ki ağrı nedeniyle gelmiştim daha sonrası diz ağrım için geldim gtos tedaviden çok memnum kaldım erkan beyin tedavi süresi boyunca ilgisi alakasından çok memnun kaldım
• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diğer •
Y
yı...
Erkan hocamı 2021 de tanıdım. İlk gittiğimde kamburum çıkmıştı nerdeyse, geçmeyen bir omuz tutulması yaşıyordum 7 seans gittim. Yaptığı tedavi ile bu güne kadar çok iyi devam ediyordum. Bir hafta önce ters bir hareketle omzum yine tutuldu ve boynumu çeviremiyor kolumu kaldıramıyordum. Hemen Erkan hocama gittim. Ve o şifalı elleri ile benim tedavimi ilk seferinde bile çok iyi hale getirdi. Herkese tavsiye ederim. Acı çekmek yerine Erkan hocaya gidiyorum...
• Fizyokayseri Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diğer •
Erkan Kürne isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Kürne, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Erkan Kürne tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Manipülasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Erkan Kürne adresi nerede?Erkan Kürne şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Mah. Nuh Mehmet Baldöktü Sok. Gürcüoğlu Plaza, D:Kat 6, No:23, 38030 Melikgazi/Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Kürne isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Kürne online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Kürne isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Kürne bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Kürne ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Kürne hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Erkan Kürne hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.